2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu uyku sorunu bebeklerın bu donemınde normal sanırım herkeste war baksana...
gecmıs olsun tubısım bu arada :sinifsinif:
evet valla sefam olsun kime anlatcam başka
zeynepcüm ben uyutcan zaman 2,3 kaşık veriom ama hergün değil

bende sabah aksam verıyorum gunde 2 kez...

tubahangiilaı kullanıyon.benim bogazlarda kötü.uff du bakalım defnede ses yok inşalalh obari iyi olur.
bu arada hala uyumadı.bilmiyorum bugün ne olyo bu kıza.hastalanıyomu bu korkuyom valla.

nur kız başımazı ozan kesildin:mymeka:..şimdide kaynımı sevmiyor diyon.semezsen sevme nan.oh dök içini.niyemki karıştırıyonki.ver lafı agzına:dilcikar:...

anladık herkezde bitek o soruyu cevaplamış.:dilcikar:sankim tek o soruyo sordum been:tomato:

uff gözüme bakıyo hafiften viyaklıyo uyut beni diyo.:1closedeyes:..ne yapayım uyumuyosun.uyu gendi gendine:dilcikar:...

ne sordun gı baska ohaoldumsmile
uff gözüme bakıyo hafiften viyaklıyo uyut beni diyo.:1closedeyes:..ne yapayım uyumuyosun.uyu gendi gendine:dilcikar:...
kaydirigubbakcemile3
aslında kendı kendılerıne uyumaya alıstırmak lazım amaaa nasıllllllllllllllll

defnenin randevusunu yarına aydım şükür.kızcagız yazık ya gözleri sulanıyo.kızarıyo.hapşuruyo..yok anam bu hasta oldu. mafoldumben bu benim herifi ne yapmalı..kaynar kazana atmalıaklinialirimsmile yandım garı dedikçe altına odun atmalı kötükedihüso.....

benimki hala fıldır fıldır gözüme bakıyo uykusuzluktan gözleri kızardı..ya denedim herşeyi hop hemen uyanıyo.ayagımda salladım.salıncakta salladım.kucagımda gezdirdim.emerek uyuttum.geri uyanıyo.ama sinirde olmuş durumda kuzum.

buldum buldum kaydirigubbakcemile3
walla ben rezene verıyorum kımyon verıyorum...
3 adette ılacımız war :sinifsinif:
cok huysuzlugu huzursuzlugu warsa wer tabı...

daha vardıyaa neysseee..:roflol: :roflol: :roflol:
ayy canımsın yaa teşekkür edrima.s. a.s.

git ben bi daha deneyeyim şu cadıyı uyutmayamirmirmirmir

bırak kendı uyusun dıcem ama oda mumkun gorunmuyo ohaoldumsmile

ay kızlar içim çok doluuu
kimseye diyemiyom barim size sölüm
kaynım denen adamdan nefret ediooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom
ohhh be rahtladım valla(çünkü her halta karışıyorr)
iyi ettin canım diline yüreğine sağlık dök içini ferahla kaydirigubbakcemile5
bende kayınpederimden sanki kaynanam o ya daha öncedende vır vır konuşurdu şimdide bebekle ilgili herşeye karşıyor çenesi zaten hiç durmuyor çıldırmak üzereyim

havvacım sende takma çok afedersin amma densizmiş kendine baksın o senin neler çektiğini hissettiğini biliyormu bir kere önce ona baksın biliyorsun ben örümceklere zaten sinir oluyorum hepsi düşüncesiz örümcek işte kafalarının içide düşünceleride örümcek bağlamış :mymeka:

benimde kanamam hala devam ediyor ama sorun bu değil tabi hamilelik boyunca bebeğe bişey olur diye hep kocişten kaçtım durdum halbuki ondan soğudum bana desetk olmadı hiç hep ailesinden yana çıktı bende ona ceza verdim tabi haberi yok şimdi sabırsılıkla o günü bekliyor bense ne yapacağımı düşünüyorum kara kara nereya kaçsam diye:jeyyar:
ay galiba depresyona girdim kocamın ailesinden ve kocamdan nefret ediyorum lülülülülülü
bir tek oğluşumu seviyorum ona aşığım onu önemsiyorum kimseyi görmek istemiyorum konuşmasalarda yüzelrini bile görsem sinir geliyor bana iyice coştum vallaÇok üzgünüm çoook

kız tubiş logusalık bunalımına gırmıssın sen... kocısten neden nefret edıon gı lmaz:

papatya canım 26-27 derece oda sıcaklığı mı ? çok değil mi? ben 21-22 derece (klima ayarı degıl termometre olcumu) de tutuyorum, banyo yapacagında 24-26 derece, bakım hemşiresinin verdiği aralık bu, nem de 45-55 arasınde duracak sekilde,

bu uyku sorunu bebeklerın bu donemınde normal sanırım herkeste war baksana...
gecmıs olsun tubısım bu arada :sinifsinif:

bende sabah aksam verıyorum gunde 2 kez...
sağol tatlımopuyorumnanaktan

canım antibiyotik sadece kapsül kefsid diye bir ilaç antibiyotik tabi oyüzden 500 mg
başka varda ben bebişe ağır gelir belki yan etkisi olur diye kullanmıyorum valla

canım ben okudum ama okadar çokki kafamda bir dünya ne yazacağımı bile toprlamak zor oluyor :sinifsinif:
kız tubiş logusalık bunalımına gırmıssın sen... kocısten neden nefret edıon gı lmaz:

çok aileci benim kociş ya tam sopalıkklava: ne hamileliği bildim ne analığımı valla doğum yaptığımda bile benim anneme kaynanam normal doğurcam diye bekledi sanki sezeryanı önce olsaydı ne olurdu çocuk boğulurmuş az kalsın diye bana saymış sıralamış sanki benim suçum:sinifsinif: herşeye bişey söylüyorlar kocişe söylüyorum adam tık demiyor ailesine lafta ettirmiyor haliyle sinirlerim bozuluyor uykusuzluk da eklenince bazen kendime çok kızıyorum yaptıktan sonra bebişime bağırıyorum hemen kızıyor ne oluyor döveydin çocuğu bari diye sanki isteyerek oluyor çok soğudum bu adamdan ne anlayışsız çıktı yamafoldumbenmafoldumben

maksimen, tugba64, dineva, cellwe, zeynepb
canlarım herkese merhaba
yaklaşık 2 aydır yoktuk biz oğlumla
şimdi geldik hepinizi çok özledik...

offf şu salıncagın şuan otomatik olmasını çok isterdim...bi yandan salla.bi yandan zeynoyla ugraş.zor oluyo. ne güzel o otomatiksalanırken bende rahatca zeynoyla ilgilenirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…