2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

yok gitmiyor o kesinn..ama garanti 2 kilo.oda güzel..
dur ben şu listeyi bulayımda bi daha yayınlıyak.

1.gün sadece haşlanmış patetess..baharat serbest..ne kadar yersek yiyecegiz sınırlama yok..
2.gün sadece sabze..aklınıza gelebilin her türlü sebze.çiğ yada haşlama yapabıliyoruz.güne neyle başlarsak .günüde o menüyle bitirecegiz.yağ yasak..
mesela güne bi havuç ve salatalık la başlarsak bütün gün ondan başka yemeyegegiz.
3.gün et günü.. tavuk.et.balık..haşlama ızgara.nasıl istersek..hepsi degil tabiki birini sececegiz..mesela haşlama tavuk.istedegimiz kadar sınırlama yok.
4.gün. meyve yiyevegiz.(muz hariç).güne ne ile başlıyorsak öyle devam edecegiz.mesela üç çeşit meyve iel başlarsak öyle devam edecegiz.ör.portakal.elma kivi..
5.gün sadece yumurta.haşlanmış..seçmezseniz.yogurtta yiyebilirsiniz.yada süt.ama doyurucu oldugu için yumurta tercih.

6ve 7.günler normal saglıklı besleniyoruz.isterseniz biraz ara verip takrarlanabilir diyet.

Son düzenleme:
ayrıca artadaşlar şok diyetler genelde tekrar geri alınabiliyor.oyüzden bu diyet bittimmi.normal diyetimize devam edip.biraz daha dikkat edersek keinlikle almayacagımıza eminim..

pazertesiye hazırlığı pazardanederim artık.pazıar günü 5 patates haşlar yarına yemeye hazırladırmayrıca bizde kırmızı pul biber yok.kullanmıyoruz.ama patateste iyi işe yarar .pazar günü onuda alayım.zaten pul biber bide karabiber attıkmı.azda limon.gzel olur..

ben belirledim neler yiycegimi.
sebza gününde...havuç ve salatalık yiycem..
et gününde..tavuk haşlama...
meyve gününde..elma.portalak.ama elmayı kırmızımı alsam yeşilmi bilemedim.yeşim az iştah keser.ama hafiite ekşi oyabilir.midemi zorlara gibi geliyo.kırmızı alma diyom.portalak zaten hem tatlı hem sulu..
yumarta zaten çok severim.haşlama tam benlik..

merhaba kızlar diyetler iyi gidiyodur inşallah
ben 4 zeytin 1 dilim kaşar kibrit kutusu kadar ekmekle 2 defa yağ ve reçel bir barda şekersiz çayla başladım güne arada 1 elma yedim daha sonra 1 dilim kekle 1 bardak kola içtim :) sonra 1 saat yürüdüm çünü işim vardı :) sonra ...... diyete uymuycak iki şey daha... neyse bakalım inşallöahdahada alışırız diyetimize ayşegülcüm sana zahmet veriyorum ama ben beceremedim girdimde şu benim hedef kiloyu 62 yapsan olRurmu

kaçamam olmuş ama neyse ilk zamanlar diyelim.
kız neden olmadı o biliyormusun.pın kodu isterr.sen pın kodunu bilmiyonki.senin nickini yazdım pin kodu.onu bi yaz yle dene.sonra çicek olana bas degişyir.bi dene. bakalım.

ay ben işyerine kaplarla gelcem 5 gün o zaman ama yapıcam yani zor olsada başaralımmmm
sebze brokoli ve havuç haşlaması yiyebilirim
meyve portakal elma muz olur
yumurta severim zati
hadi bakalımmmm

ayşegülüm boy 1.74 canım

şimdi 1 kase yogurt yedim basımın ağrısı diyetle alakalı değil eşime kızdım ondan kızlar neyse

ya kızlar pazartesi başlıyalımda şoklanalım patates haşlamaya bayılırım ama hayatımda hiç tam yumurta yemedim sadece haşlanmışın sarısını yıiyorum sadece ondan yesem olurmu yoksa yoğurt mu yesem

arkadaşlar pın kodu ticker yaptıklarımın çogunun pın kodu niclerin ismini yaptımm..
sibel sadece sana burak ettim.
sibel pın:burak
caneylom.pın:caneylom
fatolina pın:fatolina
ebruderin pın:ebruderin
didem pın:dineva
benimkide papatya

ay muz olmazmış kivi var oda olur
ee tüm gün boyunca 5.günn kaç yumurta yicezki meselaaa

ay ben işyerine kaplarla gelcem 5 gün o zaman ama yapıcam yani zor olsada başaralımmmm
sebze brokoli ve havuç haşlaması yiyebilirim
meyve portakal elma muz olur
yumurta severim zati
hadi bakalımmmm

muz yasakkkk...
zor gibi ama dayanırız ya.5 güncük.

tamam canım.boyun maşallah çok güzelmiş.resimlerdede pek göstermiyorsun zaten.
yumarte yerine yogurt yada süt olabilir.ama tek secenegin var..
yumartanında ister hepsini ye istersen sarısını farketmez.

kimse inanmıyo zaten kiloma kemikliyim heralde ondan ama göbiş var onun biran evvel gitmesi lazım görenleri şaşırtmak istiyorum inş. el birliğiyle başarıcaz canlar

ay muz olmazmış kivi var oda olur
ee tüm gün boyunca 5.günn kaç yumurta yicezki meselaaa

evet cicim muz olmuyo o kabız yapıyo malum..5-6 yumurta olur zar:26:
bende sebze gününde taze brokoliyle havuç yerim..salatalık mevsimi değil kız ayşegül nasıl olurki hormon hep..

ben sabah buraya bende başlıyorum dedim daha birşeyler yazdım ama nereye gitmiş baktım yok .

ben pazartesi dahil olucam ama öyle karar verdim hem pazar günü bi tartılayım sonra başlıyayım bende.

annemin diyet dr söylediğini söylüyorum
haftada 3 gün yumurta yenecek.diğer günler ınun yerine büyüklüğüne göre 3-4 zeytin.
kepek ekmeği yerine denge ekmek daha iyi metobolizma çalıştırırmış.
arada ara öğünde şu hazır çorbalar varya kolay çorba onlardan ezogelin olan 100 gr da 170 kalori var sadece arada değişiklik istersen ondan içilecek.
1 porsiyon meyve demek avuç içi büyüklüğündeki meyve demek.
yoğurt ara öğün aktivya kayısılı ye (annem normal yoğurt yiyemezde)
galete anasonlu olursa daha iyi.

5-6 yumurta yenir bencede allahtan severim baharatlar yerim 5 güncük zaten peki onların yanında yeşil çayımız v.s içebiliri sanırımmmmki bı 5 kilo versek bile bence sudan gidicek yağdan çok zorrr

zaten şu 5 günden sonra normal beslenmemize geçeriz ama onu neye göre belirliycez herkes kendimi belirliycek kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…