biz anneme almıştık canım 6-7ay oldu kullanıyor ama fişi var sarjlı değil bizimki.Ama çok pratik.ablam almıştı anneme durunun doküntüsü için çok iyi oldu.anneminki bundan ama 80 tl ye almıştı.
BLUE HOUSE | Elektrikli Ev Aletleri,küçük ev aletleri
aman inşallah.Tövbe yarrabim böyle konuştuğumu duysa kırılır valla ama kötü bi niyetim yokki yaşı geldi hayırlısı ile kendi yuvasını kursun .evladı olsun bu sevgiyi tatsın yaşasın.huyu suyu iyi kalbi temiz benim gibi cadıda değil çok uysal ağırbaşlıdır olursa bi kısmet inşallah tabii herşeyden önce hayırlısı olsun
Allah gönlüne göre versin ayşegülcüm.ben bişey yapmadımki.sadece resim çizdim.bakalım dileklerimiz ne zaman kabul olacak.
ahh burcucum bizlerde istiyoruzki bekar akrabalarımızında yaşı ilerliyor bir an önce evlenip yuvasını kurup çoluk çocuk sevgisine karışsınlar.valla bunların küçükleri gidiyor bizim tembeller hala yerlerince sayıyorlar.inşallah Allah duamızı kabul ederde hepsine birer çift düşer.
güle güle kullun serapcım.moru çok güzel duruyo:))Ben blue hause sipariş verdim akşama alıcam gidip ama beyaz -mor kararsızım ufak şarjlım mor buda öle olsa güzel olur aslında takım olurrr
ben de kablosuz arıyorum bunlar güzel baktım ama, evde yemek yedirirken çok döküntü oluyo, akşam yorgunlukla koca makineyi çıkar indir yap zor geliyo ufacık yer için, var mı öneriniz hafif pratik süpürge ?
Selam hanımlar hayırlı cumalar herkes iyidir inş.
bu defneyi takip etmek çok zor oluyo artık..ya bir haftadır sandalyeylere kendi çıkıyo.sandalyedende masaya geçiyo ya.çok tehlikeli oldu bu kız.ya ben böyle şeyler zeynepte yaşamadığıma korkuyorum düşecek diye.geçen çıkmış.sandalyede arkasından düşmüş.kendi koluyla tutnarak masaya aaklar aşagıda gövde masada sallanıyo.ya güleyimmi kızayımmı bilemiyorum.çok komik duruyordu anne anne çağırıyo kurtar bei diye.aldım kucaga indirdim..indirmemle beraber tekrar çıktı.yaa sandalyelere tes yapacgım yada kaldıracagım.ya çıkıp oturuyo.yada ayağa kalkıyo.bide kalkamıs yetmiyormuş gibi zıplamaya çalışıyo.off...ya zeynep he akıllıymış yaa..hiç tehlikeli şeyler yapmazdı.bu kız tam tersi
bu süpürgelerin hafif ve şarjlı olanlarından istiyorum ben de bi tane anneme de iyi olur Berkuşun ardında:)
Ablacım o kaa şey istemişsin kaynananlara da bi sağlık isteyeydin hiç mi aklına gelmediler
bende bakacagım nete.bi fikrim yok şimdilik.
hoşgeldin tubiş.sanada hayırlı cumalar
ayşegülcüm işin zor canım.iki kardeş zıt karakterdeler desene.eee her eve 1 tane uslu lazım.bir tanede afacan olmalı değilmi.ama tehlikeli işler yapmasın.Allah muhafaza düşer bişey olur canı yanar kuzunun.
kızlar bu şiparis ettekleriniz kablolu oluyor dimi süperge...peki kablosuz olan yokmuki..:26:
ben de kablosuz arıyorum bunlar güzel baktım ama, evde yemek yedirirken çok döküntü oluyo, akşam yorgunlukla koca makineyi çıkar indir yap zor geliyo ufacık yer için, var mı öneriniz hafif pratik süpürge ?
cnm nerden sipraiş verdin nekadara bende alıcam bundan beğendimdeBen blue hause sipariş verdim akşama alıcam gidip ama beyaz -mor kararsızım ufak şarjlım mor buda öle olsa güzel olur aslında takım olurrr
sorma ayşegülcüm benimkie aynı yapıyo herseferinde düşücekken yakalıyom die kaynanam şunlar bi büyüseydide büyüdükçe dertleridee büyüyobu defneyi takip etmek çok zor oluyo artık..ya bir haftadır sandalyeylere kendi çıkıyo.sandalyedende masaya geçiyo ya.çok tehlikeli oldu bu kız.ya ben böyle şeyler zeynepte yaşamadığıma korkuyorum düşecek diye.geçen çıkmış.sandalyede arkasından düşmüş.kendi koluyla tutnarak masaya aaklar aşagıda gövde masada sallanıyo.ya güleyimmi kızayımmı bilemiyorum.çok komik duruyordu anne anne çağırıyo kurtar bei diye.aldım kucaga indirdim..indirmemle beraber tekrar çıktı.yaa sandalyelere tes yapacgım yada kaldıracagım.ya çıkıp oturuyo.yada ayağa kalkıyo.bide kalkamıs yetmiyormuş gibi zıplamaya çalışıyo.off...ya zeynep he akıllıymış yaa..hiç tehlikeli şeyler yapmazdı.bu kız tam tersi
cnm kablolu tehcit et bence şarjlılar pek uzun ömürlü olmuyo diolarkızlar bu şiparis ettekleriniz kablolu oluyor dimi süperge...peki kablosuz olan yokmuki..:26:
kızlar bende kablosuz olanını istiyorum.
kayınvalidem kenwod marka dikey hemde içinde ayrıca çıkarılıp kullanılabilen şarjlı el süpürgesi var kablosuz onu kullanıyo memnun.160 lira civarı.
bende rowentanın dikey kablosuzuna bakıyorum oda 280 lira civarı.
sağol canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalar.
