bu şubat bebe'lerine neler oluyo.
benim oğlumda acayip yaramaz oldu.heryeri kurcalıyo.kapakları açarken kafasını gözünü çiziyo hiç umrunda olmuyo.sessiz sessiz bi işler çeviriyoki tahmin bile edemezsiniz.
meleksen'in kızıda geçen küpesini yutmuş.2 gün sonra çıkmış geri.
valla biz bunları nasıl takip edicez hiç bilmiyorum :44:
aboooo küpeyimi yutmuş iyi bişey olmamış yaa...
valla korkulur bunlardan..burak ta öyle bir sn durmuyo..sürekli biyerleri karıştırıyo..çekmeceler boşalıyo..alışveriş merkezindelermiş bakmışlar çocuk kızarıyo nefes alamıyo.geri yatırınca ağzında küpe varmış kaçmış boğazına.dr götürmüşler film çekmişler küpe ağzı açık vaziyette midesindeymiş.
ekmek patates yedirin 2 güne çıkar.eğer 2 güne çıkmaz açık haliyle biyere saplanırsa ameliyat etmemiz lazım demiş.2 günü zor etmişler çok korkmuşlar.ama şükür çıkmış kakasıyla küpe.
off Allah korumuş resmen.nasıl çıkarmış kulağından hemen ağzına atmış yaramaz şirine.
valla bunların yaramazlıkları aldı yürüdü artık naapcaz bilmiyorum.
sağol burcucum.suat enişte de sana güzel marka almış ama çok da para vermiş anlaşılan.
güle güle kullan.bu arada o markanın gömlekleride güzel oluyor kesimi hoşuma gidiyo benim bak istersen.
hamarat arkadaşım benim döktürmüşsün ellerine sağlık.
ya bu kocalar bazı şeyleri yemem diye inat ediyolar ama adını başka söyleyincede tabağı sıyırana kadar yiyolar.arada kandırmak lazım bunları.
Aferim burcu tebrikler arkadaşım bene yemek yapmayı çok seviyorum ama ablam sağolsun yapıp indiriyor..arada bende yapıyorum tabiii
bende sabah toplamadan çıkmam bakarım kapıdan gözüme takılan bişey varsa düzeltirim..
Kızlar derin çok yaramaz oldu yaaa
sanada kolay gelsin ütüden nefret ediyorum yaaaa...
ahhh ütüden bende nefret ediyorum.cumartesi yapacaktım güya ama elimi bile sürmedim.
haftaiçi bi akşam yapmam lazım.
gömleklerimiz yıkandı ütü sırasına girdiler ama evin hanımının keyfini bekliyolar
Pınarcığım U.S Polo 'dan almış canımDik süpürge alaydı daha iyidi valla.ayy bende amma memnuniyetsizim haa.
Sende süpürgeni güle gülle kullan canım.
Ayy Selda ne kadar iyiymiş fiyatı kız.Güle Güle kullanın canım.
bende evlendim evleneli ya 2 ya 3 kere ancak kullanışımdır yatak örtüsünü yok yeni evmişimde , ceyiz mişte ila sade olmasın dedi annem aldık bunuda ben sevmiyorum.Benim sevdiklerim kabarık falan değil battaniye gibi atcan renkli olacak güzel duracak.yenisinide alamıyorum buna yazık diyorum.anneme al sen kullan diyorum banane o senin istemem diyo elimde patladı sinir olyorum uygun birşey bulursam bende alıcam.hoşonu yatağa serecek vaktim bile olmuyor ama sabah düzeltip çıkıyorum , evde kmse olmasada ev düzgün derli toplu olsun.
ya bende her hafta bezelyenin zamanı bezelye alayım diyorum ( evde çok yemek yapanlar gibi) hep unutuyorum.ama çoçuklara bezelye çok faydalıymış.
cumartesi 3 de çıktım eve giderken semt pazarı kuruluyor cumartesi günleri pazar a daldım, oyy aldımda aldım .cumartesi internette bakındım zeytinyağlı ve salatalara.evede gittim gaza gelmişim tabii hee hee döktürdüm.
