oh oh maşallahh süper vermişsiniz kızlar.
zeynep senin yedigin buysa.yemesen ne vercen kilo bilmem.
çiğdem üzülme kız 1 kilo gitti diye. okadar kendin diyon dikkat etmedim diye.ahh 1 kilo olsun bizi olsun
fatma ne oldu bacım yaa.sen okadar kaynanayla bile yedin içtin o haftalarda yarım kilo verdin.sen eminmisin yaa..
sibel bacım ben çoktan istetmiştimm..utkuya istetsene yaa.gönder çocugu istesin.pehh..
günaydın bacılarrrr
bu hf nasıl oldu anlamadım ama 1.600 gr vermişim ve 74.9 olmuşum
ayşegüllll canım maşallah yaaa ne güzel böyle şeyler duyunca insan acayip mutlu oluyor
serap süpersin gerçekten 2 kg muhteşem arkadaşım
fatoş azmine hayranım sana kocaman bi maşallah diyorum
fatima canım kırmızıların mı var şişkinlik olmasın çok da yemiyon ki
sabah limonlu yeşil çay içtim ve tahıl ekmegıne beyaz peynırlı tost ve 3 yesıl zeytın yedım.
oh oh maşallahh süper vermişsiniz kızlar.
zeynep senin yedigin buysa.yemesen ne vercen kilo bilmem.
çiğdem üzülme kız 1 kilo gitti diye. okadar kendin diyon dikkat etmedim diye.ahh 1 kilo olsun bizi olsun
fatma ne oldu bacım yaa.sen okadar kaynanayla bile yedin içtin o haftalarda yarım kilo verdin.sen eminmisin yaa..
sibel bacım ben çoktan istetmiştimm..utkuya istetsene yaa.gönder çocugu istesin.pehh..
sagolun kızlar.valla bende iyi motive oldum orda..ne güzeldi yaa övgü almak:87:
valla artık kaçamak yapmadan kaç kilo veririm o kadar merak eder oldum.haftanın 5 günü illaki yiyom.ama yemeyecegim. çünkü vallahi merak ediyom yemedem ne gidecek diye.bu hafta hi kaçamak yapmadam kilomu takip edecemm.bakaımm.
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
az peynir
salatalık
ve portakal suyu.bi bardak dolu oldu..
selam bayanlar hafta sonu bozmadım hatta dahada az yedim inanaın canımda istewmiyor ama genede yemeye çalışıyorum
benden bu hafta 2 kg gitmiş hadi bakalım devam 73.100 gr oldum yaşasınnnn
kız bu kadının kocasıdamı gelmiyor eve .git iste malını istemeye utananda bi seni gördüm.benm tartı henüz elime geçmedi..sinirim hat safhada..kadın gitti anasıgle gelemedi..antakya da annesi bu arada..bişey diyemiyo insan..eşimden git iste diyo..ben de gidip istemeye çekiniyorum...birazdan yine hastaneye gidip tartılcam..
tickerleri düzeltin bacılar...
fato ben burcu kaldık...bakalım bizlerden ne gitmş...
burcuuuuuuu kız rakibem gel bakem buraya...seni yenersem ne alcan bana
kırmızılarda evet şişkinlik oluyo bacım..hadi inşallah haftaya iyi gider.tebrikler canım,
evet benim kırmızılar var çarşamba günü tekrar bakarım inş.
ama ben son haftalarda ipin ucunu kaçırmıştım zaten hakettim bunu:78:
valla öyle çıktı canım ama kesin sonuç çarşamba belli olur. seni tebrik ediyorum bu arada
bu hafta çok dikkat edicem bacılar
ne güzel valla...gözünü seveym böyle insanların...benm kaynanaya dedim 2 kilo vermişim diye..hadi beee hiçte vermemişsin aynısın deyip durdu sinir...ben az yiyince de sofrada bana bakıyo sürekli...görümce de girdi hemen rejime burda baktımda..az yicem şöyle böyle..zaten benmkilerin huyudur...önce eleştirir sonra aynısını yaparlar...neyse görümcem aradı eve gittikten sonra..diyoki kepek ekmek yiyorum artık rejime başladımyuhhh dedim bu kadarda olmaz....
eminimki kaynana da girmştir diycem ama yok yok girmez o...boğazını tutamaz....
burcu senle ben bu hafta yedık durduk nasıl verdık anlamadım64.3 çıktım dün akşam.yani 1.10 gr gitmiş gözüküyor ama bana durmuş gibi geliyor anlamadım bu işi.kavitasyon araştırıyorum.baldırlarım için gideyim istiyorum ama bakalım seansı ne kadar falan araştırmam lazım.
