ayşegül 83 bacım hatta 83.800 dü gece çarşamba gecesi.
didem diyet center diye bi yer var gir orda bulursun vermiyor hata nerden çıktı? allah allah... ben indirdim ilk 5 dk lık 500 adım vıdeosunu ama bılg nereye attı bulamıyorum allah bılır hangı klasorun ıcınde amannnnn of
didem pc ye indirdim ama bulamıyorum hangi dosyanın klasörün içine gitti
tekrar indirmek içinde 1 saat falan zaman lazım rapid.den indiriyorum hemen gelmez art arda...
of kafam!
selamm yarım portakalımı yedim geldim ...
zeynep evet indirmesi bir saati buluyor indirdikten sonra ben gomplayerden izliyorum şimdi onuda ayrı bir klosre kopyaladım..
kızlar ara ara okuyorum sizi ama bişey yazmıyorum,başlamaya cesaret edemiyorum,hoşuma gidiyor sizin yaptıklarınız ama ben yemeyince mutsuz oluyorum napcaz,zayıflamak da istiyorum..yardım lütfen..bana bi destek verin gaza getirin bişey diyin yaaa....
canım gel gel burda hepimiz gaza gelmiş durumdayız
aynanın karşısına geç bak bakalım göbiş ne durumda ben durdayım diyomu
pazartesi sıkı bi diyete başlıyoruz senide bekleriz
bu arada şu sirkeli sudan iç acayip iştah kesiyo bende senin gibiydim ama şimdi yemedikçe mutlu oluyorum
abooww herkesler burda, tam gaz maşallah.
pek bi istekli gördüm hepinizi. inş kısa sürede istediğiniz kilolara ulaşırsınız.
ben diyet yapınca kilo alanlardanım çünkü en fazla 10 gün sürüyor benim diyetler.
"amaaan yiyende ölmüş yemiyen de" der halam.
ben de öyle düşünüyorum.
70 kiloyum ama mutluyum. yemek yemekten müthiş keyif alıyorum. size katılamicam ama takipçiniz ve destekçinizim.