Zeytinyağlı Fasulya
Patlıcan Salatası
Enginar
fırında patates yaptım.
ki benim kocam patlıcandanda fasulyadende nefret eder.Ayy bir yedi bu saatlere uğraşmışsın dedi çok beğendi artık sık sık yapıcam bende.1 yıl evde yemek yapmayınca adam o denli özlemişki , patlıcan salatasını kereviz diye yutturdum.ee tadını bilmiyor tabii koca salata kasesini bitirdi ohhh.sonra söyledimde gözleri açıldı
sağol burcucum.suat enişte de sana güzel marka almış ama çok da para vermiş anlaşılan.
güle güle kullan.bu arada o markanın gömlekleride güzel oluyor kesimi hoşuma gidiyo benim bak istersen.
hamarat arkadaşım benim döktürmüşsün ellerine sağlık.
ya bu kocalar bazı şeyleri yemem diye inat ediyolar ama adını başka söyleyincede tabağı sıyırana kadar yiyolar.arada kandırmak lazım bunları.
sorma yaramazlık olmamı.iyice dellendiler artık.Aferim burcu tebrikler arkadaşım bene yemek yapmayı çok seviyorum ama ablam sağolsun yapıp indiriyor..arada bende yapıyorum tabiii
bende sabah toplamadan çıkmam bakarım kapıdan gözüme takılan bişey varsa düzeltirim..
Kızlar derin çok yaramaz oldu yaaa
oyy kuzum yaa.egincede yutmuş demek.nerden bilsinler.allah korumuş bari.bu şubat bebe'lerine neler oluyo.
benim oğlumda acayip yaramaz oldu.heryeri kurcalıyo.kapakları açarken kafasını gözünü çiziyo hiç umrunda olmuyo.sessiz sessiz bi işler çeviriyoki tahmin bile edemezsiniz.
meleksen'in kızıda geçen küpesini yutmuş.2 gün sonra çıkmış geri.
valla biz bunları nasıl takip edicez hiç bilmiyorum :44:
ay bende hep ev toplu olsun isterim temzi olmasada yoplu olsun ama duru hanım yüzünden ne mümkün benimde buzdolabım bozuktu dün tamir edildi bi heves buzluğu dolduruyom bu sene bakalım devamı gelcekmi bilmem..
şkür bari.bunla gözleri aydın olsun.alışveriş merkezindelermiş bakmışlar çocuk kızarıyo nefes alamıyo.geri yatırınca ağzında küpe varmış kaçmış boğazına.dr götürmüşler film çekmişler küpe ağzı açık vaziyette midesindeymiş.
ekmek patates yedirin 2 güne çıkar.eğer 2 güne çıkmaz açık haliyle biyere saplanırsa ameliyat etmemiz lazım demiş.2 günü zor etmişler çok korkmuşlar.ama şükür çıkmış kakasıyla küpe.
off Allah korumuş resmen.nasıl çıkarmış kulağından hemen ağzına atmış yaramaz şirine.
valla bunların yaramazlıkları aldı yürüdü artık naapcaz bilmiyorum.
off yaramaz bunların hepsi yaa.allah korumuş.ay valla allah korumuş özgeyi valla yapar bunlar derinde dün baktım ağzında bişey çiğneyip duruyoo boncuk almış ağzına nerden buldun demii yok yaa gözüm korktu benim iyice..dün koltukatan babasının üstünden bir atladı eğer ben yerde oturuyo olmasam boynu kırılmıştı yer yatağı o yüzden iyi oldu benim odada elimle kafasını tuttum yoksa Allah muhafaza,,dolaplara kilit taktım pınarcım ben iyi oldu açamıyo herşeyi kaldırdım ortadan valla ne yapim ama gene buluyor...5 dk sabit oturmuyo eminim sizinkilerde öyledirde.şikayet etmiyorum tabi ama onu görünce ben yoruluyorum vallaaa
serapcım sibelcim bende diyorum bu çocuklar hiç yorulmuyomu.
