Hadi kızlar.. göreyim sizi.. ben 66 kiloyum 71 le hamile kaldığımı düşünürseniz süper... Gaza getirir belki sizi. Gönülden destekliyorum kızlar...
kızlar ara ara okuyorum sizi ama bişey yazmıyorum,başlamaya cesaret edemiyorum,hoşuma gidiyor sizin yaptıklarınız ama ben yemeyince mutsuz oluyorum napcaz,zayıflamak da istiyorum..yardım lütfen..bana bi destek verin gaza getirin bişey diyin yaaa....
abooww herkesler burda, tam gaz maşallah.
pek bi istekli gördüm hepinizi. inş kısa sürede istediğiniz kilolara ulaşırsınız.
ben diyet yapınca kilo alanlardanım çünkü en fazla 10 gün sürüyor benim diyetler.
"amaaan yiyende ölmüş yemiyen de" der halam.
ben de öyle düşünüyorum.
70 kiloyum ama mutluyum. yemek yemekten müthiş keyif alıyorum. size katılamicam ama takipçiniz ve destekçinizim.
gitsin kilolar.
muckk
Hadi kızlar.. göreyim sizi.. ben 66 kiloyum 71 le hamile kaldığımı düşünürseniz süper... Gaza getirir belki sizi. Gönülden destekliyorum kızlar...
günaydın kızlar yarın büyük gün patatesleri haşlayalım başlayalım hep beraber
dün sabah 1 dilim ekmek üzerine peynir sürüp yedim tabi kalkınca suyumu ve elme sirkemide içtim
öğlen 1 bardak derine sıktığım meyve suyundan içtim saat 16:00 gibide aıcık atıştırdım arada bi mandalina yedim akşamda balık yedim kahvede içyim bugün 2 tane misafirlerimi vardı tutmaya çalıştım bu kadar oldu
şimdide suyumu içtim daha kahvaltı yapmadık kahvaltı torpilli olabilir bugün pazar çünküü
hepinizi öpüyorummm
günaydın bacılar.
haftasonu diyete devam ettim sadece kahve içerken dışarda fındık tanesi kadar bi çukulata attım ağzıma ama ondan sonra yarım saat kadar yürüdük zaten
o kaa...
şimdide elma sirkemi içiyorum içine 1 çay kaşığı bal attım midemi ağrıtmaz belki böyle.
ocakta patateslerim haşlanıyor
hafta sonu dışarı çıkarken yanıma 3 kuru kayısı ve diyet bisküvümü bile aldım. o kadar hırs yaptım yani
Günaydın bacılar
sabah kalktım elma sirkeli ve limonlu suyumu içtim
ardından normal suyumu içtim
ardından pul biberli ve karabiberli patates haşlamamı yedim.
tabiki bunlardan önce kalkınca tartıldım veeee 800 gr cık gitmiş
evet kızlar bugün pazartesi kilo bildirimi verelim haydi bakalım.az yada çokk ama yazaım.tickerlerimizde düşüş olur inşallah.
bugün ilk benden olsun.tam 1.100 kg vererek 64 kilo oldummçok mutlmuyumm...azimm.motive devamm....hepberaberr..
bende seni tebrik ediyorum çok güzel vermişsin
Ayşegülcüm bana ticker yapan mı hülyacım yapmıştı ama güncellemeyi beceremedim.
boy 160
başlanğıç 69,2
şuan 63
hedef 59
günaydın bacılar.
haftasonu diyete devam ettim sadece kahve içerken dışarda fındık tanesi kadar bi çukulata attım ağzıma ama ondan sonra yarım saat kadar yürüdük zaten
o kaa...
şimdide elma sirkemi içiyorum içine 1 çay kaşığı bal attım midemi ağrıtmaz belki böyle.
ocakta patateslerim haşlanıyor
patateslerimi haşladımm
yemeyede başladımm
biliyorum bugün zor geçecekk
ama kilolarda gidecekkk
misafirlerimle yemek yedim arkadaşlar.ekmek bi dilim yiyecegime. 2 dilim yedim..yemegi bi porsiyonsa.ben 1,5 porsiyon yedim.yani az az çogalttım.ama asla tatlı yemedimmm..tartıda fazla çıkıcam diye korktum ama onlarlada çok yürüdük diyebilidim.sanırım yakmışım.çok şkür kötü etkelimeden atlattım misafilerimi..belki okadar yürümesedik kilo olarak dönelibilrdi.ama öldüm yorgunuktan ama kurtuldum.kilo almadan..
ya ben ballı elma sirkesi bulamadım.ve normal elma sirkesi aldım.ama bu diyeti yapken içmeyi düşünmüyorum.zaten midemiz zor geçirecek bide bu zor olmazmı.bende diyet bitsin öyla başlayayım diyomm..hımm ne darsiniz.etkilermiki..
becermişim demek uğraşma tamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?