Merhaba kızlar, uzun zamandan beri görüşemiyoruz nasılsınız inşallah herşey yolundadır..
Benim iler bir karışık bi karışık anlatamam... Mesela en bomba haberimiz Yiğit Alp bugün ameliyat için hastaneye gitti bir tur attı geri geldi.. Öksürükten dolayı anestezi alamayacağını söyleyip geri gönderdiler bizi.. son aşamaya gelmişken en başa dönmemiz çok canımı sıktı.. oğlumun gece 12 den o saate kadar aç kalması da cabası.. neyse her işte vardır bi hayır diyorum.. izin almıştım 10 gün sonra yine gün alacağız..izin hakkım saklı kalsın diye geldim yine işteyim..
2. promlem kayınvalidemde bel fıtığı sorunu vardı son 4 gündür iyice problem oldu.. doktor 15 gün fizik tedavi verdi hergün 1,5 saat gitmesi lazım ama yiğite bakacak kimseyi bulamıyoruz.. kayın pederim beceremez..bakıcı baktık olmadı yengemiz var bakarım demedi.. valla karışık durumlar..ne yapacağız nasıl halledeceğiz bilmiyorum.
Bunca can sıkıcı şeyin içinde beni son günlerde en çok mutlu eden şey canım arkadaşım sedanın (canbahar) sabah hastaneye yanımıza gelmesiydi..ben ameliyathanede onlar dışarda beklerken kapı arasından bi baktım sedada bizimkilerin yanında şaşkınlığımı yaşayamadan yiğitin telaşına düştüm..
Sedacım en sıkıntılı anlarımda en zor zamanlarımda yanında olduğu için tekrar tekrar teşekkür ederim..Rabbim güzel yüreğinde keşke dediğin herşeyi versin sana.. seni seviyorum..
Canım benım vardır herseyde bır hayır üzülme ınsallah zamanı geldıgındede hayırlısıyla olur amelıyatını ıyılesır. Yanlız kayınvaldenın durumu kötü olmuş yazık benım kayınvaldemde gecenlerde rahatsızlandı Allahtan annem varda bırıne bırsey olunca dıgerı bakıyor yoksa durumumuz cok vahım olur ınsallah yengenız bakarda bakıcıya gerek kalmaz canım .
Ne güzel seda senı yanlız bırakmamak ıcın gelmıs ne güzel arkadaslıklar kurduk burda Allah bozmasın ...