Ya bazen çok sinir oluyorum çok korkuyor ağlıyor birde korkuyom diyorSes çıkaran tüm ev aletlerinden kaçıyor hele çamaşır makinesi çalışınca mutfaktan bir kaçıyor
Evet canım haklısın orası denizden dolayı nemli bizde deniz yok ama hava çok değişken
Annende zamanla daha iyi olur inş. zordur tabi daha gençken olsa belki daha çabuk atlatırdı .Hem yaşı var hemde ağır ameliyat geçirdi .Allah sağlık versin başımızdan eksik etmesin anne babalarımızı
Eşin memurdu değil mi senin .Hayır benimki gömlek falanda giymiyor ama bizimde öyle 2 günde bir çamaşır atılıyor haliyle dünya ütü çıkıyor anlamadım gitti
Bende çocuklar süpürgeyi , çamaşır makinesini sever ,karşısına geçer seyreder diye biliyordum .
Çok korkak bir çocuk olmasın ya babası sonra bana çatıyor cesaretli olsun ,yaramaz olsun deyip duruyorda. Gerçi annem söyler bende süpürgeden korkarmışım şimdi korkmuyorum sonuçta
İlerde geçer diye ümit ediyorum geçicidir inş.
benim oğlumda elektrik süpürgesi açılınca korkak ağlardı,yanında şarjlı süpürge çalıştıramazdık.
ama şimdi alıştı elektrik süpürgesi açılınca gelip düğmeleriyle oynuyo tepesine tırmanıyo, şarjlıylada kendi süpürüyo evi
zamanla alışıyorlar anlaşılan.ama çamaşır makinasını çok seviyo.bazen çocuk kilidine almamışsam hemen programı değiştiriyo.
ohh ayşegül ne güzel anne kız başbaşa vakit geçireceksiniz.
defne de babasıyla zaman geçirecek süper valla.
sanada güzel bir anneler günü hediyesi olur kızınla başbaşa olmak.
ahhh oğlumda büyüse de birlikte sinemaya gitsek
bizim çocuk kilidini aynı anda iki tuşa basılı tutman gerekde Allahdan beceremez.ama bayılıyo düğmelerle oynamaya bide ses çıkarıyo diye iyice kuduruyo.
çamaşırları makinadan sepete yağız çıkarıyo.tabii bazısı yere kaçıyo ama olsun yardım etmeyi şimdiden öğreniyo.
bak defneciğe hemende kapmış nerden açıldığını kilidin.bunların yanında bişey yapmamak lazım anında kapıyolar cidden.
bizim çocuk kilide basit güzelim.hemen çözdü.sizinki zormuş demekki..evet yanlarında bi daa bişey yapmıyorum iyi ders oldu bana..defnede çıkarır çamaşırları sonrada içinden begendigini alır gider kafasına geçirmeye çalışır.yerlerde sürür.birini feda ediyorz artık.kirleniyo.ama vermezsende bağırıyo.bende el bezi falan varsa onlardan veriyorum eline onla bir iki dolanmayı seviyo.ağzını siler.yüzünü siler.sonra yerleri siler.toz alır onla..sonrada bi köşeye atarorda kalır.bende alır bi kurutur geri kirli sepetine girer
hem yeri hem ağzını siliyo demek
Defne de epey muzurluk peşinde desene :)
Aferin Yağıza biz de oğlumla beraber hallediyoruz çamaşır işini. Ben makinanın önüne koyuyrum o makinaya atıyo kirlileri, sonra beraber boşaltıyoruz makinadan, balkona gidene kadar arada yanlışlıkla düşenleri :) toplayıp seleye atıyo. Arada ağzına da tıkıştırıyo ama olur o kadar yardımın yanında:) Bulaşık makinasını da alıp alıp bana veriyo. Canı karıştırmak istiyorsa da makinanın sepeti komple yere iniyo:)
oŞu anda ben çalışıyorum ona bakmıuorum diye fırsat bilip bütün plastikleri boşaltıyo mutfak dolabından :) Birazdan yerleştirir geriye :)
teşekkür ederiz serap teyzesi.berkine de kocaman aferin.bizim erkeklerimiz çok yardımcı ya.
bunları alan kızlar yaşadı desene.
bizim çocuk kilidini aynı anda iki tuşa basılı tutman gerekde Allahdan beceremez.ama bayılıyo düğmelerle oynamaya bide ses çıkarıyo diye iyice kuduruyo.
çamaşırları makinadan sepete yağız çıkarıyo.tabii bazısı yere kaçıyo ama olsun yardım etmeyi şimdiden öğreniyo.
bak defneciğe hemende kapmış nerden açıldığını kilidin.bunların yanında bişey yapmamak lazım anında kapıyolar cidden.
selamlarrr.. hayırlı cumalarrr...
antep dönüşü, tarsusa annemlere gittim ve dün döndüm. bayağı yorulmuşum. evdeki işlerde beni beklediği için hepten yoruldum. neyse miray uyuyorda burada dinlenirim 2 dk.
(diyeli tam 1 saat oldu) zaten ne zaman bilgisayar başına otursam uyanıyor bu kız. anlıyor mu ne???
neyse, süpürgeden bahsetmişsiniz, şarşlı el süpürgesi anladığım kadarıyla: ben arzum kullanıyorum, çok da memnunum. tavsiye ederim yani.
Hoşgeldin Hülyacım. Anlıyorlar evet. Ne zaman kendine bişey yapacak olsan zırt kalkıyorlar :)
BU ANKASTRE SETİ ALMAK ZORUNDAYMIYIZ AAA kitledi bütün internetimi.ne yapışkan reklammış.hani güzel cafcaflıda daha sonra daha sonra....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?