2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

burcuu gel acım gel.senide beklerik gel.kız valla biz bi hışımla başladık diyete.pazertesi 5 günlük bi sıkı diyet yapcaz sende et.senide dahil edelim.cuartesiyide bi savda:;:))

AYY bnedemi yapsam tatil yaklaşıyor ya tüm yazlıklar yeni alınacak yada boğazımı tutup kilo vericem sanırım 2 şık mantıklı.

62 ile hamile kaldım 85-86 ile doğuma girdim 26 kilo aldım

73 ile doğumdan çıktım ,
şimdi 67 kiloyum.bi 60 olsam iyi olur. yapın banada bi çizelge gitsin kilolar.
ama durunun cizelgesi ne olacak gidecek mi

yap kız tabi.
yapayım çizelge ama evet durunu çizelgesi gideceksonra tekrar yapıştırırsın..yapayımmı..
senide ekliyom ozaman.

didem tamam.sana özel mesaj gönderiyom.onuda sakla.çünük kilo değişimi oldukça ondan düşülecek.istersen mesaj göndercem bunu sakla.ister sık kulanılanlara at orda dursun.lagzım oldukça bana linki verirsin topikten ben düzeltirim.önce kendin edersin almadı ben ederim.

yaşasınnnn ayşegülll çok sağoll kuzum ya eline sağlık...
sabah üç bardak ılık su kahvaltıda bir dilim ekmk bir zeytin bir parça peynir bir bardak çayy ama öğleden sonra misafirim varrr inş kendime dur derim tatlılar için...

afiyet olsun.öglen maan dikatt..sık dişini:)
ne demek güzelce gitsin kilolar

şimdi hazırladım.ögle yemegimi yiycem.
bi küçük kase kuru fasulye..
iki kaşık dolusu yogurt.
ve olca salata ettim..

benim bi düzenim var arkadaşlar.bi küçük kasem var bütüm yiyecegim yemegimi onla ölçüp yiyorum.valla ne kadar yedegimi iyi anlıyorum.1,5 kepce çorba sığıyo kaseye.zorlansan iki kepçe oluyo ama kımldatamızsın taşar.ona göre çorba içiyom.ona göre sebze yemegimi yiyom.yani tavsiye ederim.istisnasız onla ölçüyorum.

ben ne yesemki salata doyurmaz beni..akşamdan yemeğim var..bi kase onu yiym bende acıktım çünkü

ben ne yesemki salata doyurmaz beni..akşamdan yemeğim var..bi kase onu yiym bende acıktım çünkü

sen hemen ekmek kesme.ekmekte ye.yemeginide ye.w
sana geçmiş sayfalarda ticker yapmıştım alda kopyala.

ayşegülcüm canım çok teşekkür ederim
bende salata yedim 2 d,ilimde tam buğday ekmeği

ne demek bacım.bana güvenmen bile onurlandırdı beni.
afiyet olsun..

ben daha yemedim.hazırlamdım ama şimdi kızlarla yeriz.onlarında ağzına bir iki atayım....

kız görmemişim kör gibi nasıl baktıysam artıkın..

zeynep o 1,5 kiloyu yemeye son sürat devam ederek sadece o çayı içerek verdm kız:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…