2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yok anam içeriyi buhar tarzında yapmıyo.oda gayet iyi oluyo.ne bilem kız beni 21 derece yapsam klima yerenden oynamaz.zaten genelde oda o ayarda:roflol:

kızlar tam komedi tarzındaydım.defneyi odasına salıncaga aldım.bi yanan salonda olan zeynoya yemek yemesinde yardımcı oldum.bi defneye koşup salıncagı salladım.bi pırt sallayom koşuyom zeynoya yardımcı oluyo o yerken koş defnenin salıncagını salla.ayy zilli böyle uyudu.hee anasına zoru varmış.eziyet çektirirek uyudu valla :roflol: :roflol:

klava:klava:klava:
maksimen, tugba64, dineva, cellwe, zeynepb
canlarım herkese merhaba
yaklaşık 2 aydır yoktuk biz oğlumla
şimdi geldik hepinizi çok özledik...
hosgeldınnnnnnnnn zemuszemus
offf şu salıncagın şuan otomatik olmasını çok isterdim...bi yandan salla.bi yandan zeynoyla ugraş.zor oluyo. ne güzel o otomatiksalanırken bende rahatca zeynoyla ilgilenirdim
he ya bende ısterem ondan

ha bide gündüzleri klimayı çalıştırmıyorum.ev iyi oluyo akşam yatarken açıyom.26 dereceye öyle işte.bazen sıcak olursa ya ayarını düşürüyom.yada kapatırım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zoru senleymıs

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zoru senleymıs

evet yaaaa.halbuki anayım ben.cennet ayaklarımın altındaa.eziyet olurmuaklinialirimsmile...
tuba bende grip bitene kadar kocayı sevmiyom.o başımıza sardı.ters ters adama bakıyom valla.ahstalıklar geçene kadar bende sevmiyomm....:lepi:

maksimen, tugba64, dineva, cellwe, zeynepb
canlarım herkese merhaba
yaklaşık 2 aydır yoktuk biz oğlumla
şimdi geldik hepinizi çok özledik...
h.g canımolumunekankayizsmile bizde birbirimizi özler olduk valla bebişler uyumayınca girmek zor oluyor benimkide uyumuyor ama bende ana kucağına bıraktım ağlarsa ya sallıyorum yada kucağıma alıyorum arada hiçte uyumaya niyeti yok kendi kendine oyalansın :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 Allah kolaylık versin 2 çocukla zor tabi benim şimdiden gözüm korkttu halbuki ikinciye pek hevesliydim delikafadulden

:roflol::roflol: işimiz ne kocişlere kızıp duruyoruz habire yine formundayım bugün akşama yolarım ben bu adamı o hala kırkı çıkıyor diye hayaller kura dursun :dilcikar:

anam ne fenasınız gacılar ben sevıyom kocamı bu aralar pek ıyı bana karsı gıdıp gelıp opuyo sen olmasan bız naparız dıyo annemızsın sen bızım dıyo bu kadar ıyı bı anne olucagını dusunmezdım dıyo... yardımcı oluyo bana yok olmaz cok sevıyom ben :roflol:

zeynep maşallah de kız kocişine nazar değer herkesin kocişi lohusalık bunalımına girdi benim kocamda beni ne kadar sevdiğini söylüyor beni öpüyor dün oğluş uyumadı hiç sabaha kadar yazık 7de işe gidiyor ona rağmen sabah 5de oğlan uyumucam diye ağlayınca sesine kalkttı sen yat ben bakarım diye ama bunlar yetmez bana yinede çok kızgınım ona alsanaalsanasmile
bana ne lohusayım sinirliyim asabiyim gerginim yolarım kocişide anasıgilide:roflol::roflol::sm_cool:

abowwwwwww korkulur kız senden kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: işimiz ne kocişlere kızıp duruyoruz habire yine formundayım bugün akşama yolarım ben bu adamı o hala kırkı çıkıyor diye hayaller kura dursun :dilcikar:

he valla dogru diyon..kız adamı dört dönderecen öylemi delikafadulden

bende seviyom kocamı:asigim: yolup durmayın kısss adamları onlar da yeni yeni adapte oluyolardır

anam siz sevin heriflerinizi.biize grip bulaytırdı diye küsüm valla.sardı başıma hepimiz toptan hasta olduk.adam şimdi turp gibi iyileşti şimdi biz çekiyoz.yoh ona bişey kötükedihüso

aman ıyıce profeyşınıl oldum kucagımda ıpek emdı gazını cıkardım uyuttum hala burdayım bı yandan da laf yetıstırıyom napım anacım sızde olmasanız asosyaller gıbı hıssedıyom kendımı :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…