2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

günaydın bayanlar

sabah elma sirkeli ballı ılık suyumu içtim
ardından 2 bardak ılık su

sonra 3 kuru kaysı
1 bardak ılık su içtim
evden çıkmadan yarım dilim börek ve 2 lokma poaça yedim

şimdi siyah çay içiyorum:))

bende kahvaltı tabağımı hazırladım rutin yani ama hayret bugün bitiremedim nasıl oldu bilmeme şaştım..bide şu metobolik çayı ılıtıpmı içiyorduk...

günaydın kılar kahvaltım hergünki gibi ılık su elma ardından kahvaltı bugün değişik olarak haşlanmış yumurta yedim

ammaann kız sabah kolamı olur.heyy siz çok aşmışsınız..bende öyle huy yoktur..vay eşile kavga sebebin haabak buna gülünür.

bende akşama
1 kepçe çorba
1 lokma:) ekmek
veeeeee 5 tane sigara böreğiiiiiiiiiii
ve 1,5 bardak kolaaaaaaaa(((ama daha sonra 1 saate kadar yürüdüm

öglen yeseydin keşke akşam olunca daha ağır oluyo..

Evet canım sabahları tartılıyorum akşam 1 kilo fazla oluyo.
aynen akşam 1 kilo farkediyo.

afiyet olsun.kötü diil.az yemişsin ..iyi iyi..

bende kahvaltı tabağımı hazırladım rutin yani ama hayret bugün bitiremedim nasıl oldu bilmeme şaştım..bide şu metobolik çayı ılıtıpmı içiyorduk...

afiyet olun.benimde kahvaltı hiç değişmiyo..şu bende matbolik çayını yapayım iyi hatırlattın.

günaydın kılar kahvaltım hergünki gibi ılık su elma ardından kahvaltı bugün değişik olarak haşlanmış yumurta yedim

afiyet olsunn.

bende rutin kahcaltımı ettim..
şimdi yemeklerimi edeyim.bugün biraz fazla yapacagım yemegimi.eşimin iş arkadaşıın eşi kızını yanına gidence adam yalnız kalmış hergün yemek derdine düşüyo adam bizdeverelim dedi.iyi etmişsin ben ona bugün yemek yaparım dedim.bi girişeyim hem bize hem arkadaşına yemek edcem..haydi çıkayım ben...

günaydınlarr bende simit çay yedim sabah akşam gene yemek yiyemedim canım istemediii
eltim doğum yaptı dün ordaydım telaşeden unuttum valla yemek yemeyii

1 lt su içtim

ara ögünüm
1 elma
form çayı

öglen 1,5 kepçe kabak yemeği
1 kepçeden az yoğurt
domates salatalık
2 dilim ekmek

öğlen fırında kanak salata yoğurt sabahki ara öğünde salatalık yedim 1 tane
şimdide yeşil çay içicem

Slm kızlar kusra bakmayın pazartesılerı bıldırım yapamadım cocukalrın bırı duzelıdi dıgerı hasta oldu bıde kucuk kızın azı dıslerı derken rejım falan hakgetıre ama sabah tardıda 79 gordum kosturmaktan heralde cok yoruldum cok dogru dıjıtalle sabah tartılcan 1 kılo Rahat oyunuyo artık kısmet bundan sonra bogazıma dıkat edecem

günaydın..
dün hep iş yapmattan doğru dürüst düzenli yiyemedim.çokta kaçamak ettim
toparlanacagım inşallah bugün ve kararlıyım haftasonu
sabah aynı rutin kahvaltımı ettim.

benimde bu hafta kaçamaklarla doldu yarında annem geliyo o gidene kadar veremiycem kesinde çok almasambari ama yesemde zeynebi bırakıp anneme yürürüm napıyım

bu hafta aynıyım kilom azalmadı...prşembe geldi zaten haftaya inş yeni kilomu yazarım

benimde bu hafta kaçamaklarla doldu yarında annem geliyo o gidene kadar veremiycem kesinde çok almasambari ama yesemde zeynebi bırakıp anneme yürürüm napıyım

ya biri gelence iş çığrından çıkıyo heleki tanıdıksa.bide anneyse heleki yersin.çünkü çekinir falan diye ben glenle muhakkak yerim ben yemezsen belki çekinir diye istemesede canım o yesin içsin diye yerim.inşallah almazsın kilo..

bu hafta aynıyım kilom azalmadı...prşembe geldi zaten haftaya inş yeni kilomu yazarım

kız oda .başarı valla.benim gibi almadınya.aferin..

eşim artık kilon çok iyi vermesende olur.ama verecegim diyorsanda ecele etme yavaş yavaş ver diyo.zaten bende iyice saldım kendimi kilo iyi durumda diye( aslında yapmamalıyım..
resmimi koycamm..bugün belkiii...

eşim artık kilon çok iyi vermesende olur.ama verecegim diyorsanda ecele etme yavaş yavaş ver diyo.zaten bende iyice saldım kendimi kilo iyi durumda diye( aslında yapmamalıyım..
resmimi koycamm..bugün belkiii...

anam koyun şu resimlerinizide bakalım yahu..bn çok merak ediyorum...

3gündür net yok diye plates yapıyorum..ptesi kalça için olanı yaptım...sabah kalçalarımın ağrısından ayağa kalkamadım..çok fenaydm..2gündür daha iyiym...

bide pazar günü pikniğe gttk..orda da epey yürüdük kızkardeşimle..4 km falan vardır toplamda..
sabah kardeşim aradı abla ayağa kalkamıyorum diyo
ama bende maşallah hiçbişey yoktu..arada evde spor yapmanın faydaları dedim

aaa siboş bende koldumya resmini sizden öncee
koycam koycam..ama burda resmimi yine karalarım kafayı..şöylle açık renkli giyeyimde iyice görün halimi..
kız kafayı niye karalıyon..nurcemalinide görek bacım..aaaaa bak ben öylce koyuyorum hmen:84:

kız kafayı niye karalıyon..nurcemalinide görek bacım..aaaaa bak ben öylce koyuyorum hmen:84:

yok kız faceye komayacagım.buraya ekleyecegim.burda gülcemaalimi görmesinler.çok kemgözler var kalsın bacım..ama faceyede bi ara yüklerim belki.kız sanki brbirimizi tanımıyozda.ne edcen kafamı:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…