kullanan varmı arkadaşalar marka model memnun olan varsa bana bi deyin yahu karar vermerdim anneme alıcam hediye yani kaynanama
esma ben bilmiyorum..şu kablosuz olanmı bunlar..ahh onlardan bende istiyom.valla makine getir fişe tak iyice gına geldi .kızların arkasını süpürmekten..onlar iyimiki..
cnm bunlar çok rahatlık kablolu ve bez torbasız olanlar var bi kaç yorum okudum yaşlı belinden rahatsız olan bayanlar evde küçük çocuğu olupta sürekli süpürge açanlara ideal miş de ben ne alim karar vermedim kaynamın evi sürekli kırık oluyo kadın uğraşamıyo ben alıyom benim süpürgeyiindir çıkar olmuyo ondan alıcam sende al
günaydın bacılarr bizim burdada dereye inilir benim evin önünde dere vardaama ben dün inemedim annemler bendeydi keremde onları görünce uyumadı şımardı falan bide iremi okuldan almam gerekiyodu velhasıl kaldı bu sene ama ben naaptım dileklerimi bi kağıda yazıp köprüden aşağı attım akan suyatembel işi yani ama kadınlar çekirge gibi üşüşmüşler hava soğuk falan demeden gelmiş herkes valla onları izledim bende camdan bebek arabalarıyla bile gelen vardı allah herkesin dileğini kabul etsin inş
oda iyiymişkabul edecekse böylede olur dedin öylemi..
ismi ne bu süpürgelerin.bende netten bi kayamı bakalım.fiyatına kullanışına..
hee önemli olan niyet di mi ama irem bile yazmış bişiler okuldan gelir gelmez attırdı oda kağıdını dileğide bi arkadaşı var sıra arkadaşı ondan çalışkan olmakmış
hee önemli olan niyet di mi ama irem bile yazmış bişiler okuldan gelir gelmez attırdı oda kağıdını dileğide bi arkadaşı var sıra arkadaşı ondan çalışkan olmakmış
dikey süpürge olarak ara markada ekle ben bikaçtane beğendimde kararsızım hepsiburadaya bak yorumlarıda var çoğunun
huuu huuuuuuu ben geldimmm..
yemeğe çıkıcam hemen yazayım dedim.
dün akşam gül ağacının dibine gece 11 de resimlerimi çizdim gömdüm.
ayşegülcüm sana tam istediğin gibi bi resim çizdim odanı falan ya yaptım acayip afilli oldun haberin olsun.
burcucum ablanıda bizim bekarların olduğu resme yerleştirdim tam karşısınada bizim mühendis beyi çizdim.hadi bakalım hayırlısı olsun diyorum.15 gün sonra amerikadan dönecekmiş.ablasıyla görüştüm oda heyecanlandı ahh keşke diyor.
kendimede para ve otomatik vites araba çizdimbakalım Allah inşalah kabul eder.
yemekden gelince tekrar konuşuruz.
haa bide şu dikey süpürgelerden bende istiyorum kociş anneler günü hediyesi alacakmış bana.
hepsiburada comdan rowenta dikey vişne çürüğü çok hoşuma gidiyor bi bakın isterseniz.
KIZLAR HALAMDA ALMIŞ O DİKEY SÜPÜRGELERDEN BENDE ALICAM ONUNKİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ FANTOM
P1200 RESİM EKLİYİMMİ
Hepsiburada.com : Fantom P 1200 Pratik Kuru Süpürge | Ev Elektroniği
kullanan varmı arkadaşalar marka model memnun olan varsa bana bi deyin yahu karar vermerdim anneme alıcam hediye yani kaynanama
süpersin pınarcım.allah razı olsun.memur olursam sayende olcak .. teşekkürler..
burcu kız senin bacıda evlenir artıkın...:81:.
kendinede araba.haa.süpersin.allah kabul etsin
bakayım canım hemen.
burcu benim beğendiklerimiz arasında buda vardı yorumları okudum olumsuz yazan olmamışbiz anneme almıştık canım 6-7ay oldu kullanıyor ama fişi var sarjlı değil bizimki.Ama çok pratik.ablam almıştı anneme durunun doküntüsü için çok iyi oldu.anneminki bundan ama 80 tl ye almıştı.
BLUE HOUSE | Elektrikli Ev Aletleri,küçük ev aletleri
aman inşallah.Tövbe yarrabim böyle konuştuğumu duysa kırılır valla ama kötü bi niyetim yokki yaşı geldi hayırlısı ile kendi yuvasını kursun .evladı olsun bu sevgiyi tatsın yaşasın.huyu suyu iyi kalbi temiz benim gibi cadıda değil çok uysal ağırbaşlıdır olursa bi kısmet inşallah tabii herşeyden önce hayırlısı olsun
süpersin pınarcım.allah razı olsun.memur olursam sayende olcak .. teşekkürler..
burcu kız senin bacıda evlenir artıkın...:81:.
kendinede araba.haa.süpersin.allah kabul etsin
bakayım canım hemen.
biz anneme almıştık canım 6-7ay oldu kullanıyor ama fişi var sarjlı değil bizimki.Ama çok pratik.ablam almıştı anneme durunun doküntüsü için çok iyi oldu.anneminki bundan ama 80 tl ye almıştı.
BLUE HOUSE | Elektrikli Ev Aletleri,küçük ev aletleri
aman inşallah.Tövbe yarrabim böyle konuştuğumu duysa kırılır valla ama kötü bi niyetim yokki yaşı geldi hayırlısı ile kendi yuvasını kursun .evladı olsun bu sevgiyi tatsın yaşasın.huyu suyu iyi kalbi temiz benim gibi cadıda değil çok uysal ağırbaşlıdır olursa bi kısmet inşallah tabii herşeyden önce hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?