Fatoş Süpersin valla.kız sen yaz ortasına kadar 90 lı rakamlara inersin haaa.
valla kızlar kilo verimi gayet güzel gözüküyor okuduğum kadarı ile.
daha 2 dk önce kaçırmıycam dedin koca bardak portakal suyu demiş.sen okudunmu benim haftasonu ettiğimi 8 sticks yedim gitti.yaa şu kaçamaklarım olmasa 2 kilo verirmiydim acaba.
ben,im ilaç bitti Pazar günü asıl bundan sonra bakalım nasıl olacak.vermesemde almıyayım ne olur yaa.
Serap bak iyi gitmiş 2 kilo süper valla. şimdi de bakam sen ilaça başlayalı kaç gün oldu ve toplamda kaç gitti.
kız bu kadının kocasıdamı gelmiyor eve .git iste malını istemeye utananda bi seni gördüm.
yaa baskül 1.10 diyor ama yalanmı diyor acaba benimi kandırıyor baskül anlamadım...
64.3 çıktım dün akşam.yani 1.10 gr gitmiş gözüküyor ama bana durmuş gibi geliyor anlamadım bu işi.kavitasyon araştırıyorum.baldırlarım için gideyim istiyorum ama bakalım seansı ne kadar falan araştırmam lazım.
Fatoş Süpersin valla.kız sen yaz ortasına kadar 90 lı rakamlara inersin haaa.
valla kızlar kilo verimi gayet güzel gözüküyor okuduğum kadarı ile.
daha 2 dk önce kaçırmıycam dedin koca bardak portakal suyu demiş.sen okudunmu benim haftasonu ettiğimi 8 sticks yedim gitti.yaa şu kaçamaklarım olmasa 2 kilo verirmiydim acaba.
ben,im ilaç bitti Pazar günü asıl bundan sonra bakalım nasıl olacak.vermesemde almıyayım ne olur yaa.
Serap bak iyi gitmiş 2 kilo süper valla. şimdi de bakam sen ilaça başlayalı kaç gün oldu ve toplamda kaç gitti.
kız bu kadının kocasıdamı gelmiyor eve .git iste malını istemeye utananda bi seni gördüm.
yaa baskül 1.10 diyor ama yalanmı diyor acaba benimi kandırıyor baskül anlamadım...
tebrikler canım,
evet benim kırmızılar var çarşamba günü tekrar bakarım inş.
ama ben son haftalarda ipin ucunu kaçırmıştım zaten hakettim bunu:78:
valla öyle çıktı canım ama kesin sonuç çarşamba belli olur. seni tebrik ediyorum bu arada
bu hafta çok dikkat edicem bacılar
kızlar benim bi fikrim var.artık kendimize hedef secelim kilo topikleri gibi.mesela 1 nisana kadar şu kiloda olcam gibi.hedefe kim tam ulaşacak bilelim.sonraa haftanın kilo vererken birincisini seçelim.haftanın kötüsünü secelimm..haftanın birincisini kilo topiginde gördüm birincinini isimini.isim profilleri oluyorya oraya yazıyorlar bu haftanın birincisi zeynep yazıyorlar mesela o hafta bitene kadar o yazı duruyor.o kişiyede motive oluyor.yada değişik olubalara haftanın iyi kilo verininden köü verenene kadar listeleriz kim ne vermiş biliriz..hımm..
sen bıtınce tekrar tartıl o kadarın hepsı kılo degıldır sıslık wardır sıkma canını dıyetı boma
kırmızılarda evet şişkinlik oluyo bacım..hadi inşallah haftaya iyi gider.
yok yok söylerler valla.kıskanç değillerdir..
ne sinirler ya bende çok ilgilenmemş gibi yapapta aynısı yapana gıcık olurum..
ben seni merak ediyordum.şu piriç lapasını n e ettin yaptırmı.
kilo veremeyene rezil bi haltı beceremedin boğazını tutamadın ve topiğin yüz karası oldun der gibi olmuyor sanki :) ben uyarım hadi verelim yaa 60 olmak istiyorum ama o arada eldekindende olmayayım diyorum uff bu ne beee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?