kızlar naz gündüzleri hiçç uyumuyo desem yeri kafayı yicez babasıyla. uyuyo diyorum ohh diyorum 10 dakkaya uyanıyor. böle şey görmedim yaa. deli olcam. doktora sorcam bakalım bebelere verilen çay adı uyutucu. ondan vercem gündüzleri. yoksğııyor. çok çaresizim. bide yalnızım. napçam bilmem böle giderse. hem ona yazık hem bana.
kızlar naz gündüzleri hiçç uyumuyo desem yeri kafayı yicez babasıyla. uyuyo diyorum ohh diyorum 10 dakkaya uyanıyor. böle şey görmedim yaa. deli olcam. doktora sorcam bakalım bebelere verilen çay adı uyutucu. ondan vercem gündüzleri. yoksğııyor. çok çaresizim. bide yalnızım. napçam bilmem böle giderse. hem ona yazık hem bana.
havvacım yaa ne takıyosun onlaru sen
görümce ya illa bi laf sokacak yanee
al kolaysa emzir de..sankim çoçuk alıyoda sen vermionalsanaalsanasmile
töbe töbee
Takmıyom canım da işte öyle bi geldi geçti. Üzülüyo tabi inssan ama sonra dedim lafa bak laf mı diye, söyleyene bak adam mı diye... Boş ver dedim sonra
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl?
ayşegülcüm canım geçmişolsun...birine gelinece bütün evi geziyo zaten şu grip..
zeynepçim ii uyumuş maşallah ee canım anlamadım sen gece nasıl yatsın istiyosunki benimkide ikikere kalkıyo uyuması 1 saati buluyo
reyhan kız nerde gezdiriyon hava sıcakmı orda biz doktora giderken bile üşütücez diye korkuyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?