çıldıracağım ya
Allahım düşüncesiz insanlardan uzak tut bizi
kaynanam hastaneye gitti sabah eşim ilgilenecekti hastanede. radyasyon alan bir tahlil yaptırmış. bebeklerde büyümeyi engelliyormuş bebekten uzak olacakmış. ne düşüncesiz bir kocam var oooofffff
sanki memleketinde yaptıramıyor tahlili.
bebeği alıyım arkadaşıma gideyim dedim
yok diyor abartma diyor
bebek odada duracakmış
bu koca beni sinir hastası yapar
bebeğime bir zarar gelmese bari
kaçç satte sir uyutuyorsunuz bunuda merak ettim.benim kız iki saat anca ayakta durabiliyo sonra uyku istiyo..
çıldıracağım ya
kaynanam hastaneye gitti sabah eşim ilgilenecekti hastanede. radyasyon alan bir tahlil yaptırmış. bebeklerde büyümeyi engelliyormuş bebekten uzak olacakmış. ne düşüncesiz bir kocam var oooofffff
yok diyor abartma diyor
bebek odada duracakmış
çıldıracağım ya
yok diyor abartma diyor
bebek odada duracakmış
canım bazı bebekler uykuya dayanıklı olur tıpkı zeynep gibi.beni kız kırkı daha çıkmadan 12 saat hiç uyumadıgını bilirim.benim midem bulanır kusardım uykusuzluktan.ama 4-5 aylık olunca bi düzene girebildi.
defnede uyuyo şükür valla alışık olkadıgıma acebe çokmu yuyo diyodum ilk zamanlar.ne yapayım zeyno hiç uyumazdı.
ama defnede bi tek sorunum var onu çözersem çocgumdan çok memnunumbmaalesef kendi kendine uyumuyo illaki destek istiyo uyumak için.o destegi vermezsem benimkide uyumuyo.ama bazen bırakıyorum kendi kendine uyusun diye kızcagız uykusuzluktan bu sefer çok aglıyo .aman aglayacagına pış pış yapıyom ve sallayınca uyuyo.nasıl çözüm bulacagım bilmiyorum.
bide emzik emseydi işim kolaylaşacaktı ama emzik almıyo.oda bi sorun..
tuğbacım uykusuzluk çok zor inş.biran önce düzene girer oğluşunun uykusu allah yardımcın olsun canım...
kızlar selam herkese 1 haftadır yoktum dun aksam geldım ewe...
gecmıs cok bırıkmıs bakamadım hersey yolundamı herkes ıyımı??? bebısler nasıl?
ben goya dınlencem dıye gıttım kac gundur yıne hastanelerdeyız ya. ıpekte herseyın ustune bıde bagırsak tembellıgı cıktı. cubugu sokmamıza ragmen kakası duzene gırmeyınce bı daha goturduk. doktor bı bagırsak hastalıgından suphelenıyorum eger oyleyse amelıyat olması gerek test yapıcaz dıyınce aklım basımdan gıttı. salı butun bı gun hastanede tahlıllerle bogustuk cok sukur hepsı temız cıktı. popo darlıgının ustune bıde bagırsak tembellıgı eklendı sımdı. bı dunya ılac kullanıyoruz nolucaz boyle bılmem...bu arada cmt 40 ımız cıktı. 43.gunde doktora gıttıgımızde salı gunu kılomus 4.920 olmustu. 2 kılo almıs masallah kuzuma...
hala gece gunduz dogru duzgun uykumuz yok. sureklı huzursuz oldugundan hep kucagımda kıyamıyorum. uykuya dalmakta gucluk cekıyo...
benden bu kadar kızlar walla.
oyy canım benim kıyamam çok geçmiş olsun zeynepcim allah şifa versin ipeğime sende hşg bu arada
uyku deme çıldırıyorum zaten uykuyu biklmiyo benim kız-tatlicadiarzu-
annem burda olsa hiç çeker miyim bu sıkıntıyı...gider bir gece onda kalırım
biz gurbetteyiz hiçkimsemiz yok
en yakınım gidebileceğim tek kişi ayda ya da iki ayda bir görüştüğüm bekar ailesiyle yaşayan bi arkdaşım var.
aşıya da gidemeyeceğim
çocuğunu bu kadar ihmal eden bir babadan başka ne beklenir ki...
kızlar selam herkese 1 haftadır yoktum dun aksam geldım ewe...
gecmıs cok bırıkmıs bakamadım hersey yolundamı herkes ıyımı??? bebısler nasıl?
ben goya dınlencem dıye gıttım kac gundur yıne hastanelerdeyız ya. ıpekte herseyın ustune bıde bagırsak tembellıgı cıktı. cubugu sokmamıza ragmen kakası duzene gırmeyınce bı daha goturduk. doktor bı bagırsak hastalıgından suphelenıyorum eger oyleyse amelıyat olması gerek test yapıcaz dıyınce aklım basımdan gıttı. salı butun bı gun hastanede tahlıllerle bogustuk cok sukur hepsı temız cıktı. popo darlıgının ustune bıde bagırsak tembellıgı eklendı sımdı. bı dunya ılac kullanıyoruz nolucaz boyle bılmem...bu arada cmt 40 ımız cıktı. 43.gunde doktora gıttıgımızde salı gunu kılomus 4.920 olmustu. 2 kılo almıs masallah kuzuma...
hala gece gunduz dogru duzgun uykumuz yok. sureklı huzursuz oldugundan hep kucagımda kıyamıyorum. uykuya dalmakta gucluk cekıyo...
benden bu kadar kızlar walla.
oyy canım benim kıyamam çok geçmiş olsun zeynepcim allah şifa versin ipeğime sende hşg bu arada
uyku deme çıldırıyorum zaten uykuyu biklmiyo benim kız-tatlicadiarzu-
valla AYŞEGÜL kendi kendine uyuma diye bişi yok zaten literatürümüzde :))
dahada yanımda annem var saolsun yardımcı oluyo iki kişi olduğumuz halde küçücük totosuyla bizi yeniyo valla...))
yalnız büyütenlere allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?