evet cnm bende dün başladım 200 tane oklava ile sağa sola döndün sonra yan mekik çektim 100er tanede sağa sola eğilme hareti var onu yaptım
bugünde buldum gene netten resimli anlatımlı onlarıda ekleyip yapıcam
eklede bizde görelim.onlar nasıl yapıyormuş..
Yap valla süper olur hehe ben yerimde duramam hiç oturuken bile parmaklarımı yere vuruyorum o bile kalori yaktırıyomuşş hehehe
ayy çekin ya cumaya:))
sor bakalım kardeşine ne diycem merak ettim bizede söyle ne diyecekki:)
ay çok güldüm.mesai arkadaşlarla edersin plates kız.vardır içlerinden bi şişman
sende haklısın.senin bide face var dimi..
face ekledim az önce kaslı bi herif heheh
valla cnm sen bilirsin ama dene bi orayıda belki yararlı bilgiler öğrenir dahada gaza gelirsin insan iyi motive olyo ben utuyorum bazen burayı öteki sayfadan :))arada beni dürtün hehehe
bende bacak sallıyom bacım otururkene
.
bence sorun yok çekebiliriz cumaya ama çoğunluk ne derse o olsun
kardeşimi arayım sorayım size haber veririm ama kullanma diyeceği kesin
aynen siz benim sayfada neden takılmıyonuz ki:))f...deşifre olmamak için mi hehehe valla gel ne olcak gülüm kimse kimseyi zaten tanımıyo tanışıyoz tek ortak noktamız var zaten oda diyet hehehehe
benim deşifre olacak bi şeyin yok zaten kendi ismemle açmadım.orda bana defne diye hitap edersen sevinirim:86:..tamam kız bende geliyom oraya yaz benide.
tahmin etmiştir senin gereksiz bi konu söyleyecegini:)aradım çalıyor...... bakmıyor niye acep, kapattım
tamam cnm nedemek nasıl istersen öyle olur tabi gel duvara yaz kilonu seni bi döfsünler 58 kilo hala kilo mi vermek için uğraşıyo diye hehehe
benmde yanlar kaldı biraz..ayşegül bende oklavayla deniym bi..ben hiç spor yapmıyorum ya..sarkıcam valla
yok sibel ben çok iyi durumdayım.valla yalan yok.ama göbek olmamı hala devam yani.o nasıl düzleşecek bilmiyorum..ama yanlar anca kemigin üstünü örten bi derim var
yazdım kızlar ayrılacagımı.aslında çok ayıp oldu off utandım valla yazarken çünkü girmek istedigimi ben söyleyipte şimdi çıkayım diyince çocuklar gibi hissettim kendimi.çok mahçup oldum.ama cumalara evet kilo bildirimi yaarsam yiyibelme özgürlügüm olabilr dimi((
kızlar selaml geç oldu ama ne yapim yoğunum
sabah 1/2 poğaça
ara öğünde yemedim
öğlen tek köfte salata yoğurt
birazdan meyvemi yicem yeşil çay içicem
2 litre su içtim
ya ayşegül burda takıl kız ben daha sık gelicem artık haftaya bitiyo yoğunluk
benimde yanlarım var sinir oluyorum akşama eklerim resim bende ama siz eski halimi bilmiyosunuz belki fark edilmez sonramı eklesemki(((
hay maşallah yanlarda bir derin var haaaa...
ne güzel ya..ben düşük bel giyince biraz düşüyo üstüne sinir oluyorum..
ama oklava kafama yattı..yaparım artıkn otururken falan..
kızlar selaml geç oldu ama ne yapim yoğunum
sabah 1/2 poğaça
ara öğünde yemedim
öğlen tek köfte salata yoğurt
birazdan meyvemi yicem yeşil çay içicem
2 litre su içtim
ya ayşegül burda takıl kız ben daha sık gelicem artık haftaya bitiyo yoğunluk
benimde yanlarım var sinir oluyorum akşama eklerim resim bende ama siz eski halimi bilmiyosunuz belki fark edilmez sonramı eklesemki(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?