2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

sabah elma sirkeli ılık su

kahvaltım her zamanki gibi

ara elma

1 adet form çayı
1 adet yeşil çay

500 ml su

papatyacım bende senin gibi göbekten gıcık oluyorum, 2-3 kilo versem birde şu göbüşüm gitse çok rahat edicem valla

Karın yanlarındaki yağları çalıştırmak için yapılacak hareketler

1.Sol ayağınızı sağ bacağınız üzerine atın

2.Sağ ayağınızı yana açın

3.Sol elini başınızın arkasına koyun

4.Sağ dirseğinizle sola dizinize, çapraza doğru kalkın

5.Kalkarken daima nefes verin,karın kaslarını sıkın.

6.Hangi kas gurubunu çalıştırmak istiyorsak o kası düşünün.

7.Bu hareketi 8-10 tekrar yapın.

8.Daha sonra aynı hareketleri diğer bacağınızla da yapın

sabah elma sirkeli ılık su

kahvaltım her zamanki gibi

ara elma

1 adet form çayı
1 adet yeşil çay

500 ml su
afiyet olsun:)

papatyacım bende senin gibi göbekten gıcık oluyorum, 2-3 kilo versem birde şu göbüşüm gitse çok rahat edicem valla

papatyan yisin seni.kız bakalım araştıroyrum..yazı olanları burayada eklerim bacı okuyalım bilgilenelim dimi..ama ip atlamak acayip faydalıymış ama am 15 dk ip atyın diyo yaa..beni canım çakır valla 15 dakka

3 hafta yapın sonucu görün

Mekik Hareketi

İşe sabah ve akşam ellişer kez mekik çekerek başlayabilirsiniz. Bu hareket özellikle karın bölgesindeki kasları kuvvetlendirir, yağ dokusunu harekete geçirir ve yağların yanmasına yardımcı olur.

Sopalı Hareket

Enseye koyulan bir sopa yardımıyla sağa ve sola dönerek yapılan bu hareket karnınızın yan tarafındaki kasların şekillenmesine ve göbeğinizin erimesine yardımcı olur.

Yan Mekik

Yan kaslar ve bel kasları için belki de en yararlı hareket bu. Önce sağa doğru yatın. Sağ elinizi sağ kulağınızın üstüne değercesine yaklaştırın. Sol elinizi belinizin sol tarafına sol dirseğiniz gelecek şekilde yerleştirin. Sol elinizle belinizin sağındaki kasları hafifçe tutun. Hızla sağ kolunuzu ve sağ ayağınızı birbirine doğru yaklaştırın. 60 kez tekrarlayın.

Popo Hareketi

Önce sol diziniz üstüne yatıp ayaklarınızı dik koyup rahat bir şekilde ayağınızı kayırabildiğiniz kadar yukarı kaldırıp aşağı indirin. Bu sırada dizinizi fazla bükmeyin. Daha sonra aynı hareketi yine sağ diziniz üstünde dayanarak yapın. Bu hareketi de en azından 30-40'ar kez yapmaya gayret edin. Popo ve çevresindeki yağ dokusunu azaltır.

Yanlara Esneme

Bu harekette önce hazır oldaki gibi dimdik duracaksınız. Sonra hızla sağa ve sola doğru esneyebildiğiniz kadar, dikliğinizi bozmadan esneyeceksiniz. En azından üç dört dakika hızlı bir şekilde yapmaya gayret edin. Baş dönmesi, çok yüksek tansiyonu olanlar için de uygun bir hareket olmayabilir.

evet ip atlamak hakikaten faydalı amma ben bu ara yapmıyom, saldım gene:))

adın deşifre olmasın didim bacım

ben bu harettleri yapıyorum çogunu ama bi sefer yapıyordum..esela mekik anca akşamları 50 kez yapıyorum okadar..digerlenide anca 30, kez falan yıpyıordum.çok olcakış meğer.bunları yapsak yeter yaa..

evet ip atlamak hakikaten faydalı amma ben bu ara yapmıyom, saldım gene:))

adın deşifre olmasın didim bacım

ip atlamayı bende epeydir yapmıyorum ama bayagı yararlı tabi.
iyi ettin kız deşifre olduk çok zaten.sen nasıl istersen öyle de.ben zaten papatya ismini pek severim yaa..

GÜNAYDINLAR NASILSINIZ akşam çok geçti atıştıştırdım elma yedim yattım
sabahhta bol su ilacımı aldım 1/2 simit çay peynir yedimm şimdide yeşil içiyorum

GÜNAYDINLAR NASILSINIZ akşam çok geçti atıştıştırdım elma yedim yattım
sabahhta bol su ilacımı aldım 1/2 simit çay peynir yedimm şimdide yeşil içiyorum

afiyet olsun serapcım.mız sıkılaştırıcı jelini hala kulanıyormusun nasıl ciddi olarak faydası oluyormu..

ben ancak geldim sabah 1 tost ara öğünde kahve 2 tane kuru erik öğlen 1 lahmacun 1 ayran yedim ona demeyin haaaaa bu haftaki listemde bu var

selam kızlar,

ben sabah sirkeli suyu yapmayı unuttum, içemedim, sabah nasıl çıktığımı bilmiyorum tabii

neyse geldim bi tost yedim, aklıma geldi bir kaç saat sonra tartıldım, 72,8 çıktım, sonra markete gittim, müsli aldım bi paket reklamlarda var ya 14 gün programlı olan ondan aldım
sonra light peynir kahvaltı ve ara atıştırmak için, light yoğurt sebze yemeği yanına ve light süt o da müsli için, bir de organik buğday ekmeği, halk ekmek yapmış, kızlar deneyin, çok güzel besleyici bir ekmek, o ekmekle bi yarım domates, azıcık peynirle sandviç yaptım, yedim yanında yeşil çay içiyorum.

görüldüğü üzere bugün itibari ile kesin ve net olarak diyete başlıyorum, ohhh.
herkese afiyet olsunnnnn...

hımm tamam: başlangıç kilom :72 evet. 65 olsam yeter. boyum da: 173 cm cnm. 3 cm çok önemli

sağol cnm.

bu arada 3 gündür dikkat ediyorum, gerçekten çok rahatım ve kendimi iyi hissediyorum. günde 5-6 öğün az az yiyorum ve bol su içiyorum. başka da bişey yapmıyorum.
bi de yürüyüş yapabilirsek miroşla iyi olur herhalde:)))

ben ancak geldim sabah 1 tost ara öğünde kahve 2 tane kuru erik öğlen 1 lahmacun 1 ayran yedim ona demeyin haaaaa bu haftaki listemde bu var
yok kz demeyiz afiyet olsun.sen kaç kilo oldun şimdi de bakiim.

benden sana alkışş..ebriklerr...afiyet olsun kuşm.ha şöylee.bak kilonda iyi çıkmış.inşallah gidecek bu kilolar az bi azim lağzım..ayy bende ilk kez lıgh süt falan aldım..lıght peynir aldım...adama ben diyetteyim az da bana göre alışveriş olsun dedim.tamam ya sen istedinde almadıkmı dedi..bende aldım şu müliden form un kuru meyveli olanından aldım pek güzel tadı.kilo vermeye bayagı yardımcıykmış hadi bakeem bu hafta görcez.valla benden önce zeyno koşuyo anne banada verde yiyim diyo:))

çiğdelight ürünler yeme bana diyetisyen öyle dedi 1 kaşık az yiyin normal yiyin dedi

deme kız öylee..bende bu hafta almıştım..neyse bunları yiyem başka almam.

ayyy soryy kızzolmamı 3 cm çok enimliii..bizde olsa o 3cm selvi boylu oluruz..gerçe senin yanında pek selvi boylu olmuyoruz amma ne edek..birazdan yapıyorum tickeri..afiylet olsun.aynen bezde az sık sık besleniyoruz.

bende bugün kaçırmımı ne..
abahki malum zaten demiştim:) ne kadar yedim bilmem.sanırım toplasan 2 yumurta yedim.eşimin yarısı zeynebin yarası oyy .bide benim vardı yumurta..ayy ..pek severim yumurtayıda.hiç bıkmam yaa..
neyse ara bisküve yerim 4 tane.ama tatlı bi bisküviydi..
öglen
2 kepçe çorba
3 dolma(orta boydu evet fazla oldu.)
sonra kızlarla dışarı çıktım.hep bu burcuve sibelim yüzürden gittim dondurma yedim.ben daha sezonu açmamıştım dayanadım hirkes yiyemeye başlamış didim.bende yedim.zeynebede sezonu açtırdım.iyimi yaptım aceba..sonra pişman oldum..yok havalar çok iyi olana kadar yemek yok..
şimdi eve geldim.bi salatalık attım ağzıma.
akşam yemegim vardı ama yemesem iyi olacak.şimdi
3 kaşık dolusu yogurta 2 tatlı kaşıgı müsli ve 4 kaşık k flakes koyarım(kırmızılı olun çlekli
9 karıştırıp yiyiyecegim.yeter..acıksamda bi elma atarım ağsıma bitiriyorum günü..

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wYVADRV/weight.png bunu kopyala mirayın cizelgesini sil oraya yapıştır ve kaydet bacı.
Weight Loss - Diet Ticker bunuda aç sık kulalınlanlarına ekle çünkü kilo verdikçe burdan açp düzeltecegiz tickerini.çok önemli yanee..
pın kodunuda :hülya yaptım..

sabah tartıldım.100gr fazla çıktım.55.8 ..neyse buna şükür.daha fazla çıkacak sandım..

Son düzenleme:
bende devam ediyorum bu ay lisetm değişicek galiba ama daha 3 hafta sonra..kahvaltı rutin şimdi kiraz saplı form çayı içicem benim kabızlığım yok amam olana öneririm lipton kiraz saplı form çay ii çalıştııryo bağırsakları...öğlene yemek yapmama laızm hiçte yapasım yok ne yapsamki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…