akşamdan yaptım yemeğimi eşim gelince aras geliyo mutfağa soğuk çorba sıcak olsun dedim sabah yaparım üşeniyom şimdi hazır çorba yiyeybilirmiyiz...bakıyom kalorileri az ama
sanada afiyet olsun bebeemm
evet yaa tatlı krizleri mehvedicek bizi...
üff bide bugün arkaşıma gezmeye gidicem başka bi arkaşımla
orda mantı yicez napsamki
en iyisi sabahki kahvaltımla durayım öğleden sonra çok az mantı yiyim akşamda artık salata malata(
bugün 200 gr fazla çıktım
ama tuvalet problemım war bu ara ondan sanırım
bır de bugun yarın adet olucam onunda etkısı war galıba moralım bozuldu
sabah
mate
lahana kürü
2 bardak su
kahvaltıda
5tanae altınbaşak kepekli bisküi(ekemek niyetine)ekmek yemiyom ya
5 zeytin
peynir
domates
sibel güzel bilgiler canım saol bende kalori cetveli arıyosum cuk oturdu kalpimi okudun ha...
zeynep adet olcaksan öle çıkmışındır canım üzülme ipek nasıl oldu
ateşi düzeldimi canım
ayşegül bacım yazını geç gördüm tatlım ya at ama tamam mı raslaşınca şu lessie yi..
tek içimlik çorbalar arada olabiliyor canım annemin diyet dr u söylemişti.ama çok sağlıklı birşey olmadığı için biz hiç yapmayız ama böyle aradada olmuıyor değil evde değil ama iş yerinde ben arada yapıyorum.kremalı olmadığı sürece sorun yok yani diyet açısından.
bende hiç kilo vermemişim ya 69 da duruyorumdiyete başlayalıda 15 gün oldu sabah ekmeğini 1 dilime indiriyorum ben artık.gündüz diyet yapıp akşam 1-2 dilim tatlı yersem böyle olur tabii offf ya hergün aydı şeyi yapıyorum.şu tatalı olayını kesmem lazım.önceden serbetli tatlı hiç yemezdim derem yeridir belki ayda yarım dilim baklava o kadar.şimdi verseler 1 kiloyu yiyicem.bu doğum bana yaramadı hormonlarım sıyırdı.
Günaydınlar benimde şişliğim iniyor yavaş yavaş adetmin sonuna kadar rahatlıycam inş..
Sabah mısır gevreği yedim 1 bardak sütle
1/2 poğça yağsız tuzsuz bişi yandaki abla yapmış
şimdide mate içicemm
ben buün iyi değilim.her yerim kırılıyo resmen.başım çok dönüyo.valla bıraksalar iki gün uyuyacagım.off çok istiyorum uyumaz.valla kalorifer yanıo ama ben üstüste giydim donuyorum.biraz eneiye ihtiyacaım vardı.
ara ögün
6 adek fındıklı bisküvi
1 ceviz
1 kuru kayısı yedim.
böyle kötü olacagıma yerim daha iyi.halim yok.bende tatlıara hücum etmek estemidim.gerçe bisküvi tat ama ne yapayım..
şimdi ıhlamur kaynattım onu içiyorum..şu gün bi geçseydi.
ben buün iyi değilim.her yerim kırılıyo resmen.başım çok dönüyo.valla bıraksalar iki gün uyuyacagım.off çok istiyorum uyumaz.valla kalorifer yanıo ama ben üstüste giydim donuyorum.biraz eneiye ihtiyacaım vardı.
ara ögün
6 adek fındıklı bisküvi
1 ceviz
1 kuru kayısı yedim.
böyle kötü olacagıma yerim daha iyi.halim yok.bende tatlıara hücum etmek estemidim.gerçe bisküvi tat ama ne yapayım..
şimdi ıhlamur kaynattım onu içiyorum..şu gün bi geçseydi.
Bak sana sorcam sorcam kızarmı acaba diye soramıyorum ama bu normal birşey bence.sen nişan resminde gayet normalsin.düğün resimlerinde evet çok kilo almışsın.hormon ilaçı falan mı aldın kız.ne yaptında bi anda öyle kilo aldın.Evet bi seferlik bişi olmaz yapacam zaten çok üşendim..
Neen veremiyonm acaba canım demek eksik bişiler var kendinde biliyon tatlıyı kes canım benim gibi eskiden yemezdim bende ama şimdi verseler ah ah ama yemiyom yememe de lazım burcucum bu arada ben senin kilondan 100 kilo fazla başladım canım diyete 3 kilo vermişim 1 haftada...ben çok aşırı kiloluyum hastalı ama kurtulacam bu hastalıktan
bak sana sorcam sorcam kızarmı acaba diye soramıyorum ama bu normal birşey bence.sen nişan resminde gayet normalsin.düğün resimlerinde evet çok kilo almışsın.hormon ilaçı falan mı aldın kız.ne yaptında bi anda öyle kilo aldın.
Verirsin tabii 300 kilolardan 50-60 kiloya iniyor insanlar demekki kararlı olmak önemli.ver fatoş arasta tansiyon falan hep kiloyla ilgili neler çektin en iyi sen blirsin tabii ama bizlerde şahit olduk sonuçta.2 bebekte zaten hamilelikte kilo alınıyor bari fit bir hamile kalki bu sefer hamileliğin keyfini çıkart.zamanla olacak göreceksin.
Sibel günde bir canım sıvı ile ilgili bencede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?