Hoşbuldum canımDefnecik yaramazlık peşinde demek gitgide dahada hareketlenip yaramazlaşıyorlar .Allah kötü kazalardan korusun tüm kuzuları :18:
cnm nerden sipraiş verdin nekadara bende alıcam bundan beğendimde
sorma ayşegülcüm benimkie aynı yapıyo herseferinde düşücekken yakalıyom die kaynanam şunlar bi büyüseydide büyüdükçe dertleridee büyüyo
cnm kablolu tehcit et bence şarjlılar pek uzun ömürlü olmuyo diolar
slm sanda hayrlı cumlar tuğbacım nbrr
Hoşbuldum canım
Herkes pratik süpürgelere bakıyor galiba hem hafif hem kablosuz .Şahsen bizede lazım herşeyi gezerek yediği için süpürge herzaman açılmıyor .Birde benim oğlum deli ya, çalışırken elektrik süpürgesi , çamaşır makinesi , blendır , mikser , saç kurutma makinesi ,ses çıkaran herşeyden korkuyor .Yalnızken süpürge açamıyorum yanında biri onu tutmazsa ağlıyor çok can sıkıcı
İyiyim canım havalardan mıdır nedir biraz uyuşukum bugünlerde .Sen nasılsın anneciğin nasıl daha iyi oldu mu ?
kızlar bende kablosuz olanını istiyorum.
kayınvalidem kenwod marka dikey hemde içinde ayrıca çıkarılıp kullanılabilen şarjlı el süpürgesi var kablosuz onu kullanıyo memnun.160 lira civarı.
bende rowentanın dikey kablosuzuna bakıyorum oda 280 lira civarı.
sağol canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalar.
Of yine hava kapalı ve yağmurlu .Sıpacık uyudu ama benim üstümden sanki kamyon geçti parmağımı kaldıramıyorum .:96:Yemek yok , bulaşıklar duruyor , çamaşırlar katlanacak , ütü yapılacak , süpürge yapılacak , ortalık toplanacak vs vs ama yapacak kimse yok
Bazı günler kendimi çok uyuşuk hissediyorum benim enerjiye ihtiyacım var .Ara ara buraya bakacağım dinlene dinlene işlerimi halledeyim değilse kalacak dahada birikecek
cnm nerden sipraiş verdin nekadara bende alıcam bundan beğendimde
sorma ayşegülcüm benimkie aynı yapıyo herseferinde düşücekken yakalıyom die kaynanam şunlar bi büyüseydide büyüdükçe dertleridee büyüyo
cnm kablolu tehcit et bence şarjlılar pek uzun ömürlü olmuyo diolar
slm sanda hayrlı cumlar tuğbacım nbrr
Hoşbuldum canım
Herkes pratik süpürgelere bakıyor galiba hem hafif hem kablosuz .Şahsen bizede lazım herşeyi gezerek yediği için süpürge herzaman açılmıyor .Birde benim oğlum deli ya, çalışırken elektrik süpürgesi , çamaşır makinesi , blendır , mikser , saç kurutma makinesi ,ses çıkaran herşeyden korkuyor .Yalnızken süpürge açamıyorum yanında biri onu tutmazsa ağlıyor çok can sıkıcı
Ya bazen çok sinir oluyorum çok korkuyor ağlıyor birde korkuyom diyoraynı şey bizde de var canım bu ara, eskiden de korkuyodu süpürge sesinden geçmişti, yine başlamış, avazı çıktığı kadar bağırıyo kapat diye, blendırda da korkuyo ama allahtan az sürüyor :) ben onunlayken süpürgenin s si yok, babası alır en arka odaya götürür kapatır kapıyı ancak o zaman, ödlekler bu ara demek ki minik kuşlar
Evet canım haklısın orası denizden dolayı nemli bizde deniz yok ama hava çok değişkenhavalardan böle oluyo tuğbacım hele burasada olsan hava öle değişkenki bide nemli işten eve dönünce elimi kaldıracak gücüm olmuyo
annemde iyi olucak inş. biraz ağır bir ameliyat olduğu için ağıları var ama oda zamanşa düzelicek kolay deil çok şükür sağ salim döndü evine
oyy o işler benim günlük oluyo yaa.tuba..çamaşır haftada üç kez en az atılıyo.bizdede çok çıkıyo.e ütü desen günlük yapsam yeridir.off bitmiyo bitmiyo.sen başla bi ucundan değilse insan dahada zorlanıyo yaparken
burda hayrett güzel bi hava var.ama yarın iki gün çırakız dışarı.dünhde çıktık..bugün az evde duralım..az rüzgarda var.benimkide pek sever makine sesini.süpergeyi getiryem hemen dügmesine koşuyo aç diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?