2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Bizim buranın karşı komşusu adam kahve dünyasından çikolatalı draje almış gelmiş 3 paket bize almış.ya ben rejimdeyim ya batırdı herşeyi.bendede Ayşegül gibi bi huyum var paket açıldımı mutlaka o bitecek aklım kalıyor ne pis boğazım ya yedimde yedim.200 gr mış ama 3000 kalori falan galiba .

öğlen yemek yok bana akşama yemesem bile yeridir.

bende sabah tost yedim şimdi ara öğün kahve ve 2 tane kepekli bisküvi

merhaba sabah ılık sU elma yedim
sonra zeynebe yağda yumurta pişirdim yemedi bende yarısın yedim öğlene az kaldı artık öğlene doyururum karnımı ne yediğimi yazarım sonra

Evet burcucum mutluyum aynen devammm

afiyet olsun kızlarr..
[serap[/B] yaa ne güzel 6 ı rakamlara gelmişsin.8-7-6 ha..maşallah bacım bir an önce gitsin kilolar:))
şu metabolizma çıyını bende edeyim.evde yeşil elma yok ama alayım bari.kırmızı elma var oda olmaz zati..
burcu bacım öyle öalla.yedin artık gitmiş giden..sen hiç yemeyemtense.saat daha erken eritebilirsin.salatalık havuç elma gibi kalorisi çok düşük yiyecekler ye bari.akaşamada bi dilim ekmek ve salata yersin olur biter..bir iki kaşıkta yogurt ye muhakkak.yağların erinisimende birebir derder doğru yani.artık ben yogurt yada ayran ihmal etmemeye çalışıyorum..

Son düzenleme:
sabah ara
1 elma
1 galeta

şimdi öglen yemegimi yicem..
2 dolma
2 kaşık yogurt
karışık salata ettimm..

Selam arkadaşlar sizi ihmal ediyorum her zaman gelemiyorum okul yüzünden kusuruma bakmayın.
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim. Harikasınız..
Bende 500 gr verebildim bu hafta ama vermedim sayıyorum daha iyi olabilirdi. Hafta içi bir kere kayınvaldemde yemekteydik hafta sonuda arkadaşlarla kahvaltıya gittik. Ama hergün 40 dk. yürüyorum. inşallah faydalı olur. Verdiğim kiloyu almayayım. Nasıl olsa tekrar vermeyede başlarım..

hoşgeldin zehra..olsun kız 500 r da iyi bence.ee 67.5 mu oldun bakimm..arada oluyo ..takma verirsin daha.

Metobolizma çayı yeşil elma ile mi olacakmış diye demiyornuz.ben akşam yapacaktım valla kırmızıyı alıp yapardım kesin.iyi oldu bunu yazdığın yeşil elma var evde onu kullanayım bari.

Yoğurt ben sevmem ki ya.ayran olabilir bak akşamları ayran içeyim o zaman ben akşam ara öğün pek yapmıyorum.

öğlen birşey yemedim 1 tane ligt kola aldım ama onu içtim 1 bardakta 1 kalori yeni sloganları

1 kaloridir inşallah.

evet yeşil elmayla oluyo değilse bende yapardı şimdi.evde kimse yeşil elma sevmiyo benden başka.eşim eksi hiç sevmez .e zeynepte sevmiyo.bi bana alınıyo oda bu hafta alınmadı kırmızı elmalar pek bi güzeldi derizya hani kütür kütür.iyi bunu yiyim dedim.neyse bi ara çıkar alırım bende yapayım epeydir yapmıyorum..
yogurt bende sevmeme burcu demiştimya.ama biraz zorlamaya başladım ya.akşam ara ögün bende etmem.öglenleri yemeye çalışıyorum işte..iyi işte ayran iç sende..
kola içmiyorum kırk yılda bir içerim..toplasan yılda anca 3-4 bardak içiyorumdur.en son 4 ay oldu sanırım..
bu diyet kolalarda ciddimi 1 kalori haa.ben bilmiylordumee gerisi neymiş peki içerigi..şimdi şekerde yok diyorlar..valla anlamadım nerdeyse faydalı diyecekler..

çıkmadan yazayım bana diyetisyen farketmez de3di kırmızı yeşil

hadi yaa.e ben alana kadar yapayımda içeyim dimi.sağol tatlım..iyi akşamlar sanada..
bende dayanamadım 1,5 galeta yedim..şimdi yeşil çay içiyorum

Son düzenleme:

VALLA HA YAKINDA çok faydaları var diye çıkartırlarsa şaşırmam.ben gazlı içecek severim ama bayağıdır bende içmemiştim.önceden sabah çay niyetine bile kola-gazoz içtiğimi bilirim ama hamilelikte sabah içmeyi kestiğim gibi sonrasındada bayağı azattım.

hadi yaa.e ben alana kadar yapayımda içeyim dimi.sağol tatlım..iyi akşamlar sanada..
bende dayanamadım 1,5 galeta yedim..şimdi yeşil çay içiyorum

sabah kolamı..hey maşallah sen epey düzelmişsin ozaman..yok benim tek derdim tatlı.onuda bırakamıyorum neyapalım az azda olsa yiyorum(

hoşgeldin zehra..olsun kız 500 r da iyi bence.ee 67.5 mu oldun bakimm..arada oluyo ..takma verirsin daha.

Evet tatlım 67.5 oldum ama evdeki tartım digital değil ibre 68 ile 67 arasında bende 500 gr. dedim ama daha azda olabilir daha çokta. En iyisi yeni bir tartı almak.
inşallah veririm canım.

Evet tatlım 67.5 oldum ama evdeki tartım digital değil ibre 68 ile 67 arasında bende 500 gr. dedim ama daha azda olabilir daha çokta. En iyisi yeni bir tartı almak.
inşallah veririm canım.

dijitaller daha doğu sonuç veriyo tabi.al al..bide sende sabah tartılıyorsun dimi.uyananca yani..

sende bendenmişsin valla aynen gözümü açar açmaz kola sanki burnumun ucunda fışırdardı ilki işim dolaba gidip kolayla günebaşlamak olurdu

sabah kolamı..hey maşallah sen epey düzelmişsin ozaman..yok benim tek derdim tatlı.onuda bırakamıyorum neyapalım az azda olsa yiyorum(

daha beteride var canım benim gibi :) eşim nöbete gideceği gün kola çekirdek gofret filan alırdı ertesi gün eşim nöbetten gelince küsüşürdük çünkü nedenmi 2,5 litre koladan bana bir bardak ayırmamışsın diye

Son düzenleme:
bende akşama
1 kepçe çorba
1 lokma:) ekmek
veeeeee 5 tane sigara böreğiiiiiiiiiii
ve 1,5 bardak kolaaaaaaaa(((ama daha sonra 1 saate kadar yürüdüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…