2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

8 kılo aldım 14 kılo verdım...
uykusuzluktan sureklı ayakta durmaktan...
gobegım war ama o ayrı

Merhaba kızlar..
Bizim kız ancak uyudu...
Geçmişi tam okuyamadım. Zeynepçim geçmiş olsun canım. Allah çaresiz dert vermesin. Hoşgeldin bu arada.
Kırkı çıkıp da mevlit yapanların duaları kabul olsun inş. Biz ne zaman yapacağız bakalım...
Rüvüşçüm. Bence de evde durma...Senin kociş tam sopalık ha...

slm herkesee bizde büyük kızımla hastalandık ishal ve kusma salgın varmış aman dikkat edin allahtan oğlana geçmedi şimdi çok şükür iyiyiz oğlanıda geçen hafta doktora götürdük kakasını yapamıyodu göbeğinde fıtık olmuş yavrumun ıkınmaktan dr bantladı falan ilaçlar verdi şimdi rahatız biraz sabah yıkadık uyuyo şimdi kızda okulda biraz dinlenmek vaktialkisalkisalkis

Sanada geçmis olsun canim ay valla nazar degdi subat bebislerine tez zamanda hepsi iglesir insallah

Bu emzik savasini Defne kazanmis oldu:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

sağol canım düşünmen yeterli... evet evlerimiz yakın olsa güzel olurdu.
uykusuzluğu hiç sormayın. uykusuz kaldığım gün elifi bile gözüm görmüyor. çok rahatsız oluyorum eşime çatıyorum.
radyosyonu kaynanam 12de almış. 8 saatte geçiyormuş. eve dörtte gelecekler. markete falan gidin dedim. yarım saat geç gelseler o da kar. -tatlicadiarzu-

Geçmiş olsun bebeklerimize. Allah daha beterlerini göstermesin.
Kızlar bebekler bir aylık iki aylık derken bitirdiği ay mı söyleniyor yoksa içinde bulunduğu ay mı? Yani şimdi benim bebeğim 2 aylık mı 1 aylık mı?

Son düzenleme:
kızlar göbüşler kilolar ne alemde ???????????

benim göbek pek yok.kalçalarda var.dogumdan önceki kiloma 4 kilo kaldı ama ben şöyle 8 kilo versem iyi olacak...

geçmiş olsun canım.bizdede babamız grip korkup duruyom bizede geçecek diye..

Bu emzik savasini Defne kazanmis oldu:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

maalesef evet.vazgeçtim artık..:sinifsinif:

neyse oda kar..

bittii ay deniiyo.hamilelik gibi degil.benim kız salıya iki ayı tamalayacak.doktorlarda öyle diyo.yani iki aylık olacak..senin kız bir aylık..
yani 1 aylık 1,5 aylık 2 aylık deniliyo..

slm kızlar dogumdan sonra pek giremiyorum. evde net yokişyerinede pek gelemiyorum.malum cocukla ugrasmaktan basımı kasıyacak vaktim bile olmuyor. Herkes iyidir inşallah. Bebişlerinizde iyidir inşallah.biziim tosun bugün 2 aylık oldu allahın izniyle.Zaman nasıl cabuk geciyor degilmi. dogdular ve artık büyüyorlar.Hepinizin bebişlerini kokluyorum sizleride öpüyorum.Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

sagol canım esra bebıs nasıl?
amaaann bu bebıslerın hepsıne nazar degdı... cok gecmıs olsun.
oy oy masallahh kocaman olmus ya

ewet ıpek sabah 9.30 da kalktı ve daha yenı uyudu...saat 4.30
7 saat ıcınde toplasan yarım saat uyumustur. ınatla almadım kucagıma bıraktım yerınde mıkırdana mıkırdana uyudu kendı. azcık salladım salıncagını o kadar. nasıl bebek bu ya uyumuyor... bende onun kadar uyuyorum ben bayılmak uzereyım o cın gıbı...

Uyumadığında ağlamıyorsa bu da iyidir.:ecrin_bebek:

sagol canm sizinkilerinde maşallahı var.Kız nasıl basarıyosun öyle saatlerce uyutmamayı. Bizimki geceleri uyumuyor hala gündüzleri aksama kadar uyuyor.

kızlar göbek kaldımı sizlerde bende azıcık kaldı ve cok rahatsızım bu durumdan. 58 ile doguma gittim suanda 46 kiloyum 43 kilo ile hamile kalmıştım 46 kiloada kalmak istiyorum ama göbegimden memnun değilim korse kullanıyorum ama oda güzel sıkmıyor en küçük bedenini kullandıgım halde. Off bir caresi olan varmı ?

neyse ki daha gelmediler eşim biraz gezdiriyor galiba annesini
şu soruların cevabını merak ediyorum: oda buharı sizin de yerleri ıslatıyor mu? direk buhar yere iniyor ve ahşap ıslanıyo o yüzden pek işe yaramıyor diye düşünüyordum ama...
ben de medela kullanıyorum. sağdığımda göğsümün ucunu mosmor ediyor. sizde de oluyo mu

bizimki hala düzensiz uyuyor. bir gün uyumuyor hiç, bir gün de çok uyuyor... ikisi de sıkıntı veriyor bana.
bu sırada süt bu kadar çabuk kesilir mi ya, canımı sıktım ya hiç sütüm yok bomboş göğsüm pörsümüş gibi, sıkıyorum birşey gelmiyor

shin göbeğimden değil de çatlaklardan şikayetçiyim ben.
doktora gideceğim ama acaba emzirdiğim için krem kullanabilir miyim ki? çatlaklar için birşey yapan var mı aramızda?

kız zeynep sen sutle besliyorsun dimi??sütün yarasın diye neler yapıyorsun valla acil yardıına ihtiyacım var biz ek mamaya geciyoruz artık ben de emzik oldum simdilik ama süt vermk istiyorum boş meme olmak istemiyorum...nasıl besliyorsun kızınıı??

benim oğlumdada fıtık var ama doktorumuz hiçbirşey yapmayacağız dedi.
1 yaşına kadar %90 geçiyormuş. geçmezse müdahele ediliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…