saniyede salonda resimleri yere indiriyo oturuyo konuşuyo seviyo onları.ordan hoopp mutfağa.bende mutfak ve banyo dolaplarına kilit taktım.ama çekmecelere takılmıyoki her dakika bişey lazım oluyo illa açıyosun.
buzdolabı poşetlerini,nihaleleri,tahta kaşıklarımı döküp döküp oynuyo.buzdolabının kapısını açınca hemen dalıyo dolaba.raflardan tutunup çekiyo.bikerede kucağımdaydı.hemen yumurtalara saldırdı.zor aldım elinden yoksa hepsini tek tek yere atıp omlet yapacaktı bize.
Selam kızlar hepimize iyi haftalar..
Anneler gününüz kutlu olsun. Allah yavrularımızın acısını göstermesin.
Valla Berkuş ta dediğiniz gibi herşeye yapışıyor. Dün vitrin kapaklarını bağladım en son cam takımları indiriyorduSonra mutfakta bütün tencere tavaları indirdi onlarla oynadı. Hadi buna sesimi çıkarmıyorum oynamayı bırakınca kaldırıyorum ama her an takipteyim. Koca düdüklüyle ne işin var ordan oraya taşııyorsun di mi Belim ağrıyor hafta sonu peşinden gezip onu tutup geri çekmekten elindekini almaktan. 2 dk sesi gelmiyorsa ya ayakkabılıkta papalarını arıyordur ya çekmece boşaltıyordur. Balkona çıktı mı bulduğunu aşağıya atma peşinde. Alnında morluk hiç bitmiyor bacakları öyle her daim vuruk. Bir yerlere tırmanma sevdasında. Sürekli oynuyo eziyeti yok yavrum ama peşinde adam istiyo yani hop orda hop burda. Artık odaların banyoların kilerin kapıları kapalı zaten. Koridor oda mutfak arasında gidip geliyor ortada birşey bırakmıyoruz ama buluyor tabi kurcalamaya birşeyler. Elinde ne varsa mutfakta tezgah üstüne koymaya çalışıyor ödüm kopuyor ocaktan. Tezgahtakileri almaya çalışıyor bıçak falan kalcak diye korkuyorum. Pazartesi dinleniyorum valla
ben düşünüyordum ne salatası nerse nasıl cevap veririm diye bu ne dedi bende salata görmüyormusun dedim sustum.kerevizmi dedi evet evet dedim yaladı yuttu.elmi yaman bey mi .elimden kurtulamaz artık yapıp yapıp kaktırıcam bu yaşına kadar yemediklerini başlasın yemeye.benimde aklımdaki gömlek aslındabende severim kesimini bele oturuyor.
aynen bi alıcı gözüyle bakıyorum gözüme batan varsa ayakkabılarımı çıkartıp topladığım çok olmuştukakıl sağlığımızı mı bozuyoruz acaba.
yaramazlık deme bana benim dolapların içi sürekli yerde.pazar günleri 2 saatte 24 saatlik yoruluyorum valla.Annemin dolaplardan bahsetmiyorum bile herdaim yerde tiki var benim kızın onlar dağınık olmazsa uykusu gelmiyor.annemde tüm gün katla koy al katla koy vaziyette.havalar ısınsada teras a çıksalar böyle olmayacak bi sallıncak bi havuz 3-4 aya da akıllanır unutur diye ümit ediyoruz.
yaramaz berkuş:))Selam kızlar hepimize iyi haftalar..
Anneler gününüz kutlu olsun. Allah yavrularımızın acısını göstermesin.
