son iki haftadır bende güzel veremiyorum kaçamaklarım oluyor maalesef
ben çoktandır yazamıyorum fırsat bulup bakın ne buldum
yağ ytakıcı içecek
2 tatlı kaşığı tarçın
1 rendelenmiş suyu çıkarılmış yeşil elma
1 tatlı kaşığı toz zencefil
2 greyfurt suyu sıkılacak
1 portakal suyu sıkılacak
Hazırlanışı:
Bütün malzemeler 1 lt soğuk suya karıştılır yemeklerden önce tüketilir.
sabah
lahana kürü
mate
2 bardak su
kahvaltı
4 zeytin
domates
3 küçük yaprak marul
peynir
eti form 5 tane
çay
şimdide metaboliki içecem
günaydın herkese
bende akşam balık ve salata yedim
1 türk kahvesi içtim
sabahta
2 bardak su
1 dilim ekmek üzerine lor sürdüm
açıkta çay içiyorum şuan
kızlar yeşil çayım bitmişti doğadan nane limonlu yeşil çay aldım. tadını sevmeyenler denesin derim. nane limonlusu çok güzel. içimi çok hoş...
bir de yine doğuşun maydonoz limonlu form çayından aldım. sadece bu ikisini içiyorum. günde 5 çeşit bitki çayı içmekten fenalık geldi bana. metabolik çaya ara verdim 2 gündür. pzt ye kadar yapmicam bağışıklık yapmasın. yeşil çay fix içiyorum ama onun yanına ilave 1 tane çay eklicem sadece. onuda dönüşümlü içicem. böylece vücudum alışmaz.
mesela 1 hf yeşil çay + doğuş form
1 hf yeşil + mate
1 hf yeşil + metabolik
gibi. hepsini aynı anda içmicem artık midem haşat oluyor. onun yerine bol bol su içerim ki daha faydalı.
şimdi ben sanırım 2 ay kadar önce sıgara için akapuntura gittim sadece 2 hafta.aynı zamanda iştahı kessin diyede iğne takmıştı.işte o arada 1 haftada 69 kilodan 67 kiloya düştüm.kadın orda tartıyor çünkü.
daha sonrada annemlerde tartıldım ve hep 68.700-69.00 arsı çıktım bu pazarda tartıldım 69 gösterdi yazdım ya hatta hiç kilo verememişim diye.benim baskül bozuktu servisten dün geldi birde ne göreyim 72.800 dijital ayy bi morelim bozuldu.ben kendimi kandırıyormuşum annemlerin bozuk baskülle 69 da 69 pehh.dün akşam itibari ile sıkı rejime girdim artık daha ciddi yapacağım.öyle kaçamak falanda yok.akşam elma sirkeside aldırdım
dün akşam 1 balık bol sadece limonlu yeşillik.
yatmadan 2 bardak su + 1 bardak sirkeli su (gece 3 kere wc için uyandım 2 kerede Duru uyandı sersem gibiyim)
gece açıktım uyandım 1 tane kayısı attım ağzıma o kadar.
bu sabah,
1 bardak sirkeli-ballı su + 1 bardak su
kahvaltı,
1 dilim ekmek 1domates -3 zeytin-az peynir ve çay.
1 bardak beşi biryerde çay
3 bardak normal su.
ara öğündede 2 kayısı yedim
saat 12.00 de sadece çorba içeceğim o kadar.
bu işi ciddi ciddi ele almanın vakti gelmiş.sabah ekmeği 1 dilime indirdim.
birde ben acai bery alıcam kızlar.araştırıyorum.
şimdi ben sanırım 2 ay kadar önce sıgara için akapuntura gittim sadece 2 hafta.aynı zamanda iştahı kessin diyede iğne takmıştı.işte o arada 1 haftada 69 kilodan 67 kiloya düştüm.kadın orda tartıyor çünkü.
daha sonrada annemlerde tartıldım ve hep 68.700-69.00 arsı çıktım bu pazarda tartıldım 69 gösterdi yazdım ya hatta hiç kilo verememişim diye.benim baskül bozuktu servisten dün geldi birde ne göreyim 72.800 dijital ayy bi morelim bozuldu.ben kendimi kandırıyormuşum annemlerin bozuk baskülle 69 da 69 pehh.dün akşam itibari ile sıkı rejime girdim artık daha ciddi yapacağım.öyle kaçamak falanda yok.akşam elma sirkeside aldırdım
yatmadan 2 bardak su + 1 bardak sirkeli su (gece 3 kere wc için uyandım 2 kerede Duru uyandı sersem gibiyim)
bu sabah,
kahvaltı,
3 bardak normal su.
acai berry emzırenler kullanabılıyormu acaba bende bı sorayım cıkınca eczacıyaşimdi ben sanırım 2 ay kadar önce sıgara için akapuntura gittim sadece 2 hafta.aynı zamanda iştahı kessin diyede iğne takmıştı.işte o arada 1 haftada 69 kilodan 67 kiloya düştüm.kadın orda tartıyor çünkü.
bu sabah,
kahvaltı,
3 bardak normal su.
helva hagünaydın çıtır kızlar nasılsınız, kaçamak var mı kaçamak
dün akşam köfte aşı yaptım yarım kase yedim
1 kase yoğurt yedim
2 çatal helva aldım.
birde akşam lahana ve maydanoz kaynattım soğuttum limon sıktım ancak bir bardak içtim ama içim kalktı resmen kalanını lavabo içti. Ama dünle bugün arasında 400 gr farketti acaba bu kürdenmi oldu kızlar
sabah elma sirkeli ılık su içtim
canım evde kahvaltı istemedi
işyerimde puaça yedim
şimdi
yeşil çay ve lipton form plus çay içiyorum ara ögün yapmicim puaça yediğimden
evet kız ıcımı dıgerıe gore cok daha guzel...slm kızlar...
akşam taze bakla yemeği ve yoğurt yedim..bi dilim ekmekle...
kahvaltı rutine bağlandı..
salatalık domates yumurta zeytin 1,5 dilim ekmek..
şimdide form plus şeftalili içiyorum...
zeynep senin bahsettiğin naneli limonlu yeşil çaydan bende içiyorum..en azından sadeye göre fena değil..bitti hatta benmki yine lacam ondan..
burcu belki sendeki tartı bozuktur kız..ayarı olmamıştır..kilo aldınmı sen akapunktur dan sonra..bilirsin kendini 3 kilo almşmısınki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?