2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu kimyon bildigimiz yemek kimyonu degilmi toz olan..ayy cahilmişim gibi.:kedi:

ayşegülcüm memelerin yumuşaklığına bakmamayı öğrendim ben artık geçen gün gece yarısı hemde öyküyü emzirdikten sonra sağdım 30 cc falan çıktı bende daha fazla sağmadım için rahat etsin benimkilerde öle yumuşacıkdı.

canım 2- dk da doyuyor demekki bi daha ne zaman geri istiyor mesela..yarım saatte bi daha mı?? zaten içini ferah tut doymasa aglar yada memeyi bırakmazz..bikaç gündür giremedim canım o içtiklerim süt yaptımı yapmadımı anlayamadım ama hala mama takviyesi devam.. bnm oglum mmememde hep sonra mama veriyorum daha sık doluyor gibi goguslerim..ama bilmiyorum.. maltanayı zor buldum cok satılıo migroslarda var.. kuru maya isee cok mide bulandırıcı zor içiyorum...neyse bizim kaderimizde cok sut yokmuş napayım...zaten goguslerim de sekil değiştirdi kendime guven yerlrde..zaten sut olsun diye yediğim tatlı pekmez bebe biskuvileri alkolsuz bira da beni bol bol sismanlattı eski formuma donemedim belki o da cocuk emiyor ama sut cok cok yok die mi ne??haatım boyunca bu yaşadığım 40 gnu unutmayacağım.. cok sey yasadım ama aklımdaki en zor gunlerdi..bugun 40mız cıktı!

cellwe bi de önsütün fazla ise diye bişi yazmış.. benimki de beni emiyor ama şişmanlamıyor ya sen de doktor sutun yaglı demiş hani.. acaba benimki önsütmü hep içtiklerimden yoksa benim süt light mı bizimki boya gdyor kilo almıyor??

ıyi akşamlar Selmacım...Nasılsın... Çocuklar nasıl...

Benim hala devam ediyo üç gün sonra kırkımız çıkacak ama aralıksız gidiyo bakalım nereye kadar gidecek...
benimki de 4-5 gun oldu biteli yarın doktora kontrole gidicem 40 bitince gel dedi.. bakalım ne cıkacak kızlar bi de benim goguslerimin dipleri agrıyor sizde de varmı? sutle ilgili mi bi sorun mu vsr acaba? kist mist olmasın...gerçi cocuk butun gun vakum ypıyor boşaltınca bile ondan mı acaba??

Son düzenleme:
kızlar geçmişolsun .
allah hepimize yardım etsin yaa
kakasını yapamayanlar çatır çatır yapsın inş.
gazı olanlarda pıtır pıtır çıkarsın inş.
uyumaynlar derin derin uyusun inş.
hasta olanlar iyileşşsin inş.
hasta olmayanlada hep ii olsun inş.
amiiiiiiiiiiiiiiiiin

strestenmidir nedir kanamamda bi acayip 4-5 gün tamamen bitip normale dönüyorum sonra yine koyu renkli akıntı geliyo ay deli oldum

benim ki de 43 gün sürdü bitti tamamen ama çok yoğun akıntı var.
sizdede varmı akıntı bitenler

bitanesi ya biiyomda şuan hastayım.bide limon çok tüketiyoru grip çabuk geçsin diye.ama limon tüketmeyin diyolar doktorlar.limon azaltırmış sütü.bende ona takıldım.aceba azaldımı dile.
escos anladım canım.valla bende bulanacaım için şu mayayı bi deneyemedim.benimki saat başı emmek ister..bazend e iki saat başı oluyo.40 ınızda hayırlı olsun.bak geçti işte..
nurcumne güzel yazmışsın ya.şair velet...

ya kızlar benim yazdıklarıma bi cevap yazın bekliyommm

kızlar bnde maya kullanacaktım ama komşu çok gaz yapar dedi
vazgeçtim...acaba yaparmıki cidden..gazı olan bebeklerin annişleri kullanmayın bencee

ay kızlar içim çok doluuu
kimseye diyemiyom barim size sölüm
kaynım denen adamdan nefret ediooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom
ohhh be rahtladım valla(çünkü her halta karışıyorr)

canım kakası sertse kabızdır doktoruna bı danış...
oy masallah ya topıgımızın uslusu ecem bebek
canım 12 den 4 e kadar ıyı uyudu ama 4 te bı kalktı sabah 7 de gerı yattı bu kısmı anormal bıraz... gece kalkıp 3 saat sonra uyumaması kotu. bunu bı duzene sokmam lazım onu dıyorum.
kızlarr ecenaz 7 gündür kaka yapamıyo yaa çok kötüyüm (
denemediğim şey kalmadı
canım 7 gun cok uzun doktorunuzla bı gorusun...
kızlar bu kimyon bildigimiz yemek kimyonu degilmi toz olan..ayy cahilmişim gibi.:kedi:
he yawrum toz kımyon ama aktarda satılan tane kımyon daha etkılı dıyolar dun ondan aldım bende.
ay kızlar içim çok doluuu
kimseye diyemiyom barim size sölüm
kaynım denen adamdan nefret ediooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom
ohhh be rahtladım valla(çünkü her halta karışıyorr)
oh dok ıcını rahatla anacım ne ıcın warız bız dımı ama aklinialirimsmile

bu kımyonu gunde kac kere verıyonuz bacılar???

herkese selammmmmmm ne kadar uzun zaman olmuş ben girmeyeli benim oğluşumda uykunun ne demek olduğunu bilmiyor gece uykusu yok gündüz uyusa rahat etsem diyorum nerdeee en fazla 10 dk uyuyor toplasan gün boyu 2 saat etmez ilk zamanlar iyiydi ama evdeki uyuzlar hep uyuyor uyan artık sevelim vs vs derken halada ağladıkça kucaklarına alıp durdukları için dengesini bozdular artık uyumuyor mafoldumben
biraz geç olacak ama geçmişe ancak bakabildim
zeynep çok geçmiş olsun tatlım ipeğimize kıyamam ben ona Allah acil şifalar versin
fatoş canım sanada arasada çok geçmiş olsun üzme sende kendini isteyerek yağtığın bişey değil hepimizin başına gelebilir malum uykusuzluk hat safhada :bbo:
ayşegül canım sanada meleklerine de çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bizim evdede herkes hasta oldu okadar korkttum oğluşuma geçecek diye Allahtan o hasta olmadı ama benim boğazlar şişti iltihapladı heryerlerim ağrıyordu mecburen antibiyotiğe başladım dr süte geçer ama bebeğe zararı yok dedi inş. öyledir ama kulllanmazsan daha kötü olacağım zaten uyku yok en azından ağrılarım geçiyor :çok üzgünüm:
melekupos sanada çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun bunca şeyin arasında birde sağlığınla uğraşıyorsun inş. en kısa zamanda iyileşirsin
çok uykusuzummirmirmirmir bebişim şu anda ara ara uyanıp tekrar uyuyorda girebildim nihayet
unuttuğum kimse yoktur umarım hasta olan tüm bebişlerimize acil şifalar dilerim bol sütlü ağrısız gazsız bol bol uykulu bir gün diliyorum hepimize :Saruboceq:

evet valla sefam olsun kime anlatcam başka
zeynepcüm ben uyutcan zaman 2,3 kaşık veriom ama hergün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…