burcucum, çizelgene gözüm takıldı da: yaklaşık 10 kilo vermişsin maşallah. fotoğrafını koy da bakalım bacım. gözümüz gönlümüz açılsın:))
Defne de epey muzurluk peşinde desene :)
Aferin Yağıza biz de oğlumla beraber hallediyoruz çamaşır işini. Ben makinanın önüne koyuyrum o makinaya atıyo kirlileri, sonra beraber boşaltıyoruz makinadan, balkona gidene kadar arada yanlışlıkla düşenleri :) toplayıp seleye atıyo. Arada ağzına da tıkıştırıyo ama olur o kadar yardımın yanında:) Bulaşık makinasını da alıp alıp bana veriyo. Canı karıştırmak istiyorsa da makinanın sepeti komple yere iniyo:)
oŞu anda ben çalışıyorum ona bakmıuorum diye fırsat bilip bütün plastikleri boşaltıyo mutfak dolabından :) Birazdan yerleştirir geriye :)
ayy evet yaa ne sinirr..her açıştakapatmak zorunda kalıyo insan..BU ANKASTRE SETİ ALMAK ZORUNDAYMIYIZ AAA kitledi bütün internetimi.ne yapışkan reklammış.hani güzel cafcaflıda daha sonra daha sonra....
ya hiç aklımda yokken, bu süpürgeleri aklıma düşürünüz haa
benim evde normal şarjlı süpürge var, ama hiç sevmiyorum.onu annemlere verip bende mi alsam ne bu süpürgelerden..
burak çok seviyo makina seslerini..kapatınca kızıyo hatta..süpürgenin sesini duysun,kafasını sallamaya başlıyo..
Selam canım hoşgeldin.gezdin gezdin geldin sefan olsun.sıkılmıştın iyi gelmiştir sanada.
Geri 1-2 almış olabilirim bile ama :44:
ya bu ara sürekli yemek yemek istiyorum havadan mıdır nedir anlamadım.fotograf makinem arızayıydı yaptırdım haftasonu cadı kızımla çekilelim bariiii ayşegülcüğümde kaçtır koy diyor.bi 3 kilom kaldı oda benen ayrılması zor geliyor zaar ayrılamadık.
aa ne güzell.insan heyecan yapıyo kızz.kardeşi istemeye geldikledinded ebiz epey şu eksik bunu yapalım.ayyy kırk şey çıkıyo yaa..allah tamamına erdirsin anlat iki neyin nesi.kimdir enişte..bu kaçıncı kardeş bekar kaç kaldı19 MAYIS ta kız kardeşimi istemeye gelecekler.annem şimdiden başladı nasıl ağırlıyacağız ne hazırlanacak nasıl olacak ayy bu annem varya adamlar gelip gidene kadar beni sıkıntıdan öldürmese iyi acayip panik kadın ya.
az zamna yaklaşsın sizden menü istiycem haberiniz olsun :)
misafirlerimiz Sakaryadan gelecek ee yolları uzun yemekli olacak sonrası kız isteme ve bizde öyledir şirinlik içilecek.değişik birşeyler yapmak istiyorum serbeti nasıl tatlandırabilirim acaba.
Biz de ana oğul yıkandık paklandık:) Uyuttum oh biraz nefes alayım. Banyoda çok ağlıyordu kafasını yıkatmamak için son bir kaç seferdir sokuyorum birkaç oyuncak, veriyorum ona kova tas o oyuncaklarla sularla onarken ben de onu yıkıyorum ağlamıyor. Bi yandan ben de yıkanıyorum iyi oluyor :)
Hayırlısı olsun Burcu. Valla biz de öyle olcaz belki kendi çocuklarımıza şimdi kızıyoruz her paniklerine ama:)
helde nasıl.sürekli takip istiyo bu cadaloz:)
maşallah bizim topigin erkekleride pek hamarat yaa..eşlirini yormayacaklar ilerdetabi annelerinide.
ayy evet yaa ne sinirr..her açıştakapatmak zorunda kalıyo insan..
aa ne güzell.insan heyecan yapıyo kızz.kardeşi istemeye geldikledinded ebiz epey şu eksik bunu yapalım.ayyy kırk şey çıkıyo yaa..allah tamamına erdirsin anlat iki neyin nesi.kimdir enişte..bu kaçıncı kardeş bekar kaç kaldı
QUOTE]
ben senin resmini gördümde yorum yapmadan çıktım sonrada unuttum valla turkuaz badiye rağmen gayet göbek erimiş ayşegül.ağırdan al sen bundan sonra çokta kafaya takmaya gerek yok ilk hedefine ulaştın 2 kilo kaldı.
