bu uyku sorunu bebeklerın bu donemınde normal sanırım herkeste war baksana...herkese selammmmmmm ne kadar uzun zaman olmuş ben girmeyeli benim oğluşumda uykunun ne demek olduğunu bilmiyor gece uykusu yok gündüz uyusa rahat etsem diyorum nerdeee en fazla 10 dk uyuyor toplasan gün boyu 2 saat etmez ilk zamanlar iyiydi ama evdeki uyuzlar hep uyuyor uyan artık sevelim vs vs derken halada ağladıkça kucaklarına alıp durdukları için dengesini bozdular artık uyumuyor mafoldumben
biraz geç olacak ama geçmişe ancak bakabildim
zeynep çok geçmiş olsun tatlım ipeğimize kıyamam ben ona Allah acil şifalar versin
fatoş canım sanada arasada çok geçmiş olsun üzme sende kendini isteyerek yağtığın bişey değil hepimizin başına gelebilir malum uykusuzluk hat safhada :bbo:
ayşegül canım sanada meleklerine de çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bizim evdede herkes hasta oldu okadar korkttum oğluşuma geçecek diye Allahtan o hasta olmadı ama benim boğazlar şişti iltihapladı heryerlerim ağrıyordu mecburen antibiyotiğe başladım dr süte geçer ama bebeğe zararı yok dedi inş. öyledir ama kulllanmazsan daha kötü olacağım zaten uyku yok en azından ağrılarım geçiyor :çok üzgünüm:
melekupos sanada çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun bunca şeyin arasında birde sağlığınla uğraşıyorsun inş. en kısa zamanda iyileşirsin
çok uykusuzummirmirmirmir bebişim şu anda ara ara uyanıp tekrar uyuyorda girebildim nihayet
unuttuğum kimse yoktur umarım hasta olan tüm bebişlerimize acil şifalar dilerim bol sütlü ağrısız gazsız bol bol uykulu bir gün diliyorum hepimize :Saruboceq:
evet valla sefam olsun kime anlatcam başka
zeynepcüm ben uyutcan zaman 2,3 kaşık veriom ama hergün değil
sgk dan 1850 tl işgöremezlik ödemem çıktı yarın gidip alcam .:)))
ne sordun gı baska ohaoldumsmiletubahangiilaı kullanıyon.benim bogazlarda kötü.uff du bakalım defnede ses yok inşalalh obari iyi olur.
bu arada hala uyumadı.bilmiyorum bugün ne olyo bu kıza.hastalanıyomu bu korkuyom valla.
nur kız başımazı ozan kesildin:mymeka:..şimdide kaynımı sevmiyor diyon.semezsen sevme nan.oh dök içini.niyemki karıştırıyonki.ver lafı agzına:dilcikar:...
anladık herkezde bitek o soruyu cevaplamış.:dilcikar:sankim tek o soruyo sordum been:tomato:
kaydirigubbakcemile3uff gözüme bakıyo hafiften viyaklıyo uyut beni diyo.:1closedeyes:..ne yapayım uyumuyosun.uyu gendi gendine:dilcikar:...
ne sordun gı baska ohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3
l
ya kızlar ben sadece emziriyorum.başka hibişey vermedim ben..versemmi aceba...
buldum buldum kaydirigubbakcemile3
walla ben rezene verıyorum kımyon verıyorum...
3 adette ılacımız war :sinifsinif:
cok huysuzlugu huzursuzlugu warsa wer tabı...
benimki hala fıldır fıldır gözüme bakıyo uykusuzluktan gözleri kızardı..ya denedim herşeyi hop hemen uyanıyo.ayagımda salladım.salıncakta salladım.kucagımda gezdirdim.emerek uyuttum.geri uyanıyo.ama sinirde olmuş durumda kuzum.
bırak kendı uyusun dıcem ama oda mumkun gorunmuyo ohaoldumsmile
valla direnirdim ama hasta oluyo garibim.yazık git gidemde uyutammirmirmirmir
iyi ettin canım diline yüreğine sağlık dök içini ferahla kaydirigubbakcemile5ay kızlar içim çok doluuu
kimseye diyemiyom barim size sölüm
kaynım denen adamdan nefret ediooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom
ohhh be rahtladım valla(çünkü her halta karışıyorr)
kız tubiş logusalık bunalımına gırmıssın sen... kocısten neden nefret edıon gıiyi ettin canım diline yüreğine sağlık dök içini ferahla kaydirigubbakcemile5
bende kayınpederimden sanki kaynanam o ya daha öncedende vır vır konuşurdu şimdide bebekle ilgili herşeye karşıyor çenesi zaten hiç durmuyor çıldırmak üzereyim
havvacım sende takma çok afedersin amma densizmiş kendine baksın o senin neler çektiğini hissettiğini biliyormu bir kere önce ona baksın biliyorsun ben örümceklere zaten sinir oluyorum hepsi düşüncesiz örümcek işte kafalarının içide düşünceleride örümcek bağlamış :mymeka:
benimde kanamam hala devam ediyor ama sorun bu değil tabi hamilelik boyunca bebeğe bişey olur diye hep kocişten kaçtım durdum halbuki ondan soğudum bana desetk olmadı hiç hep ailesinden yana çıktı bende ona ceza verdim tabi haberi yok şimdi sabırsılıkla o günü bekliyor bense ne yapacağımı düşünüyorum kara kara nereya kaçsam diye:jeyyar:
ay galiba depresyona girdim kocamın ailesinden ve kocamdan nefret ediyorum lülülülülülü
bir tek oğluşumu seviyorum ona aşığım onu önemsiyorum kimseyi görmek istemiyorum konuşmasalarda yüzelrini bile görsem sinir geliyor bana iyice coştum vallaÇok üzgünüm çoook
sağol tatlımopuyorumnanaktanbu uyku sorunu bebeklerın bu donemınde normal sanırım herkeste war baksana...
gecmıs olsun tubısım bu arada :sinifsinif:
bende sabah aksam verıyorum gunde 2 kez...
tubahangiilaı kullanıyon.benim bogazlarda kötü.uff du bakalım defnede ses yok inşalalh obari iyi olur.
bu arada hala uyumadı.bilmiyorum bugün ne olyo bu kıza.hastalanıyomu bu korkuyom valla.
nur kız başımazı ozan kesildin:mymeka:..şimdide kaynımı sevmiyor diyon.semezsen sevme nan.oh dök içini.niyemki karıştırıyonki.ver lafı agzına:dilcikar:...
anladık herkezde bitek o soruyu cevaplamış.:dilcikar:sankim tek o soruyo sordum been:tomato:
kız tubiş logusalık bunalımına gırmıssın sen... kocısten neden nefret edıon gılmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?