2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu şubat bebe'lerine neler oluyo.
benim oğlumda acayip yaramaz oldu.heryeri kurcalıyo.kapakları açarken kafasını gözünü çiziyo hiç umrunda olmuyo.sessiz sessiz bi işler çeviriyoki tahmin bile edemezsiniz.

meleksen'in kızıda geçen küpesini yutmuş.2 gün sonra çıkmış geri.
valla biz bunları nasıl takip edicez hiç bilmiyorum :44:

Son düzenleme:
ay bende hep ev toplu olsun isterim temzi olmasada yoplu olsun ama duru hanım yüzünden ne mümkün benimde buzdolabım bozuktu dün tamir edildi bi heves buzluğu dolduruyom bu sene bakalım devamı gelcekmi bilmem..

aboooo küpeyimi yutmuş iyi bişey olmamış yaa...

aboooo küpeyimi yutmuş iyi bişey olmamış yaa...

alışveriş merkezindelermiş bakmışlar çocuk kızarıyo nefes alamıyo.geri yatırınca ağzında küpe varmış kaçmış boğazına.dr götürmüşler film çekmişler küpe ağzı açık vaziyette midesindeymiş.
ekmek patates yedirin 2 güne çıkar.eğer 2 güne çıkmaz açık haliyle biyere saplanırsa ameliyat etmemiz lazım demiş.2 günü zor etmişler çok korkmuşlar.ama şükür çıkmış kakasıyla küpe.
off Allah korumuş resmen.nasıl çıkarmış kulağından hemen ağzına atmış yaramaz şirine.
valla bunların yaramazlıkları aldı yürüdü artık naapcaz bilmiyorum.

ay valla allah korumuş özgeyi valla yapar bunlar derinde dün baktım ağzında bişey çiğneyip duruyoo boncuk almış ağzına nerden buldun demii yok yaa gözüm korktu benim iyice..dün koltukatan babasının üstünden bir atladı eğer ben yerde oturuyo olmasam boynu kırılmıştı yer yatağı o yüzden iyi oldu benim odada elimle kafasını tuttum yoksa Allah muhafaza,,dolaplara kilit taktım pınarcım ben iyi oldu açamıyo herşeyi kaldırdım ortadan valla ne yapim ama gene buluyor...5 dk sabit oturmuyo eminim sizinkilerde öyledirde.şikayet etmiyorum tabi ama onu görünce ben yoruluyorum vallaaa

valla korkulur bunlardan..burak ta öyle bir sn durmuyo..sürekli biyerleri karıştırıyo..çekmeceler boşalıyo..

serapcım sibelcim bende diyorum bu çocuklar hiç yorulmuyomu.
saniyede salonda resimleri yere indiriyo oturuyo konuşuyo seviyo onları.ordan hoopp mutfağa.bende mutfak ve banyo dolaplarına kilit taktım.ama çekmecelere takılmıyoki her dakika bişey lazım oluyo illa açıyosun.
buzdolabı poşetlerini,nihaleleri,tahta kaşıklarımı döküp döküp oynuyo.buzdolabının kapısını açınca hemen dalıyo dolaba.raflardan tutunup çekiyo.bikerede kucağımdaydı.hemen yumurtalara saldırdı.zor aldım elinden yoksa hepsini tek tek yere atıp omlet yapacaktı bize.

Selam kızlar hepimize iyi haftalar..

Anneler gününüz kutlu olsun. Allah yavrularımızın acısını göstermesin.

Valla Berkuş ta dediğiniz gibi herşeye yapışıyor. Dün vitrin kapaklarını bağladım en son cam takımları indiriyordu Sonra mutfakta bütün tencere tavaları indirdi onlarla oynadı. Hadi buna sesimi çıkarmıyorum oynamayı bırakınca kaldırıyorum ama her an takipteyim. Koca düdüklüyle ne işin var ordan oraya taşııyorsun di mi Belim ağrıyor hafta sonu peşinden gezip onu tutup geri çekmekten elindekini almaktan. 2 dk sesi gelmiyorsa ya ayakkabılıkta papalarını arıyordur ya çekmece boşaltıyordur. Balkona çıktı mı bulduğunu aşağıya atma peşinde. Alnında morluk hiç bitmiyor bacakları öyle her daim vuruk. Bir yerlere tırmanma sevdasında. Sürekli oynuyo eziyeti yok yavrum ama peşinde adam istiyo yani hop orda hop burda. Artık odaların banyoların kilerin kapıları kapalı zaten. Koridor oda mutfak arasında gidip geliyor ortada birşey bırakmıyoruz ama buluyor tabi kurcalamaya birşeyler. Elinde ne varsa mutfakta tezgah üstüne koymaya çalışıyor ödüm kopuyor ocaktan. Tezgahtakileri almaya çalışıyor bıçak falan kalcak diye korkuyorum. Pazartesi dinleniyorum valla

ben düşünüyordum ne salatası nerse nasıl cevap veririm diye bu ne dedi bende salata görmüyormusun dedim sustum.kerevizmi dedi evet evet dedim yaladı yuttu.elmi yaman bey mi .elimden kurtulamaz artık yapıp yapıp kaktırıcam bu yaşına kadar yemediklerini başlasın yemeye.benimde aklımdaki gömlek aslında bende severim kesimini bele oturuyor.

aynen bi alıcı gözüyle bakıyorum gözüme batan varsa ayakkabılarımı çıkartıp topladığım çok olmuştukakıl sağlığımızı mı bozuyoruz acaba.
yaramazlık deme bana benim dolapların içi sürekli yerde.pazar günleri 2 saatte 24 saatlik yoruluyorum valla.Annemin dolaplardan bahsetmiyorum bile herdaim yerde tiki var benim kızın onlar dağınık olmazsa uykusu gelmiyor.annemde tüm gün katla koy al katla koy vaziyette.havalar ısınsada teras a çıksalar böyle olmayacak bi sallıncak bi havuz 3-4 aya da akıllanır unutur diye ümit ediyoruz.

