5-6 yumurta yenir bencede allahtan severim baharatlar yerim 5 güncük zaten peki onların yanında yeşil çayımız v.s içebiliri sanırımmmmki bı 5 kilo versek bile bence sudan gidicek yağdan çok zorrr
kimse inanmıyo zaten kiloma kemikliyim heralde ondan ama göbiş var onun biran evvel gitmesi lazım görenleri şaşırtmak istiyorum inş. el birliğiyle başarıcaz canlar
evet cicim muz olmuyo o kabız yapıyo malum..5-6 yumurta olur zar:26:
bende sebze gününde taze brokoliyle havuç yerim..salatalık mevsimi değil kız ayşegül nasıl olurki hormon hep..
iyi tama hadi ozaman pazatresi geliyosun.sen şu 5 günlük diyete yapcanmı..ben sabah buraya bende başlıyorum dedim daha birşeyler yazdım ama nereye gitmiş baktım yok .
ben pazartesi dahil olucam ama öyle karar verdim hem pazar günü bi tartılayım sonra başlıyayım bende.
annemin diyet dr söylediğini söylüyorum
haftada 3 gün yumurta yenecek.diğer günler ınun yerine büyüklüğüne göre 3-4 zeytin.
kepek ekmeği yerine denge ekmek daha iyi metobolizma çalıştırırmış.
arada ara öğünde şu hazır çorbalar varya kolay çorba onlardan ezogelin olan 100 gr da 170 kalori var sadece arada değişiklik istersen ondan içilecek.
1 porsiyon meyve demek avuç içi büyüklüğündeki meyve demek.
yoğurt ara öğün aktivya kayısılı ye (annem normal yoğurt yiyemezde)
galete anasonlu olursa daha iyi.
5-6 yumurta yenir bencede allahtan severim baharatlar yerim 5 güncük zaten peki onların yanında yeşil çayımız v.s içebiliri sanırımmmmki bı 5 kilo versek bile bence sudan gidicek yağdan çok zorrr
Vücut Kitle Endeksi Hesaplama - HESAPLAMA.NET
kızlar hesaplayın bakalım benim 65 olmam lazım üstünde çıktım hehehe
Vücut Kitle Endeksi Hesaplama - HESAPLAMA.NET
kızlar hesaplayın bakalım benim 65 olmam lazım üstünde çıktım hehehe
ay tüm gün brokoli yersek çok gaz yapar brokoli bence alternatif bulalım yanına karnıbahar daha güzel yada kabak olur havçla kabak haşlamaa olmazmııı
61 olmalıymışım olalım bari.
ya işin garibi ben işyerinde kalkıp kalkıp yumurtamı haşlıycam yada havuç-brokolimi haşlıycam işte olmaz bu diyet bana.ama sizin o yün sebze günüyse öğlen yemekte sebze yer meyve günü ise meyve yerim o kadarı uyar yani.
zaten şu 5 günden sonra normal beslenmemize geçeriz ama onu neye göre belirliycez herkes kendimi belirliycek kızlarr
ay tüm gün brokoli yersek çok gaz yapar brokoli bence alternatif bulalım yanına karnıbahar daha güzel yada kabak olur havçla kabak haşlamaa olmazmııı
61 olmalıymışım olalım bari.
ya işin garibi ben işyerinde kalkıp kalkıp yumurtamı haşlıycam yada havuç-brokolimi haşlıycam işte olmaz bu diyet bana.ama sizin o yün sebze günüyse öğlen yemekte sebze yer meyve günü ise meyve yerim o kadarı uyar yani.
üf beceremedim olmadı sanırım ya bütün karıştı ticker
tamda ben yazmıştım.gönül birmiş.ama yapmışsınnnn
becerebilmişim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?