Serap a katılıyorum kızlar 3 pişmaniye 2 baklava ile 500-600 gr alacaksak ne olacak bu iş.biz hepmi diyet yapacağız. ben evlendiğimde 56 kiloydum 2 yıl sonra hamile kalmadan 60 olmuştum ki her akşam abartısız patlamış mısır-meyve-cips kola-çikolata gofretler kuru yemişler yerdik eşimle (ne berbat besleniyormuşuz ) hep değil ama her akşam kesin bunlardan biri olurdu elimizde.yer yer kilo almazdım şimdi 2 kaçamak hop : 500 gr mı olacak.
gazın iyi ayşegül 2 mayısta bende 60 kilo olacağım 1 ayda hedefime ulaşayım artık sonrada yine bi süre hafif yiyerek ve akşam 7 den sonrasını keserek devam ederim.
fatma ne çabuk ara öğünü yaptın sen.
ben saat 13.00 te göbek salata -domates-peynir yedim
ama gittim komşu fırından galete aldım uyuzlar yaa nasıl güzel galete yapıyorlar kocaman galetelerden 5 tane yedim :26:.ben sadece meyve alayım galetede yaramıyor bana bok boğazın tekiyim.
suda içmedim bugün offf yaa.
afiyet olsun.kaçmamış kız gayet iyi.Bende öğlende tavuk yedim sote salata ve yoğurt daha ara öğün yemedim çörek otlu kraker yiyim şimdi yeşil çay bide dışardaydım ondan kaçtı bugün
herkes burdaymış yav ben niye kilo veremiyorum anlamadım üffffff o kadarda dikkat ediyorum cmt tartıldım yine 71,4 gr gitmemiş bu kadarmı olur
bende öğlen evden salata getirdfim ton balığı 2 dilimde tahıllı ekmek yedim arkasından metabolizma sıvımı içtim şimdide yarım paket mısır patlaklı atıştırmalıktan yedim şimdiye kadar 2lt rede su içtim herkes zayıfladın diyor ama tartıda niye değişmiyor
12.30 da öglen yemeğim bitmişti canım
14.30 dan sonra da ara ögün yaptım
3. 500 ml suyumda bitti şimdi.
akşamları az yiyiyorum zaten çorba yanındada sebze yemeği az yani bide yatarken süt içiyorum o kadacık
akşamları az yiyiyorum zaten çorba yanındada sebze yemeği az yani bide yatarken süt içiyorum o kadacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?