Valla Berkuş ta dediğiniz gibi herşeye yapışıyor. Dün vitrin kapaklarını bağladım en son cam takımları indiriyorduSonra mutfakta bütün tencere tavaları indirdi onlarla oynadı. Hadi buna sesimi çıkarmıyorum oynamayı bırakınca kaldırıyorum ama her an takipteyim. Koca düdüklüyle ne işin var ordan oraya taşııyorsun di mi Belim ağrıyor hafta sonu peşinden gezip onu tutup geri çekmekten elindekini almaktan. 2 dk sesi gelmiyorsa ya ayakkabılıkta papalarını arıyordur ya çekmece boşaltıyordur. Balkona çıktı mı bulduğunu aşağıya atma peşinde. Alnında morluk hiç bitmiyor bacakları öyle her daim vuruk. Bir yerlere tırmanma sevdasında. Sürekli oynuyo eziyeti yok yavrum ama peşinde adam istiyo yani hop orda hop burda. Artık odaların banyoların kilerin kapıları kapalı zaten. Koridor oda mutfak arasında gidip geliyor ortada birşey bırakmıyoruz ama buluyor tabi kurcalamaya birşeyler. Elinde ne varsa mutfakta tezgah üstüne koymaya çalışıyor ödüm kopuyor ocaktan. Tezgahtakileri almaya çalışıyor bıçak falan kalcak diye korkuyorum. Pazartesi dinleniyorum valla
ben düşünüyordum ne salatası nerse nasıl cevap veririm diye bu ne dedi bende salata görmüyormusun dedim sustum.kerevizmi dedi evet evet dedim yaladı yuttu.elmi yaman bey mi .elimden kurtulamaz artık yapıp yapıp kaktırıcam bu yaşına kadar yemediklerini başlasın yemeye.benimde aklımdaki gömlek aslındabende severim kesimini bele oturuyor.
aynen bi alıcı gözüyle bakıyorum gözüme batan varsa ayakkabılarımı çıkartıp topladığım çok olmuştukakıl sağlığımızı mı bozuyoruz acaba.
yaramazlık deme bana benim dolapların içi sürekli yerde.pazar günleri 2 saatte 24 saatlik yoruluyorum valla.Annemin dolaplardan bahsetmiyorum bile herdaim yerde tiki var benim kızın onlar dağınık olmazsa uykusu gelmiyor.annemde tüm gün katla koy al katla koy vaziyette.havalar ısınsada teras a çıksalar böyle olmayacak bi sallıncak bi havuz 3-4 aya da akıllanır unutur diye ümit ediyoruz.
yaramaz berkuş:))
ayneneziyeti yok defneninde ama takip şart.benim kızda suyu çok eviyo yaa.biberonu ucunu bastırıp taa onla oynuyo.olmadı suluk varya bi yere döküyo yere onla yeri siliyo sankim.üstü başı hep ıslak oluyo..çekmeceler hak getire.bazen neyi nereye kodum bulamıyorum.yerini değiştiriyo nede olsa defne:)
kız benim balkonda minicik.neden yaptılarki oncaacık balkonu.hiç yapmasalarmıştı.
aynen defned öyle dağınık olunca bazen ordan çıkıyo gidiyo.ama topluyorsam bazen yanıma gelip geri atıyo.ben toplayınca bağırıyo sanki elleme diyo gibi.bende unutturana kadar bazen ellemiyorum.sonratopluyorum..
patlıcan salatasını nasıl yaptında anlamadı kız bi deyiver bakimm..sevmiyormu kocan patlıcan.
sizinkilerin uykuları hala günde 2sefermi?
yaramaz berkuş:))
ayneneziyeti yok defneninde ama takip şart.benim kızda suyu çok eviyo yaa.biberonu ucunu bastırıp taa onla oynuyo.olmadı suluk varya bi yere döküyo yere onla yeri siliyo sankim.üstü başı hep ıslak oluyo..çekmeceler hak getire.bazen neyi nereye kodum bulamıyorum.yerini değiştiriyo nede olsa defne:)
sizinkilerin uykuları hala günde 2sefermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?