burcu aşı yarasın duru ya
sağol canım hepsine yaparsın.
ben burağa uzun zamandır ilaç vermiyorum..ne ferrum,ne flor,ne çinko,ne vitamin..iyi mi kötü mü bilemiyorum :26:
şimdik anlatayım ,
su çiçeği aşımızı olduk.bundan sonra ağutosta bi kontrole gelin dedi.agustostan sonrada tam 2 yaşında hepatit A aşısı var özel o zaman elirsiniz sorun olmadıkta kontrolede gerek yok dedi.
18. ayında sağlık ocağında aşınız var onuda atlama dedi.
ferro yu verme ama kırmızı et ver onu ihmal etmediğin sürece Demir ihtiyacını besinlerden karşılar dedi.
Devit'i temmuz -ağustosa kadar ver sonra kesersin dedi.
günde 500 cc den fazla içmesin ama şimdilik 125 içiyor ise (bunuda uyurken içiriyorum ) yavaş yavaş alışır ısrarcı olma reddederse uykuda bile kabul etmez ısrarcı olma zamanla artar sorun değil dedi.
Bıldırcın yumurtası için annelere gör olağın üstü birşeymiş gibi düşünülüyor hiç gerek yok.normal yumurta ve madem aldın evde var o zaman onu iyice pişmiş olarak ver ama şart birşey değil kalsiyum ve fosfor açısından emin ol normal yumurtadan daha iyi değil dedi.
Flor için de şart değil musluk suyu kullanmıyorsun verme.ama içme suyunu kaynatılmış soğumuş su vermeye devam et dedi.
iğnede yıktı ortalığı kucağıma alıncada dr a dikleniyor mıdıllandı birşeyler de da ee kız çoçuğu işte fena çalcene olacak dedi.
ordan çıkıp alış veriş merkezine gittik , kızlar buyük bir sorunum var Duru herşeyi istiyor vitrindeki manken için ağladı çook şekerlerin önünden geçerken şekerin çikolatanın tadını bilmez ama onlar için ağladı.mağzalarda ayakkabılar için ve bir bağrıyor en alt kattan duyulu bu boya bu ses nerden geliyor anlamadım.ama ne yapacağım nasıl davranmalıyım onuda bilmiyorum girdiğimiz tüm mağzalardan 10 sn içinde geri çıkıyoruz hiç sevmediğim tip bu benim.çoçuk psikoloğu bir yolcum var şuan yurtdışında gelsin ona danışacağım.
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin paşanın .Ciddi bir rahatsızlık değil demekki ameliyat falan dememişler baksana içini ferah tut sıkma canını
Aşısı yarasın Durucuğa şifa olsun inş.
4:
sağol canım.
günaydınlarr
bursada acaip lodos var ucucaktım sabahleyn yavv :))
kız yede a kilo al bak bir gün rüzgar uçuracak seni :)