dijitaller daha doğu sonuç veriyo tabi.al al..bide sende sabah tartılıyorsun dimi.uyananca yani..
sende bendenmişsin valla aynen gözümü açar açmaz kola sanki burnumun ucunda fışırdardı ilki işim dolaba gidip kolayla günebaşlamak olurdu
daha beteride var canım benim gibi :) eşim nöbete gideceği gün kola çekirdek gofret filan alırdı ertesi gün eşim nöbetten gelince küsüşürdük çünkü nedenmi 2,5 litre koladan bana bir bardak ayırmamışsın diye
bende akşama
1 kepçe çorba
1 lokma:) ekmek
veeeeee 5 tane sigara böreğiiiiiiiiiii
ve 1,5 bardak kolaaaaaaaa(((ama daha sonra 1 saate kadar yürüdüm
aynen akşam 1 kilo farkediyo.Evet canım sabahları tartılıyorum akşam 1 kilo fazla oluyo.
günaydın bayanlar
sabah elma sirkeli ballı ılık suyumu içtim
ardından 2 bardak ılık su
sonra 3 kuru kaysı
1 bardak ılık su içtim
evden çıkmadan yarım dilim börek ve 2 lokma poaça yedim
şimdi siyah çay içiyorum:))
bende kahvaltı tabağımı hazırladım rutin yani ama hayret bugün bitiremedim nasıl oldu bilmeme şaştım..bide şu metobolik çayı ılıtıpmı içiyorduk...
günaydın kılar kahvaltım hergünki gibi ılık su elma ardından kahvaltı bugün değişik olarak haşlanmış yumurta yedim
benimde bu hafta kaçamaklarla doldu yarında annem geliyo o gidene kadar veremiycem kesinde çok almasambari ama yesemde zeynebi bırakıp anneme yürürüm napıyım
bu hafta aynıyım kilom azalmadı...prşembe geldi zaten haftaya inş yeni kilomu yazarım
eşim artık kilon çok iyi vermesende olur.ama verecegim diyorsanda ecele etme yavaş yavaş ver diyo.zaten bende iyice saldım kendimi kilo iyi durumda diye( aslında yapmamalıyım..
resmimi koycamm..bugün belkiii...
anam koyun şu resimlerinizide bakalım yahu..bn çok merak ediyorum...
kız kafayı niye karalıyon..nurcemalinide görek bacım..aaaaa bak ben öylce koyuyorum hmen:84:aaa siboş bende koldumya resmini sizden öncee
koycam koycam..ama burda resmimi yine karalarım kafayı..şöylle açık renkli giyeyimde iyice görün halimi..
kız kafayı niye karalıyon..nurcemalinide görek bacım..aaaaa bak ben öylce koyuyorum hmen:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?