kolay gelsin sibelcim
cnm sağol Allah razı olsun kalp krizi geçirmiş 3.cüsü götürmüş işte ben bide seviyodum kadını çok şeker biriydi hissetmiş kadıncağız Allah rahmet etsin
bugün çok işim var çokkkkkkkkk.....yarına toplantı bende..temizliğe girişicem..akşama da börek pasta yapcam...burak uyumuşken işlerime bakayım...halıları camları silicem toz alcam oooooofffffff((
canım ya allah sabır versin eniştene..
Didem Geçmiş olsun canım.bende bronşitin eşiğinden döndüm ilaç ilaç ilça bu sene çok ilaç kullandım ya.herşeyi bitsede hönk hönk öksürüğü gitmiyor.
Esma başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sağlık versin.Yazık bundan sonra her anneler gününde annesinin ölüm yıldönümü olacak.Mekanı cennet olsun.
Selda wayy 3 yatak örtüsü hee.kız bende anneme alıcam de bakayım nerden aldın nasıl modeli internettense link versene bakayım.
Benim koçişte bana tişört almış ama marka biryerden dedim ben bunun tişortünü giyemem beni aşar hem amblemide kocaman hemde kötü alıştırıyorsun :) .surat yaptı .beraber değiştiririz hem senin beğendiğin hem benim giyeceğim birşeye olsun.
bende anneme halı almıştım 15 gün anca oldu öptüm o kadar.Kayınvalidede Ankarada onada telefon açtım.
Duru ya bak bugün anneler günü bi öp beni hadi kızım dedim afilli bi tokat yapıştırdı.Ayşegül yine seninki çiçek atmış benimki tokat attı.
SEN YAZDIN BEN YORULDUM.KOLAY GELSİN CANIM.
aYŞEGÜL PAHALISINDANDA AMA EN ÇOKTA ZEVK MESELESİ ARMASI ÇOK BÜYÜK BÜTÜN GÖYSÜMÜ KAPLIYOR GÖZÜME SOKAR GİBİ KOCA ARMA.BAKICAM DAHA KULLANIŞLI BİRŞEY VARSA ONUNLA DEĞİŞTİRİRİM YOKSA GİYERİM GİYEMEM DENECEK DERECE DEĞİL.ZEVKLİ AMA ARMA BÜYÜK İŞTE.
ayşegülcüm süpürgemi dün deneme fırsatım oldu.gayet sessiz çalışıyor.emiş gücüde bayağı iyi.rengi duruşuda ayrı bi havalı hani
sağol canım insan çok sevdiklerini kaybedince yokluğuna alışması zaman alıyor.
Allah teyzene uzun ömürler versin.benim teyzem ameliyat olduktan sonra bi ümit düzeliyor diye sevindik ama malesef bu illet hastalık onu 9 ay içinde aramızdan aldı.bugün nedense çok sulugözüm.biraz önce buradan bi arkadaşımla konuşuyorduk oda babasını kaybetmiş anlatırken ağlamaya başladı. ben ondan çok ağladım oda üzüldü.bilmiyorum nasıl alışıcaz yokluklarına.alışılmıyor ama zamanla kabullenmeyi öğreniyorsun sanırım.
burcucum güle güle kullan canım tşörtünü.gözüne daha uygun bişey çarparsa onunla değiştirirsin artık.markası aber...bi mi kız yoksa.
herkeze merhaba anneler günü güzel geçmiş anlaılan benimde annem dün yazlığa gitti 6 ay yok artık ancak ben gidersem görüşürüz oda eşim mırın kırın ediyo bu sene bakalım nasıl olcak dünde kayınvalideme uğradık borcumuz olduğundan k,imseye hediye almadım ama eşim düşünmüş sağolsun beni...bugunde işim de yok dünden hallettim işleri oturcam akşama kadar...buralarda olsanız da şöyle bi muhabbet etsek yahuuu...
herkese merhabalar,
anneler gününüz kutlu olsun, geciktim biraz ama h.sonu hiç bilgisayar başına geçemiyorum ne yazık ki, bu anneler günü çok kıymetliydi benim için, geçen sene hiç anlamamışım, çok duygusaldım lohusalık, hormonlar vs. habire ağlıyordum, anne oldum diye :2:
ama bu sene etrafımda dolaşan, bana sımsıkı sarılan, minik elleriyle dokunan, yanağıma ufacık bir buse konduran ve en güzelinden annnnneeee diyen tatlı mı tatlı bi kız çocuğum var, çok şükür allahıma, bizi onlardan ayırmasın, hediye falan çok anlamlı değildir benim için, kaldı ki anneler günü hakikaten her gün, her zaman çok anlamlı diye düşünüyorum, hediyeler de ufacık semboller
hepinizin tekrar tekrar anneler gününü kutluyorum, umarım her sene çok keyifle kutlarız...
hımm e dene ozaman değiştirirsen ne ala güzel senin içine sinen bi giysi bul.olmadı artık eşinin aldığını giy bacım.
canım herkesin bi derdi oluyo işte.allah herkese bol sabınlar versin ne diyelim..
süpürge içinde tekrardan düşünsem iyi olacak.ama benim adama ved iki tane olcak ne gerek var diyo yaa
hoşgeldin ebrucum.senindekutluolsun.işlerde bitmiş ohh..gel gel sen yaz biz sana yetişirz..
iş yok diyoz ama elimiz boş durmuyo bi yandan bende bezelye almıştım buzluğa atmak için onu temizledim bi yandan sinir geldi ama çok şükür bitt ama akşamada taze fasulye yapcam şimdide ona başladım temizlemeye...
kolay gelsin canım.olsun kız ilerde kolaylık oluyo işte bezelyeyi çıkar yemegini hemen yap işte..kola gelsin..
bende evi süpüreyim.akşamada ütü yapcam.poff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?