2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Ayşegül kız kötü değil simit ara öğün veriyolar akşamı hafif geçiştir tamamdır

1 simiti öğle yemeği say
açmayıda akşam say
akşam 1 kepçe çorba iç bence az da yağsız salata ye

Son düzenleme:
Zeynep ipek nasıl oldu canım arıycaktım rahatsız etmiyim uyuyosa dedim

benim tek sorunum hareketim az kızlar çözdüm leslie yapanlar işe yarıyomu bende başlayamadım henüzzz

benim tek sorunum hareketim az kızlar çözdüm leslie yapanlar işe yarıyomu bende başlayamadım henüzzz

serap iyi işe yaradığını düşünüyorum.ben leslie 35 dak .yapıyom.ama tam olmuyo. çok hareketliler.öyle dere tepe yapıyorumsonundada iyi ter atıyorum.50 mekik çekiyom 2 gündür.ehh allah bereket versin.

canım 6 saatte bi yükseliyo ateşi calpol veriyom dusuyo işte en son 38.3 e çıktı
ama keyfi iyi biyeri ağrısa ağlar biliyorum cocugumu o yuzden goturmedım dr a bıyerı agrımıyo gıbı
ne bılım şaşırdım ne alaka sımdı bu ateş anlamadım.

leslie ben yapıyom 3 gunde bı falan ama yurumedıgım zamanlar
ıyı gıdıyo sımdılık ondan mı bılmem

öğlen çorba
ıspanak 3 kaşık
yoğurt
salata

arada 3 tane eti burçak yeşil çay

akşam salata
çorba
yiycem kızlar yoğurt tüketin yoğurttsa zayıflamada faydalı hem tok tutuyo

serapçım sen iş yerinde yemekleri nasıl ayarlıyosun sana göremi yapılıyo dışarda mı yiyosun

aman keyfi yerinde olsun.böyle az daha bekle bakalım belkide bişeyi yoktur:)

baya gaza geldin yani
ivatt:13:

afiyet olsun.
evet yogurt çok faydalı muhakkak menüde olmalı.yogrt yad ayran.yada süt.

Fatoşcum biz lokantada yiyoruz seçebiliyoruz yemeğimizi ben susuz istiyorum genelde salata bolcana alıyorum yoğurt bide 3 hakkımız var
zeynepcim peditus versen aslında sen daha iyi bilirsin huyunu tabii
ayşegül bende umutluyum ama harekette eklersem süper olucak bu gece leslie başlıyorum o zaman

başla bacım başla.ilk leslie 21 dakkalıktan başla bence.ona alış sonra 35 dakkalığa geçben öyle ettim.bende iki gündür ediyom zati.

günaydın.
sabah 1 dilim ekmek
penri
domates
sayatalık
çay

akşam salata yedim.ama midemi bulandrdı sadece salata.bende meyve yedim üstüne.bu kaa.

ben kahvaltıyı bugün biraz daha erken yaptım eşimle yedim 07:30 da..
1 dilim ekmek
4-5 zeytin
küçük bi çatal peynir
çay
canım fena tatlı istiyo hasta olcam sanırım o yüzden dayanamadım 4 tane cicibebe yedim hehehe

afiyet olsun:)
bu arada çogumuz regl bekliyoz:86:

sanada afiyet olsun bebeemm
evet yaa tatlı krizleri mehvedicek bizi...
üff bide bugün arkaşıma gezmeye gidicem başka bi arkaşımla
orda mantı yicez napsamki
en iyisi sabahki kahvaltımla durayım öğleden sonra çok az mantı yiyim akşamda artık salata malata (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…