2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kımı arkadasların duzene gırmıs uykuları bızım nerde gıremı bılmemde:) allah yardıcımmız olsun uykum gozumden akıyor oğlum cın gıbı bakıyor

havvacım allah yardım etsin canı ya
bazan bizimkide almıo çok kötü oluom
uyku semesi emzir bari alışır inş.

havva senın kızın nasıl huzursuz bır bebkmı mamayla beslıyorsun herhalde hangı markayı kullanıyorsun

Yok canım sütümü sağıp veriyorum. Ne kadar emdiğini de gördüğüm için mamayı sadece yatarken sütün ardından bir ölçü veriyorum. Yetmezse ikinci ölçüyü yapıyorum. 120 ml içiyo bi seferde sütü.
Aptamil Pre verdi Dr canım.

havvacım allah yardım etsin canı ya
bazan bizimkide almıo çok kötü oluom
uyku semesi emzir bari alışır inş.

Sorma Nurcum ya... İşe başlayınca nasılsa emziremeyeceğim diye avutuyom kendimi ama... Avutuyom işte. Ya millet göğüsleri bozulcak diye meme vermez. Benim cadı almıyo. Düşündükçe ağlayasım geliyo valla. Kendimi eksik hissediyorum...

havva eksık bır yerın yok benım oğlum gıbı senın kızında sabırsız anlasılan cabuk cabuk emmek ıstıyor onun ıcınde mmenı tutmuyor bıberondan gelcegını bılıyor hangı marka bıberon kullanıyorsun

anne gogusu anotomısıyle yapılan bıberonlardan kullan ben dr browns kını kullanıyorum ucuz bır bıberon denyınce anladım arasındakı farkı

esracım aslında gercekten psıkolojınınde etkısı cok. bebegıme yetmıyorum sutum yok deme. sutum war cok sukur bebegıme de yetıyo de. bılınc altına bunu asıla. yetmıyo dıye umutsuzlıga kapılma yetıyo dıye telkın et kendını...
havvacım uyurken vermeyı dene bıde memeyı. pes etme aglasın sen yınede memenı ver once bı. ıns alısır esra bebecık...

bende dr browns kullanıyorum. cok sukur bıberonuda mememıde alıyor ıpek. hatta bıberonu pek sevmıyor sanırım ılk aldıgında oguruyo bazen zor verıyorum.

anne gogusu anotomısıyle yapılan bıberonlardan kullan ben dr browns kını kullanıyorum ucuz bır bıberon denyınce anladım arasındakı farkı

Dr. Browns kullanıyorum canım ben de. Başka bi marka denemedim hiç.

Ah Zeynepçim neler yaptım almadı zilli.

bu ısırganotu çayı poşet çay olarakta satılıyormu.hangi marka.bende içeyim.
yoksa e kadar alıp kaynatıyonuz.

sibelce nasıl foto gönderiliri 2010 şubat bebelirin fotosu bölümüne yazmıştım ordan bak

havva teyzesi çok teşekkür ederiz canım bir sen görmüssün yazdıklarımı bizi kimse tınlamıyo nedense neyse

havacım sen pes etme bak aras hastanede biberona alıştığı için göğsümü hiç almıyodu meğersem ozaman daha güçsüzmüş büyüdükçe aldı şimdi mamada veriryhorum ya biberonu almıyo cebelleşiyoruz verene kadar sen pe set me büyüdükçe güçlencek ve tutacak canım...

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.
bugün dr kontrolümüz vardı herşey yolunda gitti düzelme varmış yatmasına gerek yok dedi dr teyzemiz.
ilaçlarına devam edicez tabi haftaya salı tekrar kontrole gidicez.
özlemide akşam arıycam umarım çınarda en kısa zamanda iyileşir döner evine.

Canım gözün aydın. İnşallah Özlemden de iyi haberler alırız.

tpiğimizin tüm hasta bebişlerine geçmiş olsun..

bizde dün acile gittik ağlamasından hiç bişeyi yok idrarına kadar baktılar kulaktada ööle bağıracak bişey yokmuş zaten ilcı var kullanıyoz. doymuyo heralde mamasının cc fazlalaştırdım bugün iyi..

kızlar herkes iyidir umarım giremiyorum pek

Selam arkadaşlar, sütü az olanlar sakın vazgecmeyin süt zamanla emdikce cogalıyor. Ben humana steel tea, helva, ananas suları ictim ama encok iyi gelen klasik etinin bebe biskuvisi oldu. oturup kalkıp ondan yiyorum. simdi Doruk un emme zamanı gelince gogsumden süt akıyor. ama ilk baslarda bende aynı problemleri yaşadım. sakın vazgecmeyin. bebekler doymassa arada 30 cclik takviyelerde yapabilirsiniz. bizde sarılık olduk diye ben arada yine veriyorum az az nadiren mama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…