2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

bende aynıyım üzülme, 400 grcık almışım
ayy valla ne olcak böyle pofff

canım ben arada değil bu hafta hep kaçamakla dolu geçti
hani önceden yiyodum ama genede veriyodum ama bu hafta hamur işi çok kaçtı ben biliyodum böyle olucağını bide kabızlık var pofff valla çok can sıkıcı

Ticer nasıl değiştircem kızlarrr

linki verde düzelteyim benn..hani sana sakla demiştimya.yok bulamıyorum dryosan yeniden yaparız kız.

anaa..kız ne ettinn..neyse geçen hafta epey vermiştin artık ona say bari bacım..üzülme arada oluyo engel olamıyoruz malesef..
ha bu arad bende geçmiş oluyom seni..yendumm

bende şimdi form bisküvinin 4 tanesini aldım yidim.form çay içiyom şimdi.valla yarısında ikindi aramda yiycemm.en azından şimdilik öyle diyom:) yok yok yapacamm.ara atıştırması çok olmayacak bu sefer..
serap msn i açta sana yeni ticker yapalım..yoksaa

tebrik ederim ayşegülcüm

bu hafta böyle oldu yazık oldu 1 haftada ama neyse yapcak bişey yok artık napalım

kaynanam geldi bu haftada çok zayıflamışsın daha ne kadar vercen diyo emziriyosun diyo habire bişeyler yapıyo yiyim diye pofff ama yemicem dikkat edicem artık yoksa alır başımı giderim gibime geliyo

5 HAFTA VARSA BENDE 2 MAYISTA 68 DİYORUM OZAMAN HADİ BAKALIM İNAT ETTİM BU SEFER YILMAK YOK YOLA DEVAM

5 hafta var 2 mayıs'a, haftada en az 1 kg versem, 68 olur hedefim o halde, e zaten 65'e de 3 kalır, ohhhh haziranda da fitim süppeerrrr

ah böyle düşünmek bile motive ediyo beni vallahi billahi, iyi oldu bu, aklınla bin yaşa sen ayşegül

5 hafta mı şey kem küm düşürsek mi hedefi ney

hee seninki iyi haa
7 kilo dimi.düşürme kız boşver sen 1 kilo değil.zaten 1.3000 1600 vediyon gelirsin sen o kiloya.

kız düşünmek bile süper oliyy.
iyi ettik valla motive olyoz..bende 55 olrsam 2 mayısta benimde hedefe 3 kalıyo

kııııız aysegul fena gaz verıyon bacım,edemezsek rezıl olmak var ısın ucunda,neyse dedık bı kere donmek yok

fatooo kız ne ettın sen,600 gr pişmaniyelere say artıkın neyse bu hf dengelersin bacım üzülme

ee ne edek amak motivi dimi.verirsin had bişey olmaz:)

her hf 1400 versem 7 kg eder
ha gayrettttttt :2:

he oldu işte bak.hasep kitap çıkırmışın.
ıstanbul takımı bu hf kacamak yok kacamak hakkımızı pazara saklıcaz ona göre
haa pazar var dimi.hee siz en iyisi o zamana kadar kaçama etmeyin oraya saklayın..

pazara da a bi kahvaltı ederim ara yemem oglenı ve ogle arası hakkımı orda yerım aksamıda nesfıt yada yagsı salatayla gecıstırırım oldu işte... ama zaten eskısı gıbı yıyemıyom ben mıdem bulanıyo agrıyo o gun eltımde yedım butun gece mıdem bulandı. hazım olmuyo eskısı gıbı mıdem rahatsız oluyo çok.

kız bende bulantı olmuyo yesem yerim yani ama
bu hafta çok ciddi bi diyet yapacagım.evet dedigin gibi yapırsınız.yemeyin akşamada az yiyerek atlatrsınız.

Son düzenleme:
ögle yemegi
bi tabak ıspanak
yogurt
1 dilim ekmek
yeşillik yıkadım onuda yerim

aynen zeynom beni yakan pişmaniye oldu bu hafta

neyse gelen gidene dağıttımda bitti

bakalım inş. hedefe kadar sıkı bi diyet yaparuk hadi hayırlısı kızlarr

ben bugün baya dikkat etmem lazım bişey yemicem yersemde çok az yerim

Ben geldim bacılar
500 ml su içtim 1 lt oldu
öglen
1,5 kepçe çorba
5-6 kaşık pırasa yemeği
yarım dilimden az ekmek yedim

şimdi form plus çayımı içiyorum

kızlar bu haftamızı ciddiyet haftası ilan edelim kimse kaçamak filan yapmasın yapabilen bolca spor yapsın yürüyüş dans allah ne verdiyse hadi bakalım finalist kim olcak en çok kiloyu kim vercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…