2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

didem kaç kilo çıktın kız.9 kilo yağ hımm.eh hadi kolay gelsin sana..iyi bi liste.bide neden kahva yazdıki.hımm aceba yararmı oluyorki..başka önerisi oldumu bacım.anlat.

kahveyi ben içiyorum diye yazdı 71,5 çıktım orda başka bide şu elmalı tarçınlı sıvıdan içicem her öğünden sonra 1 bardak metabolizma hızım yüksekmiş 1258 çok iyi çabuk kilo veririz dedi bakalım

inşallah ya çabucak verirsin kiloları.ee şu elmalı tarcınla tarif ne kız.bizim yaptığımız şeymi.elma kabuk tarcın.karanfil olanmı..

1 adet form çayı içtim
500 ml su içtim ara ögünüm yok
kepekli bir dilim ekmek mi yesem acep

bende öğlen 4-5 köfte salata cacık yedim
ara öğündede 1 gevrek yedim su içiyorum canımda istemiyor zaten..
didem hadi bakalım gitsin kilocuklarrr

akşam 8 yemek kaşığı patlıcan yemeği ve salata yedim bugün kendime dondurma hediye ettim

günaydın..
sabah
sicak su
1 dilim ekmek
peynir
domates salatalık
üstünede bi bardak su...

Günaydınlar akşam ben yemek yemedim çüünkü dün akşam üstü arkadaşlar burda süp almışlar onu yedim acayip canım istedi hastayım bide ondan akşamda yemek yemedim elma yedim bi kurabiye su içtim yattım..
Bu sabahta sabah suyumu içtim hapımı içtim jahvaltı istemiyo cnm su içiyorum yeşilçay içicem birazdan öyle işte yaz geldi ince giyicez artık o zaman daha kötü hissediyo insan kendini...benim tek sorunum spor yapamıyorum çok onuda eklersem süper olucakkk

selam diycem ama kimsecikler yokkkkk

sabah elma sirkeli ballı suyumu içtim

sonra 1 dilim ıspanaklı börek avuç içimden daha az puaçadan aldım
domates salatalık 1-2 çatal lor peyniri ve siyah çayla kahvaltımı tamamladım

500 ml suyum bitmek üzere
form çayı içiyorum ayrıca

merhaba sabah ılık sU elma yedim
sonra zeynebe yağda yumurta pişirdim yemedi bende yarısın yedim öğlene az kaldı artık öğlene doyururum karnımı ne yediğimi yazarım sonra

Serap 6... lı rakamlara düşmüşsün süper.
ben dün ne yedim hatırlamıyorum bile akşam zeytinyağılı fasulye yedim onu biliyorum ama.yatmadanda küçük bir domates yedim yattım gece uyanıncada 3-4 tane kırmızı üzüm attım ağzıma.

sabah domates-salata 2 zeytin ve 1 dilim peynir ama peynir nerdeyse 100 gr vardı canım beyaz peynir yemek istedi valla 100 gr a yakın yedim.

şimdiye kadarda 1 litre su içtim.bu hafta suyu 2 litre içicem günde bakalım fark ne olacak.

ya ben öykle metobolizma hızlandırıcı falan yapmıyorum hiç.

elmayı tarcını nasıl yapıyorsunuz haşlayıp elmasını mı yiyoruz suyunu mu içiyoruz ikisinide mi ? helebi deyin.

elmayı haşlamadan tarçın atıp yiyceksin sanırım

metabolizma hızlandırıcı çayı çook yıllar önce yaptımdı
elma karabiber karanfil limon çubuk tarçın kaynatıp 2 gün içiyordum

elmayı dörde böl tencereye koy içine 1 tane limonu dilim le 1 tana çubuk tarçın 1tk karanfil 1 tk tane karabiber 2 lt su koy kaynat kaynamaya başlayınca altını kıs 15 dakika daha pişsin sonra süz her öğünden sonra 1 su bardağı iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…