2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaww kızlar dua mua hak getire ben defneyi uyuturken onla beraber uyumuşum..sonrada kalkmadım yattım uyudum.hıdellez falan dua falan yoh..benetmedim.bizde böyle şeyler yapmadıkları için bende unuttum..ee gectimi şimcik
pınar eline ocagına düştüm yaptınmı kızz.çizdinmi benimühürüm falan tamamıı

kullanan varmı arkadaşalar marka model memnun olan varsa bana bi deyin yahu karar vermerdim anneme alıcam hediye yani kaynanama

esma ben bilmiyorum..şu kablosuz olanmı bunlar..ahh onlardan bende istiyom.valla makine getir fişe tak iyice gına geldi .kızların arkasını süpürmekten..onlar iyimiki..

esma ben bilmiyorum..şu kablosuz olanmı bunlar..ahh onlardan bende istiyom.valla makine getir fişe tak iyice gına geldi .kızların arkasını süpürmekten..onlar iyimiki..

cnm bunlar çok rahatlık kablolu ve bez torbasız olanlar var bi kaç yorum okudum yaşlı belinden rahatsız olan bayanlar evde küçük çocuğu olupta sürekli süpürge açanlara ideal miş de ben ne alim karar vermedim kaynamın evi sürekli kırık oluyo kadın uğraşamıyo ben alıyom benim süpürgeyiindir çıkar olmuyo ondan alıcam sende al

günaydın bacılarr bizim burdada dereye inilir benim evin önünde dere vardaama ben dün inemedim annemler bendeydi keremde onları görünce uyumadı şımardı falan bide iremi okuldan almam gerekiyodu velhasıl kaldı bu sene ama ben naaptım dileklerimi bi kağıda yazıp köprüden aşağı attım akan suya tembel işi yani ama kadınlar çekirge gibi üşüşmüşler hava soğuk falan demeden gelmiş herkes valla onları izledim bende camdan bebek arabalarıyla bile gelen vardı allah herkesin dileğini kabul etsin inş

ismi ne bu süpürgelerin.bende netten bi kayamı bakalım.fiyatına kullanışına..

oda iyiymişkabul edecekse böylede olur dedin öylemi..

hee önemli olan niyet di mi ama irem bile yazmış bişiler okuldan gelir gelmez attırdı oda kağıdını dileğide bi arkadaşı var sıra arkadaşı ondan çalışkan olmakmış

aferin ona istekli olsun tabi.azimli olsun..

dikey süpürge olarak ara markada ekle ben bikaçtane beğendimde kararsızım hepsiburadaya bak yorumlarıda var çoğunun

tamam canım öglen bakarım..teşekkürler

özlemm bi ses ver kız ne yaptın ben dorugun gece terörürün merak ediyorum.ama hiç gelmiyorsun(

huuu huuuuuuu ben geldimmm..
yemeğe çıkıcam hemen yazayım dedim.
dün akşam gül ağacının dibine gece 11 de resimlerimi çizdim gömdüm.
ayşegülcüm sana tam istediğin gibi bi resim çizdim odanı falan ya yaptım acayip afilli oldun haberin olsun.
burcucum ablanıda bizim bekarların olduğu resme yerleştirdim tam karşısınada bizim mühendis beyi çizdim.hadi bakalım hayırlısı olsun diyorum.15 gün sonra amerikadan dönecekmiş.ablasıyla görüştüm oda heyecanlandı ahh keşke diyor.
kendimede para ve otomatik vites araba çizdim bakalım Allah inşalah kabul eder.
yemekden gelince tekrar konuşuruz.

haa bide şu dikey süpürgelerden bende istiyorum kociş anneler günü hediyesi alacakmış bana.
hepsiburada comdan rowenta dikey vişne çürüğü çok hoşuma gidiyor bi bakın isterseniz.

süpersin pınarcım.allah razı olsun.memur olursam sayende olcak..teşekkürler..
burcu kız senin bacıda evlenir artıkın...:81:.
kendinede araba.haa.süpersin.allah kabul etsin

KIZLAR HALAMDA ALMIŞ O DİKEY SÜPÜRGELERDEN BENDE ALICAM ONUNKİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ FANTOM
P1200 RESİM EKLİYİMMİ
Hepsiburada.com : Fantom P 1200 Pratik Kuru Süpürge | Ev Elektroniği

bakayım canım hemen.

kullanan varmı arkadaşalar marka model memnun olan varsa bana bi deyin yahu karar vermerdim anneme alıcam hediye yani kaynanama

biz anneme almıştık canım 6-7ay oldu kullanıyor ama fişi var sarjlı değil bizimki.Ama çok pratik.ablam almıştı anneme durunun doküntüsü için çok iyi oldu.anneminki bundan ama 80 tl ye almıştı.

BLUE HOUSE | Elektrikli Ev Aletleri,küçük ev aletleri

bakayım canım hemen.

aman inşallah.Tövbe yarrabim böyle konuştuğumu duysa kırılır valla ama kötü bi niyetim yokki yaşı geldi hayırlısı ile kendi yuvasını kursun .evladı olsun bu sevgiyi tatsın yaşasın.huyu suyu iyi kalbi temiz benim gibi cadıda değil çok uysal ağırbaşlıdır olursa bi kısmet inşallah tabii herşeyden önce hayırlısı olsun

Son düzenleme:
burcu benim beğendiklerimiz arasında buda vardı yorumları okudum olumsuz yazan olmamış
renkeleride güzel merak ettiğim ağırmı kullanırken zorluyomu kaynanam yaşlıya

bakayım canım hemen.

Allah gönlüne göre versin ayşegülcüm.ben bişey yapmadımki.sadece resim çizdim.bakalım dileklerimiz ne zaman kabul olacak.

ahh burcucum bizlerde istiyoruzki bekar akrabalarımızında yaşı ilerliyor bir an önce evlenip yuvasını kurup çoluk çocuk sevgisine karışsınlar.valla bunların küçükleri gidiyor bizim tembeller hala yerlerince sayıyorlar.inşallah Allah duamızı kabul ederde hepsine birer çift düşer.

Ben blue hause sipariş verdim akşama alıcam gidip ama beyaz -mor kararsızım ufak şarjlım mor buda öle olsa güzel olur aslında takım olurrr

bu defneyi takip etmek çok zor oluyo artık..ya bir haftadır sandalyeylere kendi çıkıyo.sandalyedende masaya geçiyo ya.çok tehlikeli oldu bu kız.ya ben böyle şeyler zeynepte yaşamadığıma korkuyorum düşecek diye.geçen çıkmış.sandalyede arkasından düşmüş.kendi koluyla tutnarak masaya aaklar aşagıda gövde masada sallanıyo.ya güleyimmi kızayımmı bilemiyorum.çok komik duruyordu anne anne çağırıyo kurtar bei diye.aldım kucaga indirdim..indirmemle beraber tekrar çıktı.yaa sandalyelere tes yapacgım yada kaldıracagım.ya çıkıp oturuyo.yada ayağa kalkıyo.bide kalkamıs yetmiyormuş gibi zıplamaya çalışıyo.off...ya zeynep he akıllıymış yaa..hiç tehlikeli şeyler yapmazdı.bu kız tam tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…