vay kilon ne kadar z ben 23 kilo aldım ilk 10 günde 10 nu verdim tartı bozuk zaten bende daha cok vermemişimdir habire cok kalorili yiyorum sütüm artsın diye...kızlar göbek kaldımı sizlerde bende azıcık kaldı ve cok rahatsızım bu durumdan. 58 ile doguma gittim suanda 46 kiloyum 43 kilo ile hamile kalmıştım 46 kiloada kalmak istiyorum ama göbegimden memnun değilim korse kullanıyorum ama oda güzel sıkmıyor en küçük bedenini kullandıgım halde. Off bir caresi olan varmı ?
bazen aglıyo bazen aglamıyo. cogunlukla yanıma yatırıp konusuyorum heyecanlanıyo ellerı ayakları cırpmaya baslıyo. yawastan agulamalar basladı... yada salıncagında sallıyorum.Uyumadığında ağlamıyorsa bu da iyidir.:ecrin_bebek:
uyusun dıye gozunun ıcıne bakıyorum ya en azından arads 1-2 saat uyusa... gecede delıksız bı uykusu yokkı. 2 saate bı ayakta. bu kadar uyumadıgına degmıyo yanı anlıcagın.sagol canm sizinkilerinde maşallahı var.Kız nasıl basarıyosun öyle saatlerce uyutmamayı. Bizimki geceleri uyumuyor hala gündüzleri aksama kadar uyuyor.
kız zeynep sen sutle besliyorsun dimi??sütün yarasın diye neler yapıyorsun valla acil yardıına ihtiyacım var biz ek mamaya geciyoruz artık ben de emzik oldum simdilik ama süt vermk istiyorum boş meme olmak istemiyorum...nasıl besliyorsun kızınıı??
bu ıkınma sorununa bır cozum bulan varmı 5gundur oğlum kaka yapmıyor ve ıkınmaktan harap dustu yavrum
bazen aglıyo bazen aglamıyo. cogunlukla yanıma yatırıp konusuyorum heyecanlanıyo ellerı ayakları cırpmaya baslıyo. yawastan agulamalar basladı... yada salıncagında sallıyorum.
uyusun dıye gozunun ıcıne bakıyorum ya en azından arads 1-2 saat uyusa... gecede delıksız bı uykusu yokkı. 2 saate bı ayakta. bu kadar uyumadıgına degmıyo yanı anlıcagın.
canım ınan hıc bı sey yapmıyorum. sadece gunde 2 bardak rezene ıcıyorum gaz ıcın bıde bol su. cok sukur sutten yana bı sıkıntım yok. sadece emzırıyorum ıpegı mama vermedım. ıstedıkce emıo bı saatı yok kafasına gore. sut ıcın ozel bısey yapmıyorum canım. tek tavsıyem bol su ıc ınan cok faydası war...
suandada yarı uyanıkken yada bazen keyfı yerındeyse alıyor ama sagıp bıberonla verıyorum benımde gogus ucum yok sorum belkıde bende
bende hamıleyken kullandıgım vıtamınlerıme devam edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?