2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ikinirken veya bezini acarken bir kac damla zeytin yag sur ben oyle yapiyorum hemen kakasini yapiyo benim sizim

artık yorgunluktan okudugumu bıle anlayamaz duruma geldım suan ayagımda sallıyorum ve uyuyor bıraktıgım an uynıp aglıyor

slm canlarım mevlüdümüz bitti çok şülkür ama çok yorgunumiş yapmadım ha uykusuzluktan..
zeynep hoş geldin canım allah dermansız dert vermesin allahtan ii çıkmış sonuçlar..
rüvüş canım bak ne güzel anneliği anlamaya başlamışsın canım benim.kocan bi alem zaten kusura bakma ona hiçö lafım yok..
yarın arasında kontrolu var bi sürü soru var aklımda sormam gereken kızlar beslenme olayı canımı sıkıyo uyanmıyoki yedireyim nasıl bişi anlamadım bi bakıyon çok aç hemen istiyo saati saatini tutmuyo shine senin bebiş gibi gececi ebnimkide.inşallah kontrolumuzde ii geçer sorunsuz

vay kilon ne kadar z ben 23 kilo aldım ilk 10 günde 10 nu verdim tartı bozuk zaten bende daha cok vermemişimdir habire cok kalorili yiyorum sütüm artsın diye...

Uyumadığında ağlamıyorsa bu da iyidir.:ecrin_bebek:
bazen aglıyo bazen aglamıyo. cogunlukla yanıma yatırıp konusuyorum heyecanlanıyo ellerı ayakları cırpmaya baslıyo. yawastan agulamalar basladı... yada salıncagında sallıyorum.
sagol canm sizinkilerinde maşallahı var.Kız nasıl basarıyosun öyle saatlerce uyutmamayı. Bizimki geceleri uyumuyor hala gündüzleri aksama kadar uyuyor.
uyusun dıye gozunun ıcıne bakıyorum ya en azından arads 1-2 saat uyusa... gecede delıksız bı uykusu yokkı. 2 saate bı ayakta. bu kadar uyumadıgına degmıyo yanı anlıcagın.

canım ınan hıc bı sey yapmıyorum. sadece gunde 2 bardak rezene ıcıyorum gaz ıcın bıde bol su. cok sukur sutten yana bı sıkıntım yok. sadece emzırıyorum ıpegı mama vermedım. ıstedıkce emıo bı saatı yok kafasına gore. sut ıcın ozel bısey yapmıyorum canım. tek tavsıyem bol su ıc ınan cok faydası war...

bu ıkınma sorununa bır cozum bulan varmı 5gundur oğlum kaka yapmıyor ve ıkınmaktan harap dustu yavrum

benım kızımda popo darlıgı ve bagırsak tembellıgı war. sureklı ıkınma halınde. ılac kullanıyoruz ama ben gunde 1-2 kere kakasını yapsın dıye poposunun ucunu zeytınyaglı kulak cubugu ıle uyarıyorum. bıde anestol krem ıle popo ucuna msaj yapıorum oda ıse yarıyor.

Fatoşçum Allah kabul etsin mevlidinizi.
Bersu, benim kız da çok ıkınıyo. Ben kulak kürdanını zeytinyağına batırıyorum. sonra makatına sokturuyorum. Ama ıkınırken yapma fışkırtıyo her tarafa :))

ay ne güzelll ben su içiyorum humana içiyorum şerbetler tatlılar...psikolojik galiba...

Esracım dr bana her sabah yumurta ye her gün de mutlaka et ye demişti. Tavuk balık kırmızı et ne uyarsa ye dedi. Dikkat etmeye çalışıyorum. Belki sütün kalitesini arttırıyodur.

Bu arada Esra emmeyi tamammen bıraktı kızlar.. Memeyi verdiğimde sanki bir yerini kesmişler gibi basıyor çığlığı bir aydır uğraşıyorum ama iki kere çekmedi cadı ya... Ne yapmam lazım benim???

meme emmesı cok kotu uyurken vermeyı dene benım oğlumda bastan hıc benı emmıyordu benım meme geldıgını anladıgı an etını kesmısler gıbı agıyordu buda benı cok uzuyordu halası denemek ıcın memsını verdıgınde delıler gıbı sarılıp onu emıyordu bende hazırd beklıyorum o cıkardı ben verdım mememı ama emermı asla tutmadı

suandada yarı uyanıkken yada bazen keyfı yerındeyse alıyor ama sagıp bıberonla verıyorum benımde gogus ucum yok sorum belkıde bende

havvacım sabırlı ol hegun bır ıkı kere dene hatta soyle dene once bıberonu ver ıkı uc kere ceksın onu cıkar memenı ver belkı busende ıse yarar ben once gogusumu sagma makınesınde ucunu cıkarıyorum sonra verıyorum bazenönce bıberonu verıp ıkı cektıkten sonra mememı dayıyoru

sutum yok dıyenler bır ısırgan otu cayını bırde ulkerın maltana dıye bır içecegı var onu denesınler ıkısede harıka benım ıkı gogusumden enfazla 30cc cıkarken onları ıctım tek seferde ıkı gosumden 80 cc cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…