2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu şiparis ettekleriniz kablolu oluyor dimi süperge...peki kablosuz olan yokmuki..:26:

ben de kablosuz arıyorum bunlar güzel baktım ama, evde yemek yedirirken çok döküntü oluyo, akşam yorgunlukla koca makineyi çıkar indir yap zor geliyo ufacık yer için, var mı öneriniz hafif pratik süpürge ?

sorma brcu yaa.dilek olacaksa aslındaçok şey var.insanoğlunun istigi hiç bitmezki..bende kardeşiminmutlu olmasını adam akkıl iyi bi insanla evlensin istiyorum.oda gönlümde tabi..off çok şey var dileyecek..iş istiyorum.sevecegim bi yerde yaşamak istiyorum..kızlarımın gelecegi iyi osun istiyorum.kardeşim mutlu olsun evlensin istiyorum.abimde evlensin.gerçe o istemiyo ama olsun evlensin..babam mutlu olsun istiyorum.yigenleri sınava giriyo onlar kazansın istiyorum.ev istiyorim.araba istiyorum.para istiyorum.istiyorumda istiyorium

amin canım amin..nabbim gönlümüzdeki hayır olanı nasip eksin inşallah.herşeyi gönlüm istiyo ama her
gelen şeyde mutluluk vermez elbet..

Ben blue hause sipariş verdim akşama alıcam gidip ama beyaz -mor kararsızım ufak şarjlım mor buda öle olsa güzel olur aslında takım olurrr
güle güle kullun serapcım.moru çok güzel duruyo:))

bende bakacagım nete.bi fikrim yok şimdilik.

Selam hanımlar hayırlı cumalar herkes iyidir inş.

hoşgeldin tubiş.sanada hayırlı cumalar

Son düzenleme:
bu süpürgelerin hafif ve şarjlı olanlarından istiyorum ben de bi tane anneme de iyi olur Berkuşun ardında:)

Ablacım o kaa şey istemişsin kaynananlara da bi sağlık isteyeydin hiç mi aklına gelmediler

ayşegülcüm işin zor canım.iki kardeş zıt karakterdeler desene.eee her eve 1 tane uslu lazım.bir tanede afacan olmalı değilmi.ama tehlikeli işler yapmasın.Allah muhafaza düşer bişey olur canı yanar kuzunun.

bu süpürgelerin hafif ve şarjlı olanlarından istiyorum ben de bi tane anneme de iyi olur Berkuşun ardında:)

Ablacım o kaa şey istemişsin kaynananlara da bi sağlık isteyeydin hiç mi aklına gelmediler

yoh valla gelmediler.kendi ailemi düşünmekten.yalan yok.ama tabi onlarda sağlık sıhat olsun.herkes yerinde sağ sağlim ve mutlu olsun.yeter..
kız aynı benim istidigim gibi tarif ettin.haifi ve kablosuz.valla bulursanız banada diyin.

ya pınar valla öyleler.nerde tehlikeli şey var oraya gidiyo.deterjanlara gidiyo açık bulsa ağzına alacak allah korusun.ya zeynep yüzüne bakmazdı böyle şeylerin eve misafir bi çocuk gelsin böyle şeyledre dokunsun hemen koşarak bizim yanımıza gelendi anne dokundu yasak dedim idinlemedi derdil.çocuga elleme diye bağırıddı.şimdide defnenin peşinden gidiyo yazık ellerdiye.çok korumacı.korkuyo bişey olacakdiye.allah korusun herşeyi kaydırdım amasandalyeleride masaya kaldırırım .yemek falan oldummu indirriz diyorum.olmayacak böyle.

kızlar bu şiparis ettekleriniz kablolu oluyor dimi süperge...peki kablosuz olan yokmuki..:26:

kızlar bende kablosuz olanını istiyorum.
kayınvalidem kenwod marka dikey hemde içinde ayrıca çıkarılıp kullanılabilen şarjlı el süpürgesi var kablosuz onu kullanıyo memnun.160 lira civarı.
bende rowentanın dikey kablosuzuna bakıyorum oda 280 lira civarı.

sağol canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalar.

