ayy valla ne olcak böyle pofffbende aynıyım üzülme, 400 grcık almışım
öyle deme fatoş yaa senzaten verdin bayağı 600 gr mı veremicen bugün yeme az ye ama bana şöyle geliyoki kızlar şimdi kaçamak yapıyoruz yada arada işte bişiler yediğimizde hemen kilo olarak dönmesi saçma değilmi var bu işte bişeyyy
Ticer nasıl değiştircem kızlarrr
ayy valla ne olcak böyle pofff
canım ben arada değil bu hafta hep kaçamakla dolu geçti
hani önceden yiyodum ama genede veriyodum ama bu hafta hamur işi çok kaçtı ben biliyodum böyle olucağını bide kabızlık varpofff valla çok can sıkıcı
5 hafta mı şey kem küm düşürsek mi hedefi ney
5 hafta var 2 mayıs'a, haftada en az 1 kg versem, 68 olur hedefim o halde, e zaten 65'e de 3 kalır, ohhhh haziranda da fitim süppeerrrr
ah böyle düşünmek bile motive ediyo beni vallahi billahi, iyi oldu bu, aklınla bin yaşa sen ayşegül
kııııız aysegul fena gaz verıyon bacım,edemezsek rezıl olmak var ısın ucunda,neyse dedık bı kere donmek yok
fatooo kız ne ettın sen,600 gr pişmaniyelere say artıkınneyse bu hf dengelersin bacım üzülme
her hf 1400 versem 7 kg eder
ha gayrettttttt :2:
haa pazar var dimi.hee siz en iyisi o zamana kadar kaçama etmeyin oraya saklayın..ıstanbul takımı bu hf kacamak yok kacamak hakkımızı pazara saklıcaz ona göre
pazara da a bi kahvaltı ederim ara yemem oglenı ve ogle arası hakkımı orda yerım aksamıda nesfıt yada yagsı salatayla gecıstırırım oldu işte..ama zaten eskısı gıbı yıyemıyom ben mıdem bulanıyo agrıyo o gun eltımde yedım butun gece mıdem bulandı. hazım olmuyo eskısı gıbı mıdem rahatsız oluyo çok.
her hf 1400 versem 7 kg eder
ha gayrettttttt :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?