2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

bende bu sabah başladım sirkeli suyumu içtim 1 dilim kepek ekmekle peynir zeytinimi yedim şimdi form çayı vardı evde onu içeyim unutmadan

bende bu sabah başladım sirkeli suyumu içtim 1 dilim kepek ekmekle peynir zeytinimi yedim şimdi form çayı vardı evde onu içeyim unutmadan

afiyet olsun aytencim, form çaylarını biraz içip ara vermek lazımmış, sinemaki varya içlerinde.

sen bizim eve gör.benim koca çekirdek delisi ayda 5 kilo ayçekirdeği bitiriyo.malesef benim kızlarda pek seviyo.defneni ağzına bi tane veriyo ayy ezip yutuyo geri geliyo ağzını açıyo bi daha ver diye
ama ben yemiyorum.aslında bende deli gibi severdimhatta karnım doyana kadar çekirdek yerdim ama bi gün bende sivilcelerçıkınca anladım çekirdekten.o an kestimyaklaşık 4 yıldır çekirdek yemem.eğekki yersemde 10 taneyi geçmez.

afiyet olsun.helik ilk başlarda abla ekmegi kesmemek gerek değilse alışılamıyo.bu arad sana tıciker yaptım kız hiç geçmişe bakmıyonmu sen.geri sayfalarda kaldı.

çok güzel başlamışsın zeynep.hadi bakalım bu gazla veririz bence.kendimize hep kızıyoruz.neyse artık anladık.birazda bebelerden oldu.dayanamadık yedikte yedik.ama olsun bence güzelce emdiler işte.belkide yaradı hiç bilemyiz dimi.:))
hayırlı olsun seni bugün diye diyet listesi tarihini ekliyom.
.

vet çok doğru bunları bende yapmaya çalışoyorum.
ama ben salataya az tuz atıyorumçok katı yapmıyorum diyete.ama domatus salatalık gibi şeylere atmam tuz.mesela yumurtayada atmam.
ben genelde yumurta hakkımı cmartes pazar yapıyom..

hoşgeldin.oh ne güzel bee.hadi bakalım.
ya bende almık istedim o kemerden ama işe yaramıyo dediler.sen bi kullan bakalım yarıyomu bi bilelim.
sanada birazdan ticker yapacagım kopyalarsın.

karbonhidratda olmalı bacılar.nasıl dayanırız sonra.genelde diyetisyenler karbonhidratlı yiyecekleri öglen yiyn dyorlar emilmesi bakalından.hepsinden azar azara yiycez ..

selmaaa sen beni biliyonnn.bende dayanamıyordum tatlıyaa.evde hiç tatlı yoksa zeynebin talılarına hücüm ediyordum ama artık dayanıyorum vala..gel sende pazartesi 5 günlük bi diyet yapacagız sende ett..

kız ayda 1.5 kg çok az ben yaz sonuna kadar vericem diyorum 20 kg yu.
ayda en az 4-5 hedefim...

çok kararlı gödüm seni.maşalah..

500 ml su içtim
limonlu yeşil çayımı içiyorum
4 tane de kuru kaysı yiycem.

ayy ben bi anda 500ml içemem yaaa..
afiyet olsun.

kızlar arkadaşa gidiyom inş börek çörek bişi yapmamıştır pehhhhh

sıf bende bu yüzden bi yere gitmemeye çalışıyom.degilse kötü oluyo yaa.

afiyet olsunnn..

bende şimdi içiyorum canım bugün bitecek yarın beşibiryerdeye başlıycam, hemde alışkanlık yapmasın

bende biraz önce bi galeta bi meyve yedim.üstüne suyumu içtem.şimdi form çayı içiyom.

Bende sabah 1 simit 1 tane beyaz krem peynir 1 bardakta çay içtim saat 10 türk kahvesi içtim öğlende evden hellim peynirli cevizli salata getirdim ondan yiyicem o bel bandından bendede var vibro shap işe yaradımı bilmiyorum ben diyette yaptım yanında koşu bandınada biniyorum termal eşortmanda giyiyorum inşallah sizle beraber veririm kiloları

valla kızlar bene almıştım öyle durup duruyodu ama baya çalıştırıyo
çok canım yandı çalıştırdı demek bakalım işe yarar inş.

evet serap düz hesap benimde 20 kg vermem lazım...

fato bel kemeri ne kız?

bu arada şu çayın tadına ben bayıldım. daha çok olsa içerim yani. tarçını çok severim zati tadı kokusu harika...

evet zeynep güzel gerçektende çayın tadı yazın misafirlerine ikram edenler bile varmış bu çay hem kilo vermeye yardımcı hem metobolizmayı güzel çalıştırıyo wc git gel yoruldum :)))

ohh hadi bakalım hoşgeldin aramızaa

bendede termal şort var süper terletiyor fatma aslında sen hiç kilolu durmuyosun boyun var bacım kaldırıyosunnn

15 gün falan ara vericem ben, paketi bitir bence

afiyet olsun canım.

tama bitsin ara vereyim.

afiyet olsun..
sana ticker aptım kızz baktınmı.dur bulayımda ön sayfaya getireyem.

valla kızlar bene almıştım öyle durup duruyodu ama baya çalıştırıyo
çok canım yandı çalıştırdı demek bakalım işe yarar inş.

hadi inşallah işe yarar.sanada şimdi ticker yapacagım.bekle.

bendede termal şort var süper terletiyor fatma aslında sen hiç kilolu durmuyosun boyun var bacım kaldırıyosunnn

ayy ne güzel yaa.ben anca bogazımı kestim.bide günde 30dk bisiklete biniyom o adar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…