şimdi kızımız 27 yaşında 13 ay küçük benden metalurji ve elektronik mühendisi.Şuan Ankarada iyi bir firmada işe başladı 3 ay falan oldu işte.
oğlumuzda Sakaryada yaşıyor ailesi ile oda Bilgisayar Mühendisi işte 7-8 ay sonra Ankarada iş başvuruları yapacak oda seneye mayıs -haziran düğün düşünüyorlar.4 yıldır falan görüşüyorlar iyi biri annesi falanda bizimkini çok seviyor annesi annemlede telefonla görüşüyor annesi hanım bi kadın.hayırlısı olsun dediler girdiler yola bakalım.Ali geldi bize 1-2 kahvaltıya davet etmiştim birde 1 ay kadar oldu fırsatımız oldu gidip nişan için ufak çaplı alışveriş yapmıştık.eee kız ankarada oğlan sakaryada bizim fikrimiz olsun istiyor ikiside biz istanbul öyleayda bir 2 ayda bir fırsat bulup yavaş yavaş tamamlıyoruz eksiklerini daha 1 yılımız var ama sıkışmasın yolları uzak.
benimki benden sonra işte.
şimdi bi ablam var bekar 32 yaşında , erkek kardeşim küçük ablası 24 yaşında (benim için halen çok ok küçük canım kardeşim ) birde meşhur cadı Ceren imiz var oad 15 yaşında lisede.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.kardeş kartelam bu şekilde :)
helde nasıl.sürekli takip istiyo bu cadaloz:)
maşallah bizim topigin erkekleride pek hamarat yaa..eşlirini yormayacaklar ilerdetabi annelerinide.
ayy evet yaa ne sinirr..her açıştakapatmak zorunda kalıyo insan..
aa ne güzell.insan heyecan yapıyo kızz.kardeşi istemeye geldikledinded ebiz epey şu eksik bunu yapalım.ayyy kırk şey çıkıyo yaa..allah tamamına erdirsin anlat iki neyin nesi.kimdir enişte..bu kaçıncı kardeş bekar kaç kaldı
QUOTE]
ben senin resmini gördümde yorum yapmadan çıktım sonrada unuttum valla turkuaz badiye rağmen gayet göbek erimiş ayşegül.ağırdan al sen bundan sonra çokta kafaya takmaya gerek yok ilk hedefine ulaştın 2 kilo kaldı.
şimdi kızımız 27 yaşında 13 ay küçük benden metalurji ve elektronik mühendisi.Şuan Ankarada iyi bir firmada işe başladı 3 ay falan oldu işte.
oğlumuzda Sakaryada yaşıyor ailesi ile oda Bilgisayar Mühendisi işte 7-8 ay sonra Ankarada iş başvuruları yapacak oda seneye mayıs -haziran düğün düşünüyorlar.4 yıldır falan görüşüyorlar iyi biri annesi falanda bizimkini çok seviyor annesi annemlede telefonla görüşüyor annesi hanım bi kadın.hayırlısı olsun dediler girdiler yola bakalım.Ali geldi bize 1-2 kahvaltıya davet etmiştim birde 1 ay kadar oldu fırsatımız oldu gidip nişan için ufak çaplı alışveriş yapmıştık.eee kız ankarada oğlan sakaryada bizim fikrimiz olsun istiyor ikiside biz istanbul öyleayda bir 2 ayda bir fırsat bulup yavaş yavaş tamamlıyoruz eksiklerini daha 1 yılımız var ama sıkışmasın yolları uzak.
benimki benden sonra işte.
şimdi bi ablam var bekar 32 yaşında , erkek kardeşim küçük ablası 24 yaşında (benim için halen çok ok küçük canım kardeşim ) birde meşhur cadı Ceren imiz var oad 15 yaşında lisede.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.kardeş kartelam bu şekilde :)
maşallah allah tamamına erdirsin burcu..ikiside biririni iyice tanırımşıt zaten.maşalah işleri güçleride var e zamanı gelmiş.senin erkek kardeşle liseye giden evet küçükmüş daha.oyy..annen yanında birileri var işte ne güzel..valla benim kızların yaşları pek ara yok gittimmi ikisi birden gider herhal.evde tek başıma kaırım zaar..aslında şöyyle 37-38 yaşlarında bi tane daha yapcan çocuk yalnız kalmmaak için
ablanada allah hayırlı kısmetler versin.tabi benrim kardeşimede..:)
günaydın
günaydın canım.
GÜNAYDINNNN YADA TÜNAYDIN SAAT 11.00 OLMUŞ.
haftaiçinden sarkan angarya işlerimi yapıyorum bende.
günaydın kolay gelsin
İnşallah canım.Tüm bekarlarımızın hayırlı kismeti olsun.Evlilerimizinde aklındaki hayırlı işleri olsun.
tüm arkadaşlarımın anneler günün bende kutluyorum.hepiniz mükemmel anlelersiniz..szi yetiştiren annelerinde ellerinden öpüyorum...sizleri tek tek çok seviyorum iyiki varsınız...benim buruk geçsede elbet evlatlarım iyice büyüklerinde daha anlam kazanacak benim için..yarın okadar isterdimki annemi görmeyi.mazarını ziyaret etmeyi.konuşsam onunla.topragını ellesem..koklasam..çiçiklerini sulasam..olmayacak elbet ama ne yapalım.bende anneyim..anneler gününü iyi geçirmeye çalışıcagım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?