2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burcucum, çizelgene gözüm takıldı da: yaklaşık 10 kilo vermişsin maşallah. fotoğrafını koy da bakalım bacım. gözümüz gönlümüz açılsın:))

Selam canım hoşgeldin.gezdin gezdin geldin sefan olsun.sıkılmıştın iyi gelmiştir sanada.

Geri 1-2 almış olabilirim bile ama :44:
ya bu ara sürekli yemek yemek istiyorum havadan mıdır nedir anlamadım.fotograf makinem arızayıydı yaptırdım haftasonu cadı kızımla çekilelim bariiii ayşegülcüğümde kaçtır koy diyor.bi 3 kilom kaldı oda benen ayrılması zor geliyor zaar ayrılamadık.

19 MAYIS ta kız kardeşimi istemeye gelecekler.annem şimdiden başladı nasıl ağırlıyacağız ne hazırlanacak nasıl olacak ayy bu annem varya adamlar gelip gidene kadar beni sıkıntıdan öldürmese iyi acayip panik kadın ya.

az zamna yaklaşsın sizden menü istiycem haberiniz olsun :)

misafirlerimiz Sakaryadan gelecek ee yolları uzun yemekli olacak sonrası kız isteme ve bizde öyledir şirinlik içilecek.değişik birşeyler yapmak istiyorum serbeti nasıl tatlandırabilirim acaba.

Biz de ana oğul yıkandık paklandık:) Uyuttum oh biraz nefes alayım. Banyoda çok ağlıyordu kafasını yıkatmamak için son bir kaç seferdir sokuyorum birkaç oyuncak, veriyorum ona kova tas o oyuncaklarla sularla onarken ben de onu yıkıyorum ağlamıyor. Bi yandan ben de yıkanıyorum iyi oluyor :)

Hayırlısı olsun Burcu. Valla biz de öyle olcaz belki kendi çocuklarımıza şimdi kızıyoruz her paniklerine ama:)

helde nasıl.sürekli takip istiyo bu cadaloz:)
maşallah bizim topigin erkekleride pek hamarat yaa..eşlirini yormayacaklar ilerdetabi annelerinide.

BU ANKASTRE SETİ ALMAK ZORUNDAYMIYIZ AAA kitledi bütün internetimi.ne yapışkan reklammış.hani güzel cafcaflıda daha sonra daha sonra....
ayy evet yaa ne sinirr..her açıştakapatmak zorunda kalıyo insan..

valla bende almak istiyorum ama fiyatı fazla olan var iyice araştırayımda öyle düşünüyorum..
ayy aynı benimkide öyle kapatınca sinir oluyo makinayı.

yaa gördünmü isteyen çogaldı.bak bi benim dememle koymadın..hadi görek hatun seni..kızz bende koydum resim topige.ama bir iki sayfa geride..

aa ne güzell.insan heyecan yapıyo kızz.kardeşi istemeye geldikledinded ebiz epey şu eksik bunu yapalım.ayyy kırk şey çıkıyo yaa..allah tamamına erdirsin anlat iki neyin nesi.kimdir enişte..bu kaçıncı kardeş bekar kaç kaldı

sıhatler olsun paşada sanada..ya benimkide artık banyoya alıştı ama hala kafaya bi su döktümmü önce sinir oluyo.sırtını saatlence yıka hoşuna gidiyo ama su kafayı su döktümmü hızla olmak zorunda kalıyorum çabuk sıkılıyo..

Son düzenleme:
kızlar şarjlı el süpürgesi minik olan bendede var.ben bayagı süpürge istiyorum..her trlü tozu kiri alsın..ama pratikte olsun istiyorum.ya benimki pek hantal.valla bıktım.bi tek buna dua ediyom bozulsun diye.ne yapayım adama dedim alalım diye e evde var o varken bi tane dahamı alcaz o bozulunca alırızdiyo.ama maşallah pek sağlam çıktı..ama ben onu kullanmak istemiyorumm..hafif olsun istiyorum.valla sıkıntı basıyo onu açarken....iyi bi fiyatta bulursam alacagım süperge.o ne derse desin..ben kıyamıyordum tamam diyordum adama ama artık alma zamanı geldi.

Son düzenleme:

İnşallah canım.Tüm bekarlarımızın hayırlı kismeti olsun.Evlilerimizinde aklındaki hayırlı işleri olsun.

kızlar yarın belki fırsat bulamam girmeye bugünden kutliyim dedim hepinizin anneler günü kutlu mutlu olsun kuzularınızla daha nice nice anneler günü yaşayın allah hepimize sağlık huzur mutluluk versinde doyasıya yaşayalım böyle güzel günleri kuzuları koklayın benim yerimede hepinizi seviyorum güzel annişler iyi ki varsınızzzz

Sağol Sevilciğim seninde anneler günün kutlu olsun.Senin sebebinle bende bugünden yazayım yarın olmayacağım.

Hepimizin anneler günü ve bizlerinde annelerimizin anneler günü kutlu olsun.Sağlıkla sıhatle yavrularımızla nice güzel günlerde birlikte olalım.
Hayatta olanlara annelere sağlık huzur ,kaybettiğimiz büyüklerimize Allahtan rahmet dilerim.

Hepinizi kocaman öpüyorum.

tüm arkadaşlarımın anneler günün bende kutluyorum.hepiniz mükemmel anlelersiniz..szi yetiştiren annelerinde ellerinden öpüyorum...sizleri tek tek çok seviyorum iyiki varsınız...benim buruk geçsede elbet evlatlarım iyice büyüklerinde daha anlam kazanacak benim için..yarın okadar isterdimki annemi görmeyi.mazarını ziyaret etmeyi.konuşsam onunla.topragını ellesem..koklasam..çiçiklerini sulasam..olmayacak elbet ama ne yapalım.bende anneyim..anneler gününü iyi geçirmeye çalışıcagım..

Son düzenleme:
Anneler gününüz kutlu olsun rabbim nice anneler günü nasip etsin evlatlarınızla birlikte ayırmasın bağışlasın birbirlerimize...
Hepinizi bende çok seviyorum tüm annelerin sizin annelerinizin annler gününü kutluyor eelerinden öpüyorum

slm kızlar cok sık gıremesemde sızı takıpıpteyım subat annesı olarak hepınızın anneler gunu kutlu olsun aysegulcum inan agladım senın yazına basın sagolsun canım cok erken kaybetmısın annecıgın allah rahmet eylesın benım kızkardesım kardesım falanda yok annmelrı kaybetsem ne olur yasabılırmıym bılmem gercı hayat devam edıyor allah hepımızı evlatlarımıza bagıslasın

Anneler günümüz kutlu olsun canım arkadaşlarım ,rabbim evlatlarımızla nice mutlu ve sağlıklı günler geçirmemizi nasip etsin inş.sizlerin annelerinin de anneler günü kutlu olsun,hepsinin ellerinden öpüyorum,

Ayşegülüm senin anneciğinin ve vefat eden diğer bütün annelerinde mekanları cennet olsun,allah rahmet etsin inş..

Bende hepinizi çooooookkkkkk seviyorum canlarım, sizleride kuzularımıda kocaman öpüyorum .....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…