• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

bende bu sabah başladım sirkeli suyumu içtim 1 dilim kepek ekmekle peynir zeytinimi yedim şimdi form çayı vardı evde onu içeyim unutmadan

hayali ip bacım, benim oğlanlar görmüyor görseler gülerler zanımca, annem neden deli danalar gibi zıplıyor acep der dururlar:1:

çekirdek konusuna gelirsek, benim büyük dana pek sever çekirdek yemeyi, akşam çıkarıyor bende dayanamayıp yiyorum ama yok artık bu son

sen bizim eve gör.benim koca çekirdek delisi ayda 5 kilo ayçekirdeği bitiriyo.malesef benim kızlarda pek seviyo.defneni ağzına bi tane veriyo ayy ezip yutuyo geri geliyo ağzını açıyo bi daha ver diye:60:
ama ben yemiyorum.aslında bende deli gibi severdimhatta karnım doyana kadar çekirdek yerdim ama bi gün bende sivilcelerçıkınca anladım çekirdekten.o an kestimyaklaşık 4 yıldır çekirdek yemem.eğekki yersemde 10 taneyi geçmez.

şimdi kahvaltı edicem..çocukları yedirdim..biraz maydanoz taze brokoli bir domates biraz labne..1dilim kepek ekmek..ekmeksiz asla doymam..zaten diyetisyenler ekmeği kesmeyin diyolar..ozman daha çabuk doyuyomuşuz...ekmeksiz hemen acıkılır deyolar..bide üstüne nane limonlu yeşil çayımı içicem mis..

afiyet olsun.helik ilk başlarda abla ekmegi kesmemek gerek değilse alışılamıyo.bu arad sana tıciker yaptım kız hiç geçmişe bakmıyonmu sen.geri sayfalarda kaldı.:(

evet kızlar. tartı aldık almaz olaydık. 90 ile doğuma girip 78 ile çıkıp sonra yiyip yiyip gene 83 olmuşum :47:
ne vardı öyle tıkınıcak az daha dikkat etsem o 5 kiloyu almak yerine verseydim olmaz mıydı.
çok kızdım kendime çok.
yemek devri bitmiştir. diyetteyim.
65 olmak istiyorum 18 kg vermem lazım!
kendime bi not defteri edindim her günkü kilomu ve yediklerimi yazıcam.

dün akşam: az yağlı taze fasülye yemeği
cacık,2dilim kepek ekmek.
yatmadan da elma yedim yattım..

bu sabah: kalkınca ilacımı aldım direk onla beraber 1 br su içtim (artık ihmal etmicem şu zıkkımı,kilo almam birazda ondan,akılsız kafam!)
sonra 1 br daha su içtim,içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koydum.
1 saat sonra kahvaltı ettim,açık limonlu ve şekersiz çay,domates,salatalık,beyaz peynir ve 3 zeytin.2 dilim de kepek ekmeği gene.
o kaaa...
birazdan da şu serabın çayından içicem. dün yatmadan da içtim ondan...

gidicek bu kilolar başka yolu yok!

çok güzel başlamışsın zeynep.hadi bakalım bu gazla veririz bence.kendimize hep kızıyoruz.neyse artık anladık.birazda bebelerden oldu.dayanamadık yedikte yedik.ama olsun bence güzelce emdiler işte.belkide yaradı hiç bilemyiz dimi.:))
hayırlı olsun seni bugün diye diyet listesi tarihini ekliyom.
.

şimdiiii kendime bazı kurallar koydum.
eski yaptığım diyeti uygulicam,hamileyken şeker için yaptığımı. ben hamileyken bile o diyetle kilo vermiştim. doğumdan sonra saldık tabi...

