Günaydın. Dün akşam hiç yoktu bağlantı. Belki ondan az kişi vardır şimdi. Huleni merak ediyorum ben de. Kayboldu ortalıktan.
günaydın herkese...
neler olmuş öyle ben girmeyeli
kaynanam burda hemen yazıp çıkıyordum
hasta bebişlermiz varmış çok üzüldüm geçmiş olsun.
ne yazacağımı unuttum kafam öyle yoğun ki akannehir
evet papatya galiba tam ememiyor uyuyup duruyo memede
aventin biberon fırçasını aldık biberon deliklerini hep büyüttü ilk yıkamada. kızımın boğazına duruyor tazyikli geliyo süt. yeni biberon alacağız. ne kötü birşeymiş ucuz da değildi. bi fırça 20 tl alsanaalsanasmile
oda buharı sizin de yerleri ıslatıyor mu? direk buhar yere iniyor ve ahşap ıslanıyo o yüzden pek işe yaramıyor diye düşünüyordum ama...
ben de medela kullanıyorum. sağdığımda göğsümün ucunu mosmor ediyor. sizde de oluyo mu
bir aylık olduk kızımı aşıya götüreceğim. ne yapmam ne yapmamam gerekli?[/QUOTE
aşıdan önce duş aldır.ve aşıdan sonra evinize geldiginizde .ir çay kaşıgı calpol ateş düşürücü ver.bebek daha rahat eder.hem ateşi çıkmamış olur...
Günaydın. Dün akşam hiç yoktu bağlantı. Belki ondan az kişi vardır şimdi. Huleni merak ediyorum ben de. Kayboldu ortalıktan.
akpak maşallah bebişine benim kızımda iki aylık oldu canım, bugün aşıları vardı verem ve karma aşıları yapıldı doktor sadece banyo yaptırmayın iki gün dedi , aşılar ateş yapmayanlardanmış ateşide olmaz dedi ..
günaydınlar
oğluşum uyumuyor ya deli olacağım bu gidişlemafoldumben zaten gündüzleride çok uyumuyor en fazla1saat uyuyor odadan bir iş yapmaya çıksam onun çıldırırcasına ağlayışları yüzünden geri giriyorum hiçbir iş yapamıyorum afedersiniz wcye zor gidiyorum ev işi falan ne mümkün gündüz uyumuyor gece uyusa bari diyorum dün gece 12de yatırdım sürekli kalkttı kucağımda ana kucağında sallamak kar etmedi yatırıyorum uyudu diye ağlayarak geri kalkıyor hemen altı temiz karnı tok gazınıda çıkarıyorum ama yok çocuk uyumuyor sabah 6ydı uyuduğunda saat 9da kalkttı hemen valla benim başım ağrıyor zombi gibi oldum o nasıl dayanıyorsa minicik yavru sabahtan beri uyumadı yine az önce yatırdım bakalım ne kadar uyuyacak :sinifsinif:
bu kadar küçük bebeğin uyuması gerekmez mi ya kafama taktım düzelmezse dra gideceğim çok canım sıkıldı annelik gerçekten çok zormuş boşuna anne olunca anlarsınız demiyorlar :çok üzgünüm:
canım benim, çok nadir girebiliyorum nete. Miray ile uğraşmanın yanı sıra, uyuduğu zaman da ev işleri bana bakıyor. gelen giden de çoktu. eşim öğle yemeğe de geliyo. yoğun bi tempoda ilerliyorum bakalım. ben de sohbetlerimizi çok özledim ama pek fırsatım olmuyor işte. zamanla rayına oturur herhalde. sempatiksalakcinni
ptesi ( 22.03.2010) kırkımız çıktı çok şükür. mevlüdümüzü de okuttuk.
canım benim, çok nadir girebiliyorum nete. Miray ile uğraşmanın yanı sıra, uyuduğu zaman da ev işleri bana bakıyor. gelen giden de çoktu. eşim öğle yemeğe de geliyo. yoğun bi tempoda ilerliyorum bakalım. ben de sohbetlerimizi çok özledim ama pek fırsatım olmuyor işte. zamanla rayına oturur herhalde. sempatiksalakcinni
ptesi ( 22.03.2010) kırkımız çıktı çok şükür. mevlüdümüzü de okuttuk.
selma senin kızına da maşallah 2 aylık olmuş :lepi:
korkuyorum aslında aşıdan ağlarsa içim gider başka bebeklere bile ne kadar üzülüyorum. kendi kzıımda perişan olurum.
offf
mecbur ama napalım
kızımla yavaş yavaş ilişkmiz kuvvetleniyor. her geçen gün daha çok bağlanıyoruz. ilk başlarda anneliği pek anlamamışım ben. eminim ilerki günlerde daha güzel olacak herşey, inşallah :)
Masallah ya ne çabuk büyüyolar bu minisler benim kizimda iki hafta sonra 2 aylik olcak
canım bazı bebekler uykuya dayanıklı olur tıpkı zeynep gibi.beni kız kırkı daha çıkmadan 12 saat hiç uyumadıgını bilirim.benim midem bulanır kusardım uykusuzluktan.ama 4-5 aylık olunca bi düzene girebildi.
defnede uyuyo şükür valla alışık olkadıgıma acebe çokmu yuyo diyodum ilk zamanlar.ne yapayım zeyno hiç uyumazdı.
ama defnede bi tek sorunum var onu çözersem çocgumdan çok memnunumbmaalesef kendi kendine uyumuyo illaki destek istiyo uyumak için.o destegi vermezsem benimkide uyumuyo.ama bazen bırakıyorum kendi kendine uyusun diye kızcagız uykusuzluktan bu sefer çok aglıyo .aman aglayacagına pış pış yapıyom ve sallayınca uyuyo.nasıl çözüm bulacagım bilmiyorum.
bide emzik emseydi işim kolaylaşacaktı ama emzik almıyo.oda bi sorun..
Masallah ya ne çabuk büyüyolar bu minisler benim kizimda iki hafta sonra 2 aylik olcak
Canim Ecemde hep sallanmak kucakta pis pis lanmak istiyodu uyumak için daha sonra salincaginin tepesindeki oyuncaklara bakinarak yatagindaki dönencesine bakarak uyuya kaliyo kendiliginden öyle bisey denesen müzikli bi dönence çözüm olur benki
Allah kabul etsin canım ...
allah kabul atsin kırkınız..
benim eşde öglen yemegine geliyo ögleye kadar çok zor oluyo valla zor bela yetiştiriyorum işleri.
şimdi evdi gripten yatıyoda yetiştirmeme gerken bi yemek yok..
geçmiş olsun tatlım.
evet yaa çok zor oluyor böyle. be de ben acemiyim ya. biraz zaman ihitiyacım var galiba rayına oturtmak için :))
ay seni anlıyorum daha.zeyno dahil hiç kendim aşıya gitmedim.illaki eşimle gidiyoz.ve onun kucagında aşı oluyo defne.zeyneptede ben tutmuyorum eşim tutuyo.çünkü bende zaten igne fobisi var.bakamıyorum.hem baksamda zırıl zırıl aglıyorum.dayanamıyorum.ben bile igne vurunurken iki kişi beni tutardı kımıldayıp dururum korkumdun.acıdan.zaten nasıl sezeryan oluyorum onuda bilmiş degilim.ayy o igne aklıma geldikçe kalbim daha çok atıyo.resmen bagırarak vuruldum o eiduralı..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?