selam kızlar hepinizin anneler gunünü tebrik ediyorum uzun bı aradan sonra girebildim net yok taşındım evde bilgisayarda yok sattik tlf dan girebiliyorum sizi çok seviyorum kk dostlarim
Selam kızlar nasilsiniz
günaydınn.çok geçmiş olsunn..neyse bi kerelikmiş.dikkat ette çocuklara geçmesin..günaydın kızlar herkes umarım iyidir ben çok hastaydım kaç gündür bronşit oldum yatıyordum bütün kış hasta olmadım tam bir sezon kapanışı oldu doğrusu
günaydın
didemcim çok geçmiş olsun.
sağol canım dostlar sağolsun Günaydın seldacım ne güzel hediye almışsın bende kayınvaildeme süpürge aldım çok sevindi anneme alıcam inş.Günaydın kızlar..
Esmacım başınız sağolsun beklenmedik ölüm gerçekten çok sarsıcı oluyor.. Allah geride kalanlara sabırlar versin..
Didem geçmiş olsun gülüm..
Kızlar nasıl geçti anneler gününüz.. Hediye alanınız oldumu? ben bi anneme bi kayınvalideme bide kendime yatak örtüsü aldım:) oğlumun ilk hediyesi oldu:)
sağol cnm Allah razı olsun kayınvalidende iyi jest yapmış helal olsunkadınaesmacım başınız saolsun üzüldüm valla ani ölüm çok bet oluyo
didem geçmiş olsun canım
hülya oh hediyeler kapılmış yerim ben onu
kaynannamda bana çok güzel bi buluz almış arasa vermiş arasta bana verdi babası yapmadı amam annesi yaptı adam bana sen benim annemmiisn diyo gel bi öpem dei ve...öptü..
güzel bi hafta olur inşallah canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?