---bi kere beyazlar hayatımdan çıktı.
---un,tuz,şeker yok. kepek yada tahıllı ekmek yenecek. çaylar şekersiz içilecek. meyve suyu isteniyorsa taze sıkılacak,kutu meyve suları şeker deposu. asitli içicek içilmeyecek. eğer çok istenirse haftada 1 kere light olmak kaydıyla 1 bardak içilebilir. diyet yeşil çay ile desteklecek.
---sabahları mutlaka 2 bardak su içilecek. hatta haftada 5 gün 1 bardağının içine 1 tk elma sirkesi koyulacak. sonra sirkeye 2 gün ara verilecek,midemizin toparlanması açısından. gün içinde yemeklerden 1 er saat sonra 1 bardak metabolizma çayı içilecek (2 br.)
---3 ana öğün ve 3 ara öğün kuralı uygulanacak. yemekler az yağ ile pişecek. kızartma yok. dengeli bir diyet uygulanacak. et,sebze,balık,baklagil,tavuk,hepsinden dengeli yenecek. köfteler kızartma olmayacak,yağsız tavada yada fırında pişirilecek. pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yenecek. 2 kaşık makarna yada pilav 2 dilim ekmeğin yerini tutar. eğer öğünde pilav yada makarna varsa ekmek yenmeyecek. öğünler çorba ve salata(yada cacık) ile desteklenecek. örneğin öğle yemeği olarak,yayla çorbası pırasa yemeği ve yağsız salata ve 1-2 dilim kepek ekmek gibi.
--- ara öğünlerde 1 porsiyon meyve,4 adet kuru kayısı,1 avuç ceviz (ceviz kahvaltıya da eklenebilir),1 kase yoğurt,yada diyet kraker tüketilebilir.
---kilonuzla beraber kas dokunuzdan da kayıp olmaması için mutlaka 1 bardak süt içilecek.
---hareket şart. mümkün olduğunda hareket edilecek.asansör yerine merdiven kullanın. otobüsten 1-2 durak önce inin. sabah ne kadar erken kalkarsanız metabolizmanız o kadar erken çalışmaya başlar. aç kalarak kilo verilmez. açlık ile kaybedilen kilo kas dokusudur. sık sık ama az az dengeli şekilde yenecek. diyet dediğiniz aslında bir yaşam biçimidir.

bendeki listenin içeriği bu kızlar.
nasıl sizce? yemeğini sen kendin ayarlıyosun. illa bugün et ye yarın sebze ye demiyor. dengeli şekilde hepsinden yeniyor. hangı gun ne yıyecegın sana kalmış.
öğünlerin yerini değiştirebilirsin.

vet çok doğru bunları bende yapmaya çalışoyorum.
ama ben salataya az tuz atıyorumçok katı yapmıyorum diyete.ama domatus salatalık gibi şeylere atmam tuz.mesela yumurtayada atmam.
ben genelde yumurta hakkımı cmartes pazar yapıyom..

evet günaydınlar kızlar

sabah uyandım sirkeli suyumu içtim
kahvaltıya başlamadan 1 koca bardak soğuk suyumu içtim(soğuk su metabolizmayı hızlandırıyomuş)
sabah kahvaltım: 1 dilim ekmek
yarım domates
kibrit kutusu kadar peynir
birazcık acıka
birazdan bel kemerimi takıcam 45 dk

hoşgeldin.oh ne güzel bee.hadi bakalım.
ya bende almık istedim o kemerden ama işe yaramıyo dediler.sen bi kullan bakalım yarıyomu bi bilelim.
sanada birazdan ticker yapacagım kopyalarsın.

evet evet karbonhıdrat yok proteın war
ana mantık bu.
yumurta unuttum hf 3-4 gun yenebılır. hem bol proteın ıcerıyor hem uzun süre tok tutuyor... kahvaltıya maydonoz,sivri biber de eklenebilir.

aslında eskiler ne demiş
sabah kahvaltısında zengin gibi
öğle yemeğinde memur gibi
akşam yemeğinde fakir gibi ye.

karbonhidratda olmalı bacılar.nasıl dayanırız sonra.genelde diyetisyenler karbonhidratlı yiyecekleri öglen yiyn dyorlar emilmesi bakalından.hepsinden azar azara yiycez ..

