2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

esma başınızsağolsun canım...zaten hep iyiler gidiyor..Allah sevdiklerini alıyo yanına...
Allah rahmet eylesin...

ben kaçar şikerler oturmakla iş bitmez...biraz yoluna koyuym öğleden sonra gelirim...

Son düzenleme:
bugün çok işim var çokkkkkkkkk.....yarına toplantı bende..temizliğe girişicem..akşama da börek pasta yapcam...burak uyumuşken işlerime bakayım...halıları camları silicem toz alcam oooooofffffff((

SEN YAZDIN BEN YORULDUM.KOLAY GELSİN CANIM.

aYŞEGÜL PAHALISINDANDA AMA EN ÇOKTA ZEVK MESELESİ ARMASI ÇOK BÜYÜK BÜTÜN GÖYSÜMÜ KAPLIYOR GÖZÜME SOKAR GİBİ KOCA ARMA.BAKICAM DAHA KULLANIŞLI BİRŞEY VARSA ONUNLA DEĞİŞTİRİRİM YOKSA GİYERİM GİYEMEM DENECEK DERECE DEĞİL.ZEVKLİ AMA ARMA BÜYÜK İŞTE.

herkese merhabalar,

anneler gününüz kutlu olsun, geciktim biraz ama h.sonu hiç bilgisayar başına geçemiyorum ne yazık ki, bu anneler günü çok kıymetliydi benim için, geçen sene hiç anlamamışım, çok duygusaldım lohusalık, hormonlar vs. habire ağlıyordum, anne oldum diye :2:

ama bu sene etrafımda dolaşan, bana sımsıkı sarılan, minik elleriyle dokunan, yanağıma ufacık bir buse konduran ve en güzelinden annnnneeee diyen tatlı mı tatlı bi kız çocuğum var, çok şükür allahıma, bizi onlardan ayırmasın, hediye falan çok anlamlı değildir benim için, kaldı ki anneler günü hakikaten her gün, her zaman çok anlamlı diye düşünüyorum, hediyeler de ufacık semboller

hepinizin tekrar tekrar anneler gününü kutluyorum, umarım her sene çok keyifle kutlarız...

ayşegülcüm süpürgemi dün deneme fırsatım oldu.gayet sessiz çalışıyor.emiş gücüde bayağı iyi.rengi duruşuda ayrı bi havalı hani

sağol canım insan çok sevdiklerini kaybedince yokluğuna alışması zaman alıyor.
Allah teyzene uzun ömürler versin.benim teyzem ameliyat olduktan sonra bi ümit düzeliyor diye sevindik ama malesef bu illet hastalık onu 9 ay içinde aramızdan aldı.bugün nedense çok sulugözüm.biraz önce buradan bi arkadaşımla konuşuyorduk oda babasını kaybetmiş anlatırken ağlamaya başladı. ben ondan çok ağladım oda üzüldü.bilmiyorum nasıl alışıcaz yokluklarına.alışılmıyor ama zamanla kabullenmeyi öğreniyorsun sanırım.

burcucum güle güle kullan canım tşörtünü.gözüne daha uygun bişey çarparsa onunla değiştirirsin artık.markası aber...bi mi kız yoksa.

ya burada biçeyiz mağazası var.. 35 tl ye satıyor yatak örtülerini küçük defoları var ama görünmüyor bile.. o yüzden böyle saldırdım.. çok hoşuma gitti. yakın olsan sende gelir alırdın

Oh oh maşallah hediyelenmişiz hepimizin ama en büyük hediye yavrularımız sağlıklı yanımızdalar bundan güzeli varmı
bursaya gelin bayanlar alırız yatak örtülerini ama selda fiyatı iyimiş gerçektendee

herkeze merhaba anneler günü güzel geçmiş anlaılan benimde annem dün yazlığa gitti 6 ay yok artık ancak ben gidersem görüşürüz oda eşim mırın kırın ediyo bu sene bakalım nasıl olcak dünde kayınvalideme uğradık borcumuz olduğundan k,imseye hediye almadım ama eşim düşünmüş sağolsun beni...bugunde işim de yok dünden hallettim işleri oturcam akşama kadar...buralarda olsanız da şöyle bi muhabbet etsek yahuuu...

