slm herkesee bizde büyük kızımla hastalandık ishal ve kusma salgın varmış aman dikkat edin allahtan oğlana geçmedi şimdi çok şükür iyiyiz oğlanıda geçen hafta doktora götürdük kakasını yapamıyodu göbeğinde fıtık olmuş yavrumun ıkınmaktan dr bantladı falan ilaçlar verdi şimdi rahatız biraz sabah yıkadık uyuyo şimdi kızda okulda biraz dinlenmek vaktialkisalkisalkis
yok anam ben vazgeçtim artık emzik vermekten nerdeyse bir haftadır emzik vermiyorum bıktım valla ugraştım durdum almıyo.ah alsa.benim işlerde kolaylaşacak.almaszan alma dedim bende..şimdi uyanık gözüme bakıyo hadi uyut beni diye.gerçi defneyede hak veriyorum uyuması için ortam yok kendi kendine.evde ablasının yapmadıgı gürültü yok.kıza sus desem nereye kadar oda küçük daha.hek gürültüye alışık olsun.degilse zorlanırım ilerde.ama şimdide gürültüyle zor oluyo uyuması.
RÜVÜŞ canım çekinme bi isteğin ihtiyacın olunca benide arayabilirsin elimden geleni yapmaya çalışırım hiç değilse konuşuruz rahatlarsın biraz
keşke biraz daha yakın olsaydık
üzme kendini tamammı cnaım
kızlar göbüşler kilolar ne alemde ???????????
slm herkesee bizde büyük kızımla hastalandık ishal ve kusma salgın varmış aman dikkat edin allahtan oğlana geçmedi şimdi çok şükür iyiyiz oğlanıda geçen hafta doktora götürdük kakasını yapamıyodu göbeğinde fıtık olmuş yavrumun ıkınmaktan dr bantladı falan ilaçlar verdi şimdi rahatız biraz sabah yıkadık uyuyo şimdi kızda okulda biraz dinlenmek vaktialkisalkisalkis
Bu emzik savasini Defne kazanmis oldu:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
sağol canım düşünmen yeterli... evet evlerimiz yakın olsa güzel olurdu.
uykusuzluğu hiç sormayın. uykusuz kaldığım gün elifi bile gözüm görmüyor. çok rahatsız oluyorum eşime çatıyorum.
radyosyonu kaynanam 12de almış. 8 saatte geçiyormuş. eve dörtte gelecekler. markete falan gidin dedim. yarım saat geç gelseler o da kar. -tatlicadiarzu-
Geçmiş olsun bebeklerimize. Allah daha beterlerini göstermesin.
Kızlar bebekler bir aylık iki aylık derken bitirdiği ay mı söyleniyor yoksa içinde bulunduğu ay mı? Yani şimdi benim bebeğim 2 aylık mı 1 aylık mı?
sagol canım esra bebıs nasıl?Merhaba kızlar..
Bizim kız ancak uyudu...
Geçmişi tam okuyamadım. Zeynepçim geçmiş olsun canım. Allah çaresiz dert vermesin. Hoşgeldin bu arada.
Kırkı çıkıp da mevlit yapanların duaları kabul olsun inş. Biz ne zaman yapacağız bakalım...
Rüvüşçüm. Bence de evde durma...Senin kociş tam sopalık ha...
amaaann bu bebıslerın hepsıne nazar degdı... cok gecmıs olsun.slm herkesee bizde büyük kızımla hastalandık ishal ve kusma salgın varmış aman dikkat edin allahtan oğlana geçmedi şimdi çok şükür iyiyiz oğlanıda geçen hafta doktora götürdük kakasını yapamıyodu göbeğinde fıtık olmuş yavrumun ıkınmaktan dr bantladı falan ilaçlar verdi şimdi rahatız biraz sabah yıkadık uyuyo şimdi kızda okulda biraz dinlenmek vaktialkisalkisalkis
oy oy masallahh kocaman olmus yaslm kızlar dogumdan sonra pek giremiyorum. evde net yokişyerinede pek gelemiyorum.malum cocukla ugrasmaktan basımı kasıyacak vaktim bile olmuyor. Herkes iyidir inşallah. Bebişlerinizde iyidir inşallah.biziim tosun bugün 2 aylık oldu allahın izniyle.Zaman nasıl cabuk geciyor degilmi. dogdular ve artık büyüyorlar.Hepinizin bebişlerini kokluyorum sizleride öpüyorum.Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
ewet ıpek sabah 9.30 da kalktı ve daha yenı uyudu...saat 4.30
7 saat ıcınde toplasan yarım saat uyumustur. ınatla almadım kucagıma bıraktım yerınde mıkırdana mıkırdana uyudu kendı. azcık salladım salıncagını o kadar. nasıl bebek bu ya uyumuyor... bende onun kadar uyuyorum ben bayılmak uzereyım o cın gıbı...
Anormal bir durum var biraz araştırdım da. Bebeğin aylık ortalama 1 kilogram alması gerekiyor boyu ortalama 3 cm uzamalaı ve baş ölçüsü de 1-2cm değişmeli. Benimki çok az kilo aldı yarım kilo bile değil. Ama boyu 8 cm uzadı ve baş çevresi de sabit kaldı.eyvahedigeldismile
Şimdi sağlı ocağından geldik. Bebeğin boyu 48 iken 56 almış.Ama kilo az yine. Boya mı gidiyor ne aldıkları. Kafa çevresi 36 idi hala 36. Sağlık ocağı yenikart verdiği için ilk defa yazdılar. Ben de eve gelince hastaneninkine bakınca farkettim. Sorun var mıdır? Sizin baş çevresi bir ayda değişti mi?
kız zeynep sen sutle besliyorsun dimi??sütün yarasın diye neler yapıyorsun valla acil yardıına ihtiyacım var biz ek mamaya geciyoruz artık ben de emzik oldum simdilik ama süt vermk istiyorum boş meme olmak istemiyorum...nasıl besliyorsun kızınıı??kızlar selam herkese 1 haftadır yoktum dun aksam geldım ewe...
gecmıs cok bırıkmıs bakamadım hersey yolundamı herkes ıyımı??? bebısler nasıl?
ben goya dınlencem dıye gıttım kac gundur yıne hastanelerdeyız ya. ıpekte herseyın ustune bıde bagırsak tembellıgı cıktı. cubugu sokmamıza ragmen kakası duzene gırmeyınce bı daha goturduk. doktor bı bagırsak hastalıgından suphelenıyorum eger oyleyse amelıyat olması gerek test yapıcaz dıyınce aklım basımdan gıttı. salı butun bı gun hastanede tahlıllerle bogustuk cok sukur hepsı temız cıktı. popo darlıgının ustune bıde bagırsak tembellıgı eklendı sımdı. bı dunya ılac kullanıyoruz nolucaz boyle bılmem...bu arada cmt 40 ımız cıktı. 43.gunde doktora gıttıgımızde salı gunu kılomus 4.920 olmustu. 2 kılo almıs masallah kuzuma...
hala gece gunduz dogru duzgun uykumuz yok. sureklı huzursuz oldugundan hep kucagımda kıyamıyorum. uykuya dalmakta gucluk cekıyo...
benden bu kadar kızlar walla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?