S
SUDURU
Ziyaretçi
en iyisi o canım ya benimde raporumun bitmesine çok az kaldı benim kayınvalidem bakacak o olmazsa annem var oda bakar ama benim moralim çok bozuluyor hamileyken o aylar günler saatler geçmek bilmedi aslında geçtide sanki hiç geçmiyor gibi geliyordu bana doğduda kırkı bile çıktı günden güne büyüyor ayın 14ünde işe başlamam lazım ama kuzumu bırakıp nasıl gidicem o bensiz ne yapacak kaynanam iyi bakabilecekmi örümceğin oğlu çocuğa ben gelene kadar bişey yaparsa diye kafama takıyorum fırttırcam yakında aslında çalışmakta istemiyorum işyerimden memnundumda o şef yokmu hamileliğimi bana zehir eden geri döndüğümde daha zor günler beni bekliyor olabilir ama çalışmakta oğluşumun geleceği ve benim için önemli ne yapacağımı şaşırdımmafoldumbenmafoldumben
ya haksızlık bu neden bu ülkede çalışan annelerin doğum izinleri bu kadar az olmak zorunda daha birbirimize doymadan onların mis kokuları özlemeye mecbur kalıyoruz çalışmak istememiz suç mu çocuklu bir bayan olarak en azından 6aylık olana kadar iznimiz olsa ne kadar kolay olurdu herşey offfffffffffffffffff:sinifsinif::çok üzgünüm:
tamami ile katılıyorum Tuğba. ben kızımı şimdiden özledim 15 gün ücretsiz izin aldım canım 24 nisan da da ben çalışıyorum.
Ayşegül sen Defne yi bırakıp gidemezsin.Zeyno yu kreşe vermeye kıyamadın hatırlaaaa.