hımm e dene ozaman değiştirirsen ne ala güzel senin içine sinen bi giysi bul.olmadı artık eşinin aldığını giy bacım.

canım herkesin bi derdi oluyo işte.allah herkese bol sabınlar versin ne diyelim..
süpürge içinde tekrardan düşünsem iyi olacak.ama benim adama ved iki tane olcak ne gerek var diyo yaa

hoşgeldin ebrucum.senindekutluolsun.işlerde bitmiş ohh..gel gel sen yaz biz sana yetişirz..

seninde kutlu olsun çiğdemcim.büyüdükçe dahada güzel olcak inşallah..

iş yok diyoz ama elimiz boş durmuyo bi yandan bende bezelye almıştım buzluğa atmak için onu temizledim bi yandan sinir geldi ama çok şükür bitt ama akşamada taze fasulye yapcam şimdide ona başladım temizlemeye...

kolay gelsin canım.olsun kız ilerde kolaylık oluyo işte bezelyeyi çıkar yemegini hemen yap işte..kola gelsin..
bende evi süpüreyim.akşamada ütü yapcam.poff....

ahhh ütüden bende nefret ediyorum.cumartesi yapacaktım güya ama elimi bile sürmedim.
haftaiçi bi akşam yapmam lazım.
gömleklerimiz yıkandı ütü sırasına girdiler ama evin hanımının keyfini bekliyolar

Son düzenleme:
Pınarcığım U.S Polo 'dan almış canım Dik süpürge alaydı daha iyidi valla.ayy bende amma memnuniyetsizim haa.
Sende süpürgeni güle gülle kullan canım.

Ayy Selda ne kadar iyiymiş fiyatı kız.Güle Güle kullanın canım.

bende evlendim evleneli ya 2 ya 3 kere ancak kullanışımdır yatak örtüsünü yok yeni evmişimde , ceyiz mişte ila sade olmasın dedi annem aldık bunuda ben sevmiyorum.Benim sevdiklerim kabarık falan değil battaniye gibi atcan renkli olacak güzel duracak.yenisinide alamıyorum buna yazık diyorum.anneme al sen kullan diyorum banane o senin istemem diyo elimde patladı sinir olyorum uygun birşey bulursam bende alıcam.hoşonu yatağa serecek vaktim bile olmuyor ama sabah düzeltip çıkıyorum , evde kmse olmasada ev düzgün derli toplu olsun.

ya bende her hafta bezelyenin zamanı bezelye alayım diyorum ( evde çok yemek yapanlar gibi ) hep unutuyorum.ama çoçuklara bezelye çok faydalıymış.

cumartesi 3 de çıktım eve giderken semt pazarı kuruluyor cumartesi günleri pazar a daldım, oyy aldımda aldım .cumartesi internette bakındım zeytinyağlı ve salatalara.evede gittim gaza gelmişim tabii hee hee döktürdüm.

Zeytinyağlı Fasulya
Patlıcan Salatası
Enginar
fırında patates yaptım.
ki benim kocam patlıcandanda fasulyadende nefret eder.Ayy bir yedi bu saatlere uğraşmışsın dedi çok beğendi artık sık sık yapıcam bende.1 yıl evde yemek yapmayınca adam o denli özlemişki , patlıcan salatasını kereviz diye yutturdum.ee tadını bilmiyor tabii koca salata kasesini bitirdi ohhh.sonra söyledimde gözleri açıldı

sağol burcucum.suat enişte de sana güzel marka almış ama çok da para vermiş anlaşılan.
güle güle kullan.bu arada o markanın gömlekleride güzel oluyor kesimi hoşuma gidiyo benim bak istersen.
hamarat arkadaşım benim döktürmüşsün ellerine sağlık.
ya bu kocalar bazı şeyleri yemem diye inat ediyolar ama adını başka söyleyincede tabağı sıyırana kadar yiyolar.arada kandırmak lazım bunları.

Aferim burcu tebrikler arkadaşım bene yemek yapmayı çok seviyorum ama ablam sağolsun yapıp indiriyor..arada bende yapıyorum tabiii
bende sabah toplamadan çıkmam bakarım kapıdan gözüme takılan bişey varsa düzeltirim..
Kızlar derin çok yaramaz oldu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…