2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

5-6 yumurta yenir bencede allahtan severim baharatlar yerim 5 güncük zaten peki onların yanında yeşil çayımız v.s içebiliri sanırımmmmki bı 5 kilo versek bile bence sudan gidicek yağdan çok zorrr

yeşil çay istediğin kadar içebilirsin canım o serbest..bol bol da su içilecek..

fato benmkide 55 çıktı nasıl bilmişim ideal kilomu tam öyle olmak istiyodum...

bende 55 olmalıymışım evlendiğim kilom yani üstünde çıktım bendee pehhhhh 20 kilo vercem bendee verirmiyim veririm yaa neden olmasınnnn

kimse inanmıyo zaten kiloma kemikliyim heralde ondan ama göbiş var onun biran evvel gitmesi lazım görenleri şaşırtmak istiyorum inş. el birliğiyle başarıcaz canlar

hadi inşallah.

evet cicim muz olmuyo o kabız yapıyo malum..5-6 yumurta olur zar:26:
bende sebze gününde taze brokoliyle havuç yerim..salatalık mevsimi değil kız ayşegül nasıl olurki hormon hep..

yaw ben bütün günü brokoliyle geçeremem ya.şöyle dayanacak bişey yemem lağzım.havucun yanına bi daha düşüneyim bakalım.

iyi tama hadi ozaman pazatresi geliyosun.sen şu 5 günlük diyete yapcanmı..
liste güzel annenin..1 porsiyon evet avuç içi kadar ama ben 1 adet yiom. okadar kuralcı diilm..bakalım haydee tartıl gel.

5-6 yumurta yenir bencede allahtan severim baharatlar yerim 5 güncük zaten peki onların yanında yeşil çayımız v.s içebiliri sanırımmmmki bı 5 kilo versek bile bence sudan gidicek yağdan çok zorrr

kız 6 yumurtaa az gıı..ben çok yerim gibi geliyo:86:
tabi çay falan içmek serbest.

Vücut Kitle Endeksi Hesaplama - HESAPLAMA.NET

kızlar hesaplayın bakalım benim 65 olmam lazım üstünde çıktım hehehe

bakalım...

ay tüm gün brokoli yersek çok gaz yapar brokoli bence alternatif bulalım yanına karnıbahar daha güzel yada kabak olur havçla kabak haşlamaa olmazmııı

yeşil çay alayım kendime birazdanda portakalımı yiyeyim akşamda yemek tamamdırrr bende eve tartı alsam iyi olucak annemde var evdede olsunnn

Vücut Kitle Endeksi Hesaplama - HESAPLAMA.NET

kızlar hesaplayın bakalım benim 65 olmam lazım üstünde çıktım hehehe

61 olmalıymışım olalım bari.

ay tüm gün brokoli yersek çok gaz yapar brokoli bence alternatif bulalım yanına karnıbahar daha güzel yada kabak olur havçla kabak haşlamaa olmazmııı

ya işin garibi ben işyerinde kalkıp kalkıp yumurtamı haşlıycam yada havuç-brokolimi haşlıycam işte olmaz bu diyet bana.ama sizin o yün sebze günüyse öğlen yemekte sebze yer meyve günü ise meyve yerim o kadarı uyar yani.

bi yumurta ters olur sana..patatesi haşlar götürürsün..
et gününde de et yersin..

zaten şu 5 günden sonra normal beslenmemize geçeriz ama onu neye göre belirliycez herkes kendimi belirliycek kızlarr

ya bende bilmiyorum.ama dengeli beslenip kaçırmadan geçiresiliriz.

haşlama havuç sevmem ben.havuçu çiğ tüketecegim ben.ama digeri ne olur bilmiyorum.:44:

neyse zor olur diyorsan sen normal diyete başla. evet meyve günüde falan bizle yaparsın.

bende 57 olmalıymışım.ama ben genelde düşük kiloyu tercih ediyom.hele bi 57 ye geleyimde

ya burcu yumurtayı haşlar yanında götürürsün bieşycik olmaz sonrada yersin olmmzmııı

geldim rapor veriyorum

arkadaşa gitmeden elma ve 2 kraker olarak ara öğünümü yiyip çayımı içip gittim.
maalesef bissürü şey yapmış ama ilk defa tuttum kendimi,patates salatası yedim 2 kaşık. sadece patates,yeşillik ve az yağ vardı içinde,sosis falan yoktu ondan. yarım dilimde börek yedim. kek falan yemedim. ayıp oldu ama napiyim ya
börek yedim diye ara öğünü atladım şimdi akşam sadece çorba içicem. (yağsız brokolili mercimek çorbası) domates salatalık söğüş yicem. çayımı içip yatıcam.
o böreği yedim diye öyle suçlu hissettim ki kendimi,bu iyi bişey sanırım...

vay zeynepp günün kaçağı seçelim seni kaçamak yapanlara ceza verelim hatta
bidaha yapmasınlar
kızlar şu sirkeli suyu tavsiye ediyorum iştahı kesiyo valla
birazdan kerevez yemeği ve azcık pilav yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…