• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

bende sabah çavdar ekmeğine peynirli tost yedim bir bardak da meyve suyu 5 su bardağı su içtim şimdiye kadar arada meyve yedim birazdan öyle yemeği yicem...ayşiegül tickerı yapıştırdım bakalım olcakmı...

bende öğlen yemeğimde
2 keğçe çorba 2 fırında kabak graten ve salata yedim 1 dilim kepekli ekmekkk
iyimi sizcee

bende öğlen yemeğimde
iyimi sizcee

afiyet olsun serap iyi yemişsin sen daha iyi anlarsın deneyimlisin bizden

bende öğlen 12.30 da dünden az bişe ıspanak kalmıştı onunla bir kepçe çorba bir dilim kepek ekmek yedim şimdide küçük bir elma yedim

ay evet aytencim ama bazende herşeyi yiyesim geliyor gözüm dönüyor resmen
en çok ara öğünler çalıştırıyo metobolizmayı kızlarr ihmal etmiyelim

ay evet aytencim ama bazende herşeyi yiyesim geliyor gözüm dönüyor resmen
en çok ara öğünler çalıştırıyo metobolizmayı kızlarr ihmal etmiyelim

ara öğün yemesem zaten ana öğünde ne bulsam yerim valla onun için mutlaka ara öğünde birşey yiyorum aksilik diyete başladımya canım tatlı çekmeye başladı pekde sevmem halbuki

kızlar sabah kalvaltıyla duruyorum 1 saat önce bi elma yedim
canım hiç bişey istemiyo
biraz basım ağrıyo

canım hiç bişey istemiyo
biraz basım ağrıyo

fato kıs sende sonra takattan düşcen bacım..birdende salıverme kendini mazallah..valla ben az az azaltıcam yoksa bayılır düşerim..

ayşegülüm teşekkür edrim tickerim oldu biran evvel karşıya 65 e geçerim inş.:))

serapcım valla boy var kurtarıyoda bi yere kadar cnm ya göbiş çıkıyo ne giysem artık frenlemem lazım kendimi

ya bu sirkemi iştahımı kapattı ne yaptı hiç bişey yemek istemiyorum sibelcim bende anlamadım yoksa ben şimdiye kadar silip süpürmüştüm ne var ne yoksa:))

bende sabah çavdar ekmeğine peynirli tost yedim bir bardak da meyve suyu 5 su bardağı su içtim şimdiye kadar arada meyve yedim birazdan öyle yemeği yicem...ayşiegül tickerı yapıştırdım bakalım olcakmı...

afiyet olsun gayet güzel.
ticker olmuş.hayırlı olsun.

bende öğlen yemeğimde
iyimi sizcee

gayet güzel.daha ne olsun.azaltmak iyice acıktırır bizi.

afiyet olsun serap iyi yemişsin sen daha iyi anlarsın deneyimlisin bizden

bende öğlen 12.30 da dünden az bişe ıspanak kalmıştı onunla bir kepçe çorba bir dilim kepek ekmek yedim şimdide küçük bir elma yedim

seninkide çok güzel..sanada ticker yapalımmı..
kaç kilosun.hedef kilo ne..

canım hiç bişey istemiyo
biraz basım ağrıyo

fatma bacım durr..yavaş.olsun canın istemesede ye.iki gün sonra kötü olursun bak.bünye surükli böyle dayanamaz.sen bönyeni zayaflatmadan bişeyler ye.kendini azda olsa zorla ye ama.
başının ağrğmasıda ondan olabilir.

ayşegülüm teşekkür edrim tickerim oldu biran evvel karşıya 65 e geçerim inş.:))

serapcım valla boy var kurtarıyoda bi yere kadar cnm ya göbiş çıkıyo ne giysem artık frenlemem lazım kendimi

inşallah canım yaa.hedef o...senin boyun kaç kız?

ya bu sirkemi iştahımı kapattı ne yaptı hiç bişey yemek istemiyorum sibelcim bende anlamadım yoksa ben şimdiye kadar silip süpürmüştüm ne var ne yoksa:))

şu elma sirkesini bende hefta sonu alayım ya.bayagı iyimi ..denemeye değer gibi..

bende ögle yemegimi yerken bi anda doymamış gibi bi güdü oldu..sonra üstüne koca bi bardak su içtim.bütün iştah gitti:1:.şimdi gayet doygun hissediyorum kendimi.saat 4 te bi galete ve meyve yiyecegm.doygunum ama olsun.yinede zamanını kaçırmayayım.biz akşam yemegini erken yiyoz.18.00de.
eyim eve gelence ep beaber yiyoz.sonrada benanca bi süt içiyorum okadar..tabi yeşil çay.

bende şimdi 1 küçük kare bitter çikolatamı yedim
1 saat sonra meyvemi yerim suyumu hep içiyorum zaten
şimdide yeşil çayımı içicemmm
bizim akşam yemeği geç kalıyo biraz ama hafif geçiyrum yaniii

bende şimdi 1 küçük kare bitter çikolatamı yedim
1 saat sonra meyvemi yerim suyumu hep içiyorum zaten
şimdide yeşil çayımı içicemmm
bizim akşam yemeği geç kalıyo biraz ama hafif geçiyrum yaniii

amaan ben öyle küçük bi çikolatayla kalamıyorum yaa.yedimmi hepsi.en iyisimi ben bulaşmıyorum.deglse ben zıvanadan çıkıyom:5:

bende çikolataya bi girişirsem bırakmam.en iyisi bulaşmamak..
yeşil çayımı içiyorum..birazdan çocuklara meyve sıkıcam..bi bardakta bana...

onlardamı açmış ne topiği açmışlar bu sefer hangi enterasan konuyaa
benim diyetisyen günde 1 stick çikolata veriyor ben o kadar yemiyorum yarısını anca
kafaya koydum valla
ayşegül 5 günlük diyette 5 kilo gidermiki aceppp

onlardamı açmış ne topiği açmışlar bu sefer hangi enterasan konuyaa
benim diyetisyen günde 1 stick çikolata veriyor ben o kadar yemiyorum yarısını anca
kafaya koydum valla
ayşegül 5 günlük diyette 5 kilo gidermiki aceppp
valla 3 gitse razıyım ben..

Back
X