67 kiloyum 60 olsam hiç fena olmaz bendemi başlasam sizle acaba, ama kendime güvenemiyorum ya tatlısız yapamıyorum, yemeklerden sonra bile çikolata yada tatlı yemem lazım yoksa doymuyorum bir türlü offff,halbuki hiç ekmek yemiyorum ama daha fenasını yapıyorum aslında......

selmaaa sen beni biliyonnn.bende dayanamıyordum tatlıyaa.evde hiç tatlı yoksa zeynebin talılarına hücüm ediyordum ama artık dayanıyorum vala..gel sende pazartesi 5 günlük bi diyet yapacagız sende ett..

kız ayda 1.5 kg çok az ben yaz sonuna kadar vericem diyorum 20 kg yu.
ayda en az 4-5 hedefim...
:37:

çok kararlı gödüm seni.maşalah..

500 ml su içtim
limonlu yeşil çayımı içiyorum
4 tane de kuru kaysı yiycem.

ayy ben bi anda 500ml içemem yaaa..
afiyet olsun.

kızlar arkadaşa gidiyom inş börek çörek bişi yapmamıştır pehhhhh :47:

sıf bende bu yüzden bi yere gitmemeye çalışıyom.degilse kötü oluyo yaa.

bende bu sabah başladım sirkeli suyumu içtim 1 dilim kepek ekmekle peynir zeytinimi yedim şimdi form çayı vardı evde onu içeyim unutmadan

afiyet olsunnn..

bende şimdi içiyorum canım bugün bitecek yarın beşibiryerdeye başlıycam, hemde alışkanlık yapmasın

bende biraz önce bi galeta bi meyve yedim.üstüne suyumu içtem.şimdi form çayı içiyom.

Bende sabah 1 simit 1 tane beyaz krem peynir 1 bardakta çay içtim saat 10 türk kahvesi içtim öğlende evden hellim peynirli cevizli salata getirdim ondan yiyicem o bel bandından bendede var vibro shap işe yaradımı bilmiyorum ben diyette yaptım yanında koşu bandınada biniyorum termal eşortmanda giyiyorum inşallah sizle beraber veririm kiloları

valla kızlar bene almıştım öyle durup duruyodu ama baya çalıştırıyo
çok canım yandı çalıştırdı demek bakalım işe yarar inş.

evet serap düz hesap benimde 20 kg vermem lazım...

fato bel kemeri ne kız?

bu arada şu çayın tadına ben bayıldım. daha çok olsa içerim yani. tarçını çok severim zati tadı kokusu harika...

evet zeynep güzel gerçektende çayın tadı yazın misafirlerine ikram edenler bile varmış bu çay hem kilo vermeye yardımcı hem metobolizmayı güzel çalıştırıyo wc git gel yoruldum :)))

ohh hadi bakalım hoşgeldin aramızaa

bendede termal şort var süper terletiyor fatma aslında sen hiç kilolu durmuyosun boyun var bacım kaldırıyosunnn

15 gün falan ara vericem ben, paketi bitir bence

afiyet olsun canım.

tama bitsin ara vereyim.

Bende sabah 1 simit 1 tane beyaz krem peynir 1 bardakta çay içtim saat 10 türk kahvesi içtim öğlende evden hellim peynirli cevizli salata getirdim ondan yiyicem o bel bandından bendede var vibro shap işe yaradımı bilmiyorum ben diyette yaptım yanında koşu bandınada biniyorum termal eşortmanda giyiyorum inşallah sizle beraber veririm kiloları

afiyet olsun..
sana ticker aptım kızz baktınmı.dur bulayımda ön sayfaya getireyem.

valla kızlar bene almıştım öyle durup duruyodu ama baya çalıştırıyo
çok canım yandı çalıştırdı demek bakalım işe yarar inş.

hadi inşallah işe yarar.sanada şimdi ticker yapacagım.bekle.

bendede termal şort var süper terletiyor fatma aslında sen hiç kilolu durmuyosun boyun var bacım kaldırıyosunnn

ayy ne güzel yaa.ben anca bogazımı kestim.bide günde 30dk bisiklete biniyom o adar:(

Back
X