• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

şimdi bi elma yedim

bi kaç tanede kabuklu fıstık yicem kabız olmuşum
iyi çalıştırıyo bede fıstık :46:

gunaydın kızlar
maalesef kaptım sıfayı bogazlarım burnum kapalı
ıpekte hasta
uzerıne bır de adet olucaqm bugun aslında dun olmam lazımdı ama olamıorum bı turlu bugun gelmesı gerek
iştah miştah gitti sabah 1 tostu zor yedim bogazımdan yutamıyorum.
çorba iç zeynep.hem seni ayakta tutar hem boğazlarına iyi gelir.
Geçmiş olsun.dün hasta olsaydın keşke (beddua gibi oldu ama ) gitmişken sağlık ocağına sende gözükürdün

kızlar bu emzirenler için mustelanın zayıflama hapı varmış onu görmüştüm bende araştırsakmııı

valla ilaç işe yarıyor ara öğün aklıma bile gelmedi 3 tane kuru üzüm attım ağzıma şimdi.
Yarım tasta çorba ile tavuk ızgara söyliyeyim bari.
Ama sizin için evet emzirenleri kullandığını araştırın.diyetisyene giden varmı aramızda o sorsa bi dr a .

Masallah kizlar hepiniz azimle ilerliyosunuz bu zayiflama yolunda

Kizlar bide su lahana çorbasi kürüyle üç günde 3 kilo verebiliyosunuz
ben yapmistim 2,5 kilo vermistim sonra devam etmedim çünkü
hep çorba hep çorba bikmistim resmen

Burcu senin bu haplardan gelince bende alayim ise yariyosa

kızlar sabah tahıllı ekmege beyaz peynırle tost yaptım yanında yesıl cayla ıctım

ara ogun yemedım ıstahım yok

oglen de 1 kase yogurt corbası ıctım yanında 1 dılım ekmek 1 de mandalina

kabak mücverini sen nasıl yapıyosun canım söle bakım

kabakları rendeleyi elimle suyunu sıkıp kabakları bi kaba koyuyorum.sonra içine sogan rendeliyorum.maydanoz doğruyorum.un yumurta.baharat.karıştırıp kaşık kaşık kızırtıyorum yağda.bitti:)

şu hale bakın ya 69 diye kendimi avutup zayıflayacağım derken çıktın 72 ye .Didem düzelttim kız cizelgeyi.

hadi bu sefer kararlı gördüm seni..hap içinde kolay gele inşallah işe yarar.ama ben anlatmıştımya daha önce korkuyorum hap falan kulanmaya.cigerlere bi zarırı olur falan bilmeden.o yüzden kulanmaya caserat edemiyorum ben böyle şeyleri.ama emzirmeseydim .böyle bi korkum olmasaydı.hep şu lahana kapsülüyle.elma korumu hep murak etmişimdir.iyi geldigini söylüyorlar.
bide şu diyet bant varya oda fena degilmiş intenrette arışırdımda.doktorlar etki yapıyor.ama diyet şart tek başına bişey beklemeyin ama diyet bantta işe yapıyo.iştah kesiyo diye yazıyo.ama yapamıyorum çok korkak oldum artık ilaç kullanmaya:(((

evet kızlar ben nerdeyse 2 öğün yiyodum artık dikkat edicem 6 öğün yemeğe yazdım astım dolaba:))

bu sabah
bi büyük bardak oda sıcaklığında su içtim

kahvaltıda:
simitim 4te birini yedim
yumurtanın sarısına yeşil soğon doğradım pul ve karabiber döktüm
biraz peynir
1 tane sosis yedim yeşil çay içtim :21: :21: :21:

o hadi fato.nasıl geçeçcek diyetin.sen yap bakalım nasıl gidecek bizde bilelim.

gunaydın kızlar
maalesef kaptım sıfayı bogazlarım burnum kapalı
ıpekte hasta
uzerıne bır de adet olucaqm bugun aslında dun olmam lazımdı ama olamıorum bı turlu bugun gelmesı gerek
iştah miştah gitti sabah 1 tostu zor yedim bogazımdan yutamıyorum.
geçmiş olsun canım ya..kendini yemek için zorlama.bogazlara ıhlamur bire bir zaten sen bilirsin tabiki.
.ugün bol bol iç irserser.çorsayıda ihlam etme.yogurt çorbası yerine bi tavuk çorbası yap kendime.hem vücudunu yumuşatır.valla geçen kötüydüm biliyorsunuz.bi tavuk çorbası yaptım.boy bolda ıhlamur ictin ertesi güne dirildim valla.akşam ersinde eve gelince et üstüne ipegi.yat bi güzel sabaha kadar dinlan.

kızlar bu emzirenler için mustelanın zayıflama hapı varmış onu görmüştüm bende araştırsakmııı

evet emzirenleriçinde haplaroluyo serap.ben korkuyorum cearet edemem gibi ilaçlara.verdigim yere kadar diyetteyim.bakalım sonrası için ne olacak.

Masallah kizlar hepiniz azimle ilerliyosunuz bu zayiflama yolunda

Kizlar bide su lahana çorbasi kürüyle üç günde 3 kilo verebiliyosunuz

Burcu senin bu haplardan gelince bende alayim ise yariyosa

ya bizde istedik ama lahana suyu ve çorbayı emzirenler yapamıyormuş.süte çok etki yapıyormuş.emzirenler kalabaklıdk şimdilek.ama fatoş lahana suyu içiyo.valla bakalım onda ne sonuç oacak

kızlar sabah tahıllı ekmege beyaz peynırle tost yaptım yanında yesıl cayla ıctım

ara ogun yemedım ıstahım yok

oglen de 1 kase yogurt corbası ıctım yanında 1 dılım ekmek 1 de mandalina

yeter kuzum sorlama.genelde yumuşuk eyemekleri tehcih et tost olmaz bogazına.acıtır kşum.

ben emzirmiyom ya lahana yesem içsemmiki
çorbasını içiyim bende reyhanın dediği gibi vericekmiyim bakalım

sağlık ocağından gelirken tatlı istedi canım bitter çukulata aldım yedim. çok halsizim belki iyi gelