2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnm mesajın için çok teşekkürler cnm benim bende kızımdan hediye aldım babasıyla almışlar gidip ve derin seçmiş çok mutlu oldum anneme kayınvalideme tupperware aldım kendimede pratik süpürgelerden aldım

Selam kızlar hepinizin anneler gunünü tebrik ediyorum uzun bı aradan sonra girebildim net yok taşındım evde bilgisayarda yok sattik tlf dan girebiliyorum sizi çok seviyorum Kk dostlarim
hoşgeldin zehracım seninde anneler günün kutlu olsun canım,şeyma nasıl iyimi.....

amin hülyacım seninde anneler günün kutlu olsun canım....

Anneler gününüz kutlu olsun..bu sene daha da bi anlamlı herşey

Ayşegülüm annenin mekanı cennet olsun..
hülyacım sağol canım seninde kutlu olsun anneler günün...

tamam canım ekleriz....

günaydın kızlar herkes umarım iyidir ben çok hastaydım kaç gündür bronşit oldum yatıyordum bütün kış hasta olmadım tam bir sezon kapanışı oldu doğrusu
geçmiş olsun didemcim,bende tam iyikleşmişken yine öksürmeye başladım ilaçlarım bitmemişti onları içiyorum tekrardan inş.ilerlemez......

günaydın

didemcim çok geçmiş olsun.

herkese günaydın..
işlerimi bitireyim çok işim var..hayde ber kaçar
günaydın

başınız sağolsun esmacım,allah mekanını cennet etsin,günahlarını affetsin inş......

günaydın seldacım seninde anneler günün kutlu olsun canım,hediyeni güle güle kullan,benim paşalarda bana yazı yazmışlar onu okudular kerem kendi yazısını okurken ağladı duygusal oğlum benim

fatoşcum hediyeni güle güle kullan canım,ne iyi kaynanan varmış canım

öğleden sonra annemlere gidecem,küçük geline misafir gelecekmiş benide çağırdı,hiç halim yok aslında ama annem gel açılırsın diyor gidecez bakalım, ortalığı toplayayım biraz, sabah yine okula giderken evi savaş alanına çevirdiler benim yaramazlar

günaydın güzel anneler.
dün giremedim fırsatım olmadı.hepinizin annler gününü kutlarım.Allah sizlere, yavrularınıza ve sevdiklerinize sağlıklar versin ki nice güzel anneler günleri geçirelim.
oğlumla babası bana siparişini verdiğim dikey süpürgemi almışlar.şimdi benden çok yağız süpürüyor. evde onada oyuncak çıktı.

ahhh esmacım ani ölüm herkesi şok ediyor değilmi.Allah geride kalanlara sabır, o teyzeye de rahmet eylesin.

güle güle kullan fatoşcum hediyeni.

Selam kızlar hepinizin anneler gunünü tebrik ediyorum uzun bı aradan sonra girebildim net yok taşındım evde bilgisayarda yok sattik tlf dan girebiliyorum sizi çok seviyorum Kk dostlarim

zehra özlettin kendini nerelerdesin sen bakalım.şeymacık napıyo kocaman olmuştur şimdi.

ayşegülcüm sen annenle ilgili şeyler yazınca benim gözlerim hemen doluyor inanki.
bende yakın zamanda teyzemi kaybettim.bana emeği çoktu yokluğuna hala alışamıyoruz.dün bende çok içlendim ağladım.istanbulda olsaydım mezarını ziyaret ederdim.annemden sonra ilk o teyzemi arardım şimdi kendimi boşlukta hissettim.bunları yazarken bile içim titriyo.

piknik hepiniz için iyi olmuştur.defne senin başına çiçek dökmüş annesi sevdiğinden sevdiğinden.
benim oğlumda bana dışardan çiçekler topladı verdi.üşenmeden 2 adımda bir eğildi topladı.bide elime bakıyor arada attım mı tutuyormuyum hala diye.

esmacım başınız sağolsun..cidden çok ani olmuş,zor olmuştur..

ben de anneme küpe alacaktım ama onun yerine pardesü aldık eşimle..kayınvalidemi de aradım :) yakın zamanda gelirler buraya,o zaman istediği bişeyi alırız artık.

bana da hediye oğlumun çiçeklerinden başka gelmedi..onu da annemle toplamışlar..eşim aynı fatoşun eşinin dediği gibi sen benim annemmisin dedi..

selmacım git açlırısın ev işi hiç bitmez hele senin kaç kişi dağıtıyo sen topluyon kolay gelsin cnm

günaydın cnm amin inş. seninde anneler günün kutlu olsun
süpürgenide güle güle kullan bende kayınvalideye aldım

sağol esmacım teşekkür ederim.kayınvaliden de iyi günlerde kullansın.

Didem Geçmiş olsun canım.bende bronşitin eşiğinden döndüm ilaç ilaç ilça bu sene çok ilaç kullandım ya.herşeyi bitsede hönk hönk öksürüğü gitmiyor.

Esma başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sağlık versin.Yazık bundan sonra her anneler gününde annesinin ölüm yıldönümü olacak.Mekanı cennet olsun.

Selda wayy 3 yatak örtüsü hee.kız bende anneme alıcam de bakayım nerden aldın nasıl modeli internettense link versene bakayım.

Benim koçişte bana tişört almış ama marka biryerden dedim ben bunun tişortünü giyemem beni aşar hem amblemide kocaman hemde kötü alıştırıyorsun :) .surat yaptı .beraber değiştiririz hem senin beğendiğin hem benim giyeceğim birşeye olsun.

bende anneme halı almıştım 15 gün anca oldu öptüm o kadar.Kayınvalidede Ankarada onada telefon açtım.

Duru ya bak bugün anneler günü bi öp beni hadi kızım dedim afilli bi tokat yapıştırdı.Ayşegül yine seninki çiçek atmış benimki tokat attı.

sağol cnm Allah razı olsun anneler günü olmasıda cabası oldu
durucukta tokatı yerleşyitmiş sevgidsi öle belli ediyo işte annesi benimkide öpüyo ama arkadan ısırıyo :)

slm kızlar..
hepinizin gelmiş geçmiş anneler gününüz kutlu olsun...........
banada tlfon almışlar bizimkiler..malum burak halletmişti epeydir takoz kullanıyodum
bnde annme telefon aldım onunkinide halletmştik azıcık:26:
dün annmlrden sonra eşim şık biyere yemeğe götürdü bizi
canlı müzik falan çok hoştu...burağın uykusu geldi zar zor yatrdık..yoksa müzkten çok burağın sesi çıkıyodugüzel geçti yani..kayınvalideme bişey almadım..aradık kutladık okkaaa...zaten alsamda beğenmez söyleyeceği laf belli..başka rengi yokmuydu

bugün çok işim var çokkkkkkkkk.....yarına toplantı bende..temizliğe girişicem..akşama da börek pasta yapcam...burak uyumuşken işlerime bakayım...halıları camları silicem toz alcam oooooofffffff((

esmacım çok üzüldüm olmazmı şok yaa..ya ölecek insan hissediyo derler doğru gerçektende..allah rahmet eylesin kaç yaşındaydı..kalp kirizi falanmı nasıl olmuş.

günaydın canım..bende bir iki giysi aldım kendime.ama öyle alacaktım zaten bugüne denk geterdim..
seninkilerde pek iyiymiş.güle güle kullanın.ya ben geçende sondum ama görmedin.ne yaptınız kayınvaiden fizik tadevi olcaktı yiğit ne oldu.nasıl bakıldı.oldumu.

gühaydın canım.ee öpücekte yeter kız.

günaydın herkese
günaydın selmacım.

günaydın arkadaşlar iyi bir hafta diliyorum
esma başınız sağpolsunn şok olmuş cidden
didem geçmiş olsun cnmm
günaydın serapcım.

oh ohh gez bacım iyi gelir sanada..

wayy hayırlı olsun.olsun kız bizde genelde siparişle oluyo herşey..nasıl iyi süpürüyomu.çok ses çıkartıyormu.

pınar sanada çok üzülüyorum..çok özür diyerim inan yazdığıma sonra pişman oldum.bazen duygularıma hakim olamıyorum heleki böyle bi günler olunca..allah mekanını cennet etsin.şimdi bi teyzem var oda kanser.ama ameliyat oldu şimdi iyi .bazen onu düşünüyorum ya ölürse diye.onuda çok sevirim.oda bizi.offf büyükler gidiyo işte.

günaydın canım..çok iyi etmişsin kulanışlı hemde dimi.güle güle giysin.

kız keşke giyseyldin.pahalı diyemi itemedim yokza zevk melelesi oldugundanmı..adamın gönlünü al bari..
ilahi duru gene benimke çiçetleri tepeme attı .allahtan tokat yemedimsenin durunu elini ağır olacak herhal

bugün çok işim var çokkkkkkkkk.....yarına toplantı bende..temizliğe girişicem..akşama da börek pasta yapcam...burak uyumuşken işlerime bakayım...halıları camları silicem toz alcam oooooofffffff((
kolay gelsin sibelcim

esmacım çok üzüldüm olmazmı şok yaa..ya ölecek insan hissediyo derler doğru gerçektende..allah rahmet eylesin kaç yaşındaydı..kalp kirizi falanmı nasıl olmuş.
cnm sağol Allah razı olsun kalp krizi geçirmiş 3.cüsü götürmüş işte ben bide seviyodum kadını çok şeker biriydi hissetmiş kadıncağız Allah rahmet etsin

o sizinki güzel geçmiş iyi iy..telefonunda hayırlı olsun..

ayy sen anlatınca içime daral geldi..kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…