sanada kolay gelsin ütüden nefret ediyorum yaaaa...

off kızlar ya bende hiç sevmiyorum ütüyü.ama biriktermeye çalışıyorum değilse hiç cekilmiyo.

oo burcu döktürmüşysün maşallah..afiyet olsun..hamarat gacı..bizde ailece bezelyeyi severiz..konserve alıyorum ben.şimdilik.

allah var benimki hiç ayırmaz şükür o yönden şanslıyım bari.
evde tek yemek secen benim

sorma yaramazlık olmamı.iyice dellendiler artık.

oyy kuzum yaa.egincede yutmuş demek.nerden bilsinler.allah korumuş bari.

ay bende hep ev toplu olsun isterim temzi olmasada yoplu olsun ama duru hanım yüzünden ne mümkün benimde buzdolabım bozuktu dün tamir edildi bi heves buzluğu dolduruyom bu sene bakalım devamı gelcekmi bilmem..

bende toplu dursun istiyom ama çok kısa süre duruyo toplu.snra hoop eskil halini alıyo..off

şkür bari.bunla gözleri aydın olsun.

off yaramaz bunların hepsi yaa.allah korumuş.

ha ha aynı benimkide öyle.ben bi yeri toplarken o başka bi yede hücüm ediyo.

serapcım bunlar iyi günlerimiz heralde.büyüdükçe onlar bizim işimiz dahada artıyor.2 değil 4 gözümüz oluyor sayelerinde.

oh oh çaktırmadan yesin alıştır aferim sana.

ayy demekki şu an hpsi aynı..bulaşık makinesini kesinlikl o uyanıkken boşaltamıyorum ve dolduramıyorum..uyuyunca mutfağın kapısını odasının kapısını kapatıp sessizce yapıyorum...dolap zaten açılmasın hmen hopp dalıyo...
anam utku dan görmedim böyle şeyler..yavrum bigün çkmece açmş karıştırmamıştır...bu çok fena çookkkk....

bi de sizinkiler de öyle mi acep çok meraklı yahu iki kişi konuşsun zırt aramızda ya da bir yere bakıyorum hop önümde, eğer sıkışık bir yerse geçene kadar canı çıkıyo , engelleri aşıyo sürünüyo yan yan geçiyo yine geçiyo. eğilmiş dolaptan bişey almaya çalışıyorsam deliriyo ne yaptığımı görene kadar

yaramaz berkuş:))
ayneneziyeti yok defneninde ama takip şart.benim kızda suyu çok eviyo yaa.biberonu ucunu bastırıp taa onla oynuyo.olmadı suluk varya bi yere döküyo yere onla yeri siliyo sankim.üstü başı hep ıslak oluyo..çekmeceler hak getire.bazen neyi nereye kodum bulamıyorum.yerini değiştiriyo nede olsa defne:)

kız benim balkonda minicik.neden yaptılarki oncaacık balkonu.hiç yapmasalarmıştı.
aynen defned öyle dağınık olunca bazen ordan çıkıyo gidiyo.ama topluyorsam bazen yanıma gelip geri atıyo.ben toplayınca bağırıyo sanki elleme diyo gibi.bende unutturana kadar bazen ellemiyorum.sonratopluyorum..
patlıcan salatasını nasıl yaptında anlamadı kız bi deyiver bakimm..sevmiyormu kocan patlıcan.

ayy 2 dk oturtmadı yahu...baba baba diye koluma vuruyo..babasıyım ya ne de olsa...yatırayım ben onu..

]

tarif mi istiyon yani anlamadım :)

kız adam patlıcanın tadını bilmiyorki yani bilyorda bilmiyor filli tarihte yemiş beğenmemiş ben patlıcam yemem diyip kestirip atıyor işte.fasulyeyide sevmez kıl oluyor onda hep diyor valla yok diye diye yedirdim.belliki anası hatun yapmış kılçıklarını temizlememiş bilinç altında hep kıl çıkacak diye kalmış yemiyordu ama valla billa diye diye yedirdim Allahtan kılçıkta çıkmadı çıksa vay halime.

sizinkilerin uykuları hala günde 2sefermi?

evet canım duru halen 2 kere uyuyor.teke düşürmekiçinde caba sarfetmiyoruz annem daha rahat iş yapıyor 2 kere uyuyunca.

Benim oğlan da ok temiz Defne gibi. Eline ne geçerse dantel havlu kağıt mendil yer kapı halı siliyo

sizinkilerin uykuları hala günde 2sefermi?

Çoğunlukla 2 kere uyuyor.Toplam 3-4 saat uyuyor 11-13 arası ve 16-18 arası. Bazen öğle uykusunu 3 saat gibi uzun uyuyor o zaman da biz yatırmıyoruz oyalıyoruz, altıdan sonra uyumaya kalıyor sonra 23 ten aşağı yatmıyor.

ahh bunlar hep aynı deseniz.
yağızda suluğunun ağzını eyip parkeye bi güzel atıkıyo.bazen eliyle dağıtıyo.bazende döktüğü yere eyilip ordaki suyu yalamaya çalışıyo.bencede benim oğlum çok temiz annesine yardım ediyo.her akşam yer siliyorum bu çocuk yüzünden.
gündüz uykuları bazen 9da uyuyup 11 de kalkıyo.ama öğlen uykusuna 1:30'da yatıp 4:30 da kalkıyo.bugün 2 saat uyumuş ama.bakalım akşam uykusu erken gelince canımızı okumasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…