Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah şimdiden 500 gr ha pazartesiye 1 kilo gider senin kesin ama benim 300 gr cık gidecek bakın isterseniz.
teşekkür ettim, beşibiryerde içiyorum, serabın espiride güzel ha, su olucaz yakında
bir ayda olacak inş.
eymen bir tek banyo ve wc den eksik kalıyor saolsun
form çayını fom plus açaiili al, ben çok beğendim
defne uyurken ben acık daha iş yapayım.ben kaçar.sonra glirim..çayimide çtim.tembelik etmeyeyim.
ayşegül ekmek yerine makarna yiyebiliyosun cnm 5-6 kaşık doktor vermişti ama yoğurtlu yeme demişti domatesli ye demişti aklında olsun
maalesef öyle olmayacak.cumartesi misafir varya.hep dışarda olacagız.dışarda yenilecek.ee eşim diyo mardaa gelecekler bi tatlı bi dondormada alalım.offf işte kuruyemiş falan.şimdriden planı etti benim koca.
evde bişey yapılmacayack.rahatlık açısından iyide.ben ne yiyeceim onu düşünüyorum.bide en önemlisi nasıl dayanacagığmmm![]()
ipek uyanmak uzere kızlar.
elma yıyım nohut ısladım geceden onu pişiriyim. brokolili mercimek çorbam war. yeter... pilav makarna yok...
öğlende çorba nohut 2 dılım ekmek yıcem...
Zeynep menü güzel bu hafta böle gecicekte haftaya ne yapıcaz bakalım
bakalım bende bir haftadır tartılmıyorum pazartesi kaç çıkıcam verdimmi durdumu 3 kilodan sonra bakalımm
yaa ben bugün zeynep ço istedi makarna yapcimmm.hatta şimdi koydum..accık diyomkii.yesemmi..hımm..şöyle 6 kaşıkk.yogurtlu.ve salatayla.hımm.yemeyeyimmi yoksa..
akşama belli menüm.çorba
borokli ve salata.
ama öglne karar veremidmmm.
evet haftaya biraz zor gececek belli.ama dayanacizzz.sadece 5 güncükkk..
defne uyurken ben acık daha iş yapayım.ben kaçar.sonra glirim..çayimide çtim.tembelik etmeyeyim.
selam göbişler hehehehe
bende sabah sirkeli suyumu
kahvaltıdan önce 1 koca bardak soğuk suyu içtim 1 tane peynirli tost yedim
bol su içiyorum ve baya temizkli yaptım inş. yakmışımdır kolarileri
iştahım kapandı çok mutluyum eşime patates kızarttm ve canım istemedi hehehe
birazdan ecrini uyutur 1 muz yerim
benim öğlen yemeği bugün kaçtı kızlar
1/2 dilim kepek ekmeği
2 kepçe çorba
bugün kadın budu köfte çıktı 1 tane onu yedim
bide cacık
olmamış sanırım bugünnn
selamm kızlarr bende evde lesi yaptım şimdi bir saat acayip hareketli ev hanımları için tasarlanmış evinde spor aleti olmayanlar bir baksın google dededen 5 mili tavsiye ederim...benim bu sayede vucudum şekle girdi ve 7 kilo verdim fazla kasmadan.öykü uyuyunca yapıyorum...:86: