kızlar öğlen kaçamak yaptım affedin..
kavurma yedim
şimdi kızlar size danışayım dedim.
ben daha fazla diyete adepte olayım diye diyet guruplarından 2. gruba katıldım.tabi burayıda aksatacak değilim.burayada yazacagım orayada.amma velakin orda kilo bildirimi cumadan cumaya oluyor.yani benim ticker cumaları değişecek..şimdik 2.guraba devam edeyimmiii yoksa sadece burayamı yazayım ne dersiniz..
Slm kızlar gıremedım pazartesı yazamadım tartı bozuldu benım bugun yenı pıl taktım 1 kılo vermısm 10 gunde gercı 4 gudur zaten mıdem bozuktu dıyete gerek kalmadı amanya tek soorunum kılo deyılkı gogus estetıgı olmam lazım seneye cok sırt agrım var ama ınnaın kıloyla alakalı deyıl cunku evlendıgım kılo 55 ıcıme gıydıgım camasırlar 100 dusunun yane bı kurtulam en az 5 kılo gıderbıde sorum olcak yesıl cayı regl donemınde icıyonuzmu bıde reglıyken kılo farkı oluyomu ya ben bekledıgımde 1 kılo fazla cıktım dıyebılırm acıkcası
burda pek kalabalık olmuyoz ayşegülcüm yaz tabi orayada bizede farklı bilgiler getirirsin belki
öğlen salata yedim bide ara öğün yarım muz
ayşegül hangi gruba katıldın bacım sen bakim hee
kavurma kaçamak sayılmaz çok yersen olur kız.afiyet olsun.ögle yemegi say.
bende kaçamak ettim..patlamış mısır yedim epeyce.bide yine çikolatalı bisküvi yedimm..öyle yuvarlana yuvarlana gidcez bakalım..
kız bir pide ekmekle yedim...kaçamak olmamı hiç
Günaydın bayanlar
sabah sirkeli ılık suyumu içtim
ardından 1 bardak ılık su daha içtim
evden çıkmadan
1,5 dilim tam buğday ekmeği yedim
1 dilimine labne sürdüm yedim
kalanı ile domates salatalık biber yedim
şimdi 500 ml su içiyorum
ayrıca form çayımı içicem
kızlar limon benim wc ye çıkmamı engelliyor o yüzden içiyorum artıkın
gelen giden yok ama dünkü yazımıda gören yok.ben artık cukadan cumaya kilo bildirimi yapacagım.huu ne diyonuz...
hıımmm bu sıcak su içme bizi kurtaracak iyi bir yol...selam kızlar sabah kahvaltım aynı salata domates peynir 2zeytin acı sivri bider 1dilim çavdar ekmeği
arada 2.3tane badem
öğle yemeğim 1tabak yeşil mercimek yemeği bi kase yoğurt küçücük ekmek
doymadım şimdi beyaz yiyorum mate çayıyla:))
ayşegülcüm 2. bi yer daha iyi olur motivasyaon açısından cnm ama sen cuma bildirim yaparsan eğer hafta sonunu sallarsın biliyorum senipazartesi grubu yokmu ki ona gir
bide sen yiyosun yiyosun ya çikolata falandı fialn üstüne sıcak su iç yağa dönüşmesini engelliyomuş diyetisyenn tavsiyesiymiş bi kız demişti sayfada bide spor yapsan yedikten sonra 30 saat inan kilo olarak dönmez cnm cnn tatlı istediğinde hurma al hurma ye 1tanesi 15 kalori ama paketi bitirim deme he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?