Of yine hava kapalı ve yağmurlu .Sıpacık uyudu ama benim üstümden sanki kamyon geçti parmağımı kaldıramıyorum .:96:Yemek yok , bulaşıklar duruyor , çamaşırlar katlanacak , ütü yapılacak , süpürge yapılacak , ortalık toplanacak vs vs ama yapacak kimse yok
Bazı günler kendimi çok uyuşuk hissediyorum benim enerjiye ihtiyacım var .Ara ara buraya bakacağım dinlene dinlene işlerimi halledeyim değilse kalacak dahada birikecek

Ben blue hause sipariş verdim akşama alıcam gidip ama beyaz -mor kararsızım ufak şarjlım mor buda öle olsa güzel olur aslında takım olurrr
cnm nerden sipraiş verdin nekadara bende alıcam bundan beğendimde

sorma ayşegülcüm benimkie aynı yapıyo herseferinde düşücekken yakalıyom die kaynanam şunlar bi büyüseydide büyüdükçe dertleridee büyüyo

cnm kablolu tehcit et bence şarjlılar pek uzun ömürlü olmuyo diolar

slm sanda hayrlı cumlar tuğbacım nbrr

Hoşbuldum canım
Herkes pratik süpürgelere bakıyor galiba hem hafif hem kablosuz .Şahsen bizede lazım herşeyi gezerek yediği için süpürge herzaman açılmıyor .Birde benim oğlum deli ya, çalışırken elektrik süpürgesi , çamaşır makinesi , blendır , mikser , saç kurutma makinesi ,ses çıkaran herşeyden korkuyor .Yalnızken süpürge açamıyorum yanında biri onu tutmazsa ağlıyor çok can sıkıcı

İyiyim canım havalardan mıdır nedir biraz uyuşukum bugünlerde .Sen nasılsın anneciğin nasıl daha iyi oldu mu ?

aynı şey bizde de var canım bu ara, eskiden de korkuyodu süpürge sesinden geçmişti, yine başlamış, avazı çıktığı kadar bağırıyo kapat diye, blendırda da korkuyo ama allahtan az sürüyor :) ben onunlayken süpürgenin s si yok, babası alır en arka odaya götürür kapatır kapıyı ancak o zaman, ödlekler bu ara demek ki minik kuşlar

İyiyim canım havalardan mıdır nedir biraz uyuşukum bugünlerde .Sen nasılsın anneciğin nasıl daha iyi oldu mu ?

havalardan böle oluyo tuğbacım hele burasada olsan hava öle değişkenki bide nemli işten eve dönünce elimi kaldıracak gücüm olmuyo
annemde iyi olucak inş. biraz ağır bir ameliyat olduğu için ağıları var ama oda zamanşa düzelicek kolay deil çok şükür sağ salim döndü evine

hımm onlarad bi bakayım..280 de pahalıymış kız..

oyy o işler benim günlük oluyo yaa.tuba..çamaşır haftada üç kez en az atılıyo.bizdede çok çıkıyo.e ütü desen günlük yapsam yeridir.off bitmiyo bitmiyo.sen başla bi ucundan değilse insan dahada zorlanıyo yaparken

vöalla öyle hayırlısıyla bi büyüsünler inşallah.
demek fişli alayım haa.ya bende pratik olsun .rahatça taşıyım hemen acayım diye şeettiydim..

burda hayrett güzel bi hava var.ama yarın iki gün çırakız dışarı.dünhde çıktık..bugün az evde duralım..az rüzgarda var.benimkide pek sever makine sesini.süpergeyi getiryem hemen dügmesine koşuyo aç diye:)

Ya bazen çok sinir oluyorum çok korkuyor ağlıyor birde korkuyom diyor Ses çıkaran tüm ev aletlerinden kaçıyor hele çamaşır makinesi çalışınca mutfaktan bir kaçıyor

Evet canım haklısın orası denizden dolayı nemli bizde deniz yok ama hava çok değişken
Annende zamanla daha iyi olur inş. zordur tabi daha gençken olsa belki daha çabuk atlatırdı .Hem yaşı var hemde ağır ameliyat geçirdi .Allah sağlık versin başımızdan eksik etmesin anne babalarımızı

Eşin memurdu değil mi senin .Hayır benimki gömlek falanda giymiyor ama bizimde öyle 2 günde bir çamaşır atılıyor haliyle dünya ütü çıkıyor anlamadım gitti
Bende çocuklar süpürgeyi , çamaşır makinesini sever ,karşısına geçer seyreder diye biliyordum .
Çok korkak bir çocuk olmasın ya babası sonra bana çatıyor cesaretli olsun ,yaramaz olsun deyip duruyorda. Gerçi annem söyler bende süpürgeden korkarmışım şimdi korkmuyorum sonuçta
İlerde geçer diye ümit ediyorum geçicidir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…