2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

off yeşil çay koyu olmuşya bütün iştahımı aldı valla..:86:..
şimdi bir iki dolanayım.bi elma yiyecegim.sonrada zaten akşam yemegi gelir.

ayşegül 83 bacım hatta 83.800 dü gece çarşamba gecesi.

didem diyet center diye bi yer var gir orda bulursun vermiyor hata nerden çıktı? allah allah... ben indirdim ilk 5 dk lık 500 adım vıdeosunu ama bılg nereye attı bulamıyorum allah bılır hangı klasorun ıcınde amannnnn of

didem pc ye indirdim ama bulamıyorum hangi dosyanın klasörün içine gitti
tekrar indirmek içinde 1 saat falan zaman lazım rapid.den indiriyorum hemen gelmez art arda...
of kafam!

Ben çıkıyorum 2 gün uğrayamam büyük ihtimal, kendinize iyi bakın, çok yemeyin haaaa

selamm yarım portakalımı yedim geldim ...
zeynep evet indirmesi bir saati buluyor indirdikten sonra ben gomplayerden izliyorum şimdi onuda ayrı bir klosre kopyaladım..

didemcim geldimi mailim
kızlar bı laise programına baktım güzel yapılabiri bende başlıycam vallaa en azından hareket yani işe yarar sanırım

kızlar giremidim.malum işler hala bitmedi.defneyide yini uyuttum.artık akşam yemegini hazırlayacagım.
pazertesiye kadar giremem..pazertesi herkes patitislerini haşlamış accıkta yemişş..vee kilosununa öğrenmişşş olsun..hepinize sağlıklı günler dilerimm kaçamaksız tabi..

bugün kendime izin verdim bi çikolata yedim
başkada bişey yemedim canım sıkkın bide hepten iştahım gitti
şu lessiye bende bi bakıyım

kızlar ara ara okuyorum sizi ama bişey yazmıyorum,başlamaya cesaret edemiyorum,hoşuma gidiyor sizin yaptıklarınız ama ben yemeyince mutsuz oluyorum napcaz,zayıflamak da istiyorum..yardım lütfen..bana bi destek verin gaza getirin bişey diyin yaaa....

canım gel gel burda hepimiz gaza gelmiş durumdayız
aynanın karşısına geç bak bakalım göbiş ne durumda ben durdayım diyomu
pazartesi sıkı bi diyete başlıyoruz senide bekleriz
bu arada şu sirkeli sudan iç acayip iştah kesiyo bende senin gibiydim ama şimdi yemedikçe mutlu oluyorum

abooww herkesler burda, tam gaz maşallah.
pek bi istekli gördüm hepinizi. inş kısa sürede istediğiniz kilolara ulaşırsınız.
ben diyet yapınca kilo alanlardanım çünkü en fazla 10 gün sürüyor benim diyetler.

"amaaan yiyende ölmüş yemiyen de" der halam.
ben de öyle düşünüyorum.
70 kiloyum ama mutluyum. yemek yemekten müthiş keyif alıyorum. size katılamicam ama takipçiniz ve destekçinizim.

gitsin kilolar.
muckk

Hadi kızlar.. göreyim sizi.. ben 66 kiloyum 71 le hamile kaldığımı düşünürseniz süper... Gaza getirir belki sizi. Gönülden destekliyorum kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…