kızlarr ecenaz 7 gündür kaka yapamıyo yaa çok kötüyüm(
denemediğim şey kalmadı
günaydın..bugün pek uyuyamadık defneyle ..ya kucagımda yada ayagımda sallayarak geçti gecemiz.üzülerek söylüyorumki maalesef defneyide grip ediyoruz.sürekli hapşuruyo.uyuyan kızım dün pek uyumadı.ne yapsın ev halkı hep grip.bu kendini nasıl korusun.offf minicik haliyle grip ettik.adama kızıp duruyorum.getirdin şu gribi eve bak gör halimizi diyom.adam üzüntüden kıvranıp duruyo.doktoru aradım çarbambaki randevuyu ubgüne alsak dedim.adam doguma girecekmiş.yok yani başka doktorada gitmek istemiyorum.zorda kalırsam gidecigim.baklım beklemedeyiz.bi terslikle hemen gideceim.
zeyno antibiyotik kullanıyo onun için fena degil.bir kaç güne kadar toparlarda.defnenin yanında olmasa ah..
neyse kızlar ne yapalım.maskeyle gezmekten düzgün nefes alamıyorum.benimde bogazım kötü.bademcikler şişi sanırım yutkunamıyorum.amaan sıra bana gelmiyı yanı..dün ailem vardı amam pek keyif alamadıkhastalık çok olunca.telafi ederiz artık..
zeynep ne kadar süre emziriyosunzu demişsin biz max.5 dk emziriyorum.genelde 2 dk. 3dk.emiyo .benim kız çk kısa emiyo ya.bilmiyorum doyuyomu doymuyomu.artık çarşamba ögrenecegiz.soracagım sorulorıda not aldım.bi safyfa oldu haakaydirigubbakcemile3.....
fatoşcumbizde klima var.oda ısısı genelde 26 derece oluyo.hava şimdi kötü yagmur var.27 yaparım gibi geliyo..eldiven hala takıyorum.ama 5-10 güne kadar bırakacagım.şapka hiç takmadık...
benimki de 4-5 gun oldu biteli yarın doktora kontrole gidicem 40 bitince gel dedi.. bakalım ne cıkacak kızlar bi de benim goguslerimin dipleri agrıyor sizde de varmı? sutle ilgili mi bi sorun mu vsr acaba? kist mist olmasın...gerçi cocuk butun gun vakum ypıyor boşaltınca bile ondan mı acaba??ıyi akşamlar Selmacım...Nasılsın... Çocuklar nasıl...
Benim hala devam ediyo üç gün sonra kırkımız çıkacak ama aralıksız gidiyo bakalım nereye kadar gidecek...
benim ki de 43 gün sürdü bitti tamamen ama çok yoğun akıntı var.
sizdede varmı akıntı bitenler
kızlar bu kimyon bildigimiz yemek kimyonu degilmi toz olan..ayy cahilmişim gibi.:kedi:
kızlar bu kimyon bildigimiz yemek kimyonu degilmi toz olan..ayy cahilmişim gibi.:kedi:
benimde 45 gün oldu bugün kanamam bitti gibi ama aynen yoğun akıntım var...
canım kakası sertse kabızdır doktoruna bı danış...aynen bende kafayı yiyeceğim çok sıkıldım havalar güzelleşince gezeceğim bol bol benden başkasındada durmuyor benim kız günüdüz fazlada uyumuyor bir yere gidemiyorum birde kaka sorunumuz var napcamı şaşırdım artık her bişeyi deniyorum yapıyorum bir doktoramı götürsem acaba günde bir iki defa yapıyor ama zorlanıyo çok bide sert kakası
oy masallah ya topıgımızın uslusu ecem bebekMerhaba kizlar...
Dün Ecem saat 1den aksam 9 a kadar toplasak bi saat kadar uyumustur o da 10 dk 10 dk kestirmeyle Aksamda 9 gibi kimyon verdim sonrada güzelce emzirdim vurdu kafayi yatti kuzum gece 4 buçuk gibi kalkti emdi yatti sabah 8 buçuk gibi bi uyandim ki yataginda gözlerini açmis sessiz sessiz bana bakiniyo:1rolleyes: uyandigimi görünce gülücükler atmaya basladi:asigim:
Her gün biraz daha asik oluyorum ben yavruma....
canım 12 den 4 e kadar ıyı uyudu ama 4 te bı kalktı sabah 7 de gerı yattı bu kısmı anormal bıraz... gece kalkıp 3 saat sonra uyumaması kotu. bunu bı duzene sokmam lazım onu dıyorum.slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl?
ayşegülcüm canım geçmişolsun...birine gelinece bütün evi geziyo zaten şu grip..
zeynepçim ii uyumuş maşallah ee canım anlamadım sen gece nasıl yatsın istiyosunki benimkide ikikere kalkıyo uyuması 1 saati buluyo
reyhan kız nerde gezdiriyon hava sıcakmı orda biz doktora giderken bile üşütücez diye korkuyoruz....
canım 7 gun cok uzun doktorunuzla bı gorusun...kızlarr ecenaz 7 gündür kaka yapamıyo yaa çok kötüyüm(
denemediğim şey kalmadı
he yawrum toz kımyon ama aktarda satılan tane kımyon daha etkılı dıyolar dun ondan aldım bende.kızlar bu kimyon bildigimiz yemek kimyonu degilmi toz olan..ayy cahilmişim gibi.:kedi:
oh dok ıcını rahatla anacım ne ıcın warız bız dımı ama aklinialirimsmileay kızlar içim çok doluuu
kimseye diyemiyom barim size sölüm
kaynım denen adamdan nefret ediooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom
ohhh be rahtladım valla(çünkü her halta karışıyorr)
sgk dan 1850 tl işgöremezlik ödemem çıktı yarın gidip alcam .:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?