2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar hepinizin anneler gunünü tebrik ediyorum uzun bı aradan sonra girebildim net yok taşındım evde bilgisayarda yok sattik tlf dan girebiliyorum sizi çok seviyorum Kk dostlarim

iyiki doğurdum,
ne güzel bi kız oldun...
senin sayende, ben de anne oldum...

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLARR...
ALLAH TÜM İSTEYENLERE ANNELİĞİ TATTIRSIN...
ANNE ADAYLARINA SAĞLIKLA EVLATLARINA KAVUŞMAYI NASİP ETSİN...
VE KAYBETTİĞİMİZ ANNELERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN...

HEPİNİZ İYİKİ VARSINIZ... ALLAH EVLATLARIMIZDAN AYIRMASIN İNŞ...

selam kızlar hepinizin anneler gunünü tebrik ediyorum uzun bı aradan sonra girebildim net yok taşındım evde bilgisayarda yok sattik tlf dan girebiliyorum sizi çok seviyorum kk dostlarim

canım benimm, çok özledim senii. Senin de anneler günün kutlu olsun. öptümm

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar.aslında birazda pişman oldum.yazmasaydım keşke sizide üzdüm.sonrada silemedim..sizde kusuruma bakmayın..ciddi anlamda yazsam o yazdıklarım benim duygularımın sadece küçücük bi bölümü..neyse..
bizde bugün piknek yaptık yeni arkadaşlar tanıdım..sağolsunlar iyi vakit geçirdik.tabi kızlarda iyi zaan geçerdi..defnenin totosu bi yer gördemid tabi sırayla artık baktık,zeynep her gün büyüdükçe dahada anlamlaşıyo.iki gündür senin anneler günün deyip duruyordu sabah kutladı bugün senin günün diyo:)
eşimde daha önceden ihtiyacın olan bişey alalım dyordu.gerçi ihtiyaç bitmiyorki:)..bugüne özel olarak değilde bi ihtayaçtan.bi kaç giysi aldım. eh bugned denk getirdik işte..tabi zeynep ben aldım deyip durdu.(onun hediyesi güya)
hülyacım hediyeni çok begendim..defnede bugün hep çiçceklerle oynadı elindede çok vardı bi ara sınırlandi ve elindeki kaç çicek varsa paramparça yapıp üstümüze attı..al başına çal dedi zanlumca..

arkadaşlar zeh(zehra ) arkadaşımızın face hesabı var bende kayıtlı..yarın profilime yazarım sizde etleyin şimdi buraya yazsam kızı deşefre etmeyelim..yarın yazarım cadı şeymayı bi görün kocaman olmuş:

günaydın kızlar herkes umarım iyidir ben çok hastaydım kaç gündür bronşit oldum yatıyordum bütün kış hasta olmadım tam bir sezon kapanışı oldu doğrusu

günaydın kızlar herkes umarım iyidir ben çok hastaydım kaç gündür bronşit oldum yatıyordum bütün kış hasta olmadım tam bir sezon kapanışı oldu doğrusu
günaydınn.çok geçmiş olsunn..neyse bi kerelikmiş.dikkat ette çocuklara geçmesin..

günaydın

didemcim çok geçmiş olsun.

günaydın canım..

geçmiş anneler gününümüzü kutlarım arkadaşlar Allah bize en güzel hediyeleri verdi yavrularmızı onların acısını göstermesin inş. bizede sağlık sırhat versin onların başında olalım hep
dün giremedim bebeğini kaybeden ablam vardıya onun kayınvalidesi aniden öldü şok olduk sille gibi indi tepeme haberini duyunca beklenmedik ölüm gerçkten daha acı oluyomuş ben bile şok olmuşken eniştemi düşünün adam şok olmuş kriz geçirmiş eve gelmiş camları felan tekmeyle indirmiş aşağı hastaneye sakinleştiriciye götürmüşler kadın dilesiz konuşamıyo oğlum işe gitme demiş ben bugün ölücem demiş bölede olunca adam tabi üzüntüden delirdi
bu durum yüzünden braya giremedim seldacımda sağolsun mesaj atmış anneler günü için tekrardan hepimizin anneler günü kutlu olsun yavrulamızla nice yıllar görelim inş.

Günaydın kızlar..
Esmacım başınız sağolsun beklenmedik ölüm gerçekten çok sarsıcı oluyor.. Allah geride kalanlara sabırlar versin..
Didem geçmiş olsun gülüm..
Kızlar nasıl geçti anneler gününüz.. Hediye alanınız oldumu? ben bi anneme bi kayınvalideme bide kendime yatak örtüsü aldım:) oğlumun ilk hediyesi oldu:)

Son düzenleme:
esmacım başınız saolsun üzüldüm valla ani ölüm çok bet oluyo
didem geçmiş olsun canım
hülya oh hediyeler kapılmış yerim ben onu
kaynannamda bana çok güzel bi buluz almış arasa vermiş arasta bana verdi babası yapmadı amam annesi yaptı adam bana sen benim annemmiisn diyo gel bi öpem dei ve...öptü..
güzel bi hafta olur inşallah canlarım

sağol canım dostlar sağolsun Günaydın seldacım ne güzel hediye almışsın bende kayınvaildeme süpürge aldım çok sevindi anneme alıcam inş.

sağol cnm Allah razı olsun kayınvalidende iyi jest yapmış helal olsunkadına

günaydın arkadaşlar iyi bir hafta diliyorum
esma başınız sağpolsunn şok olmuş cidden
didem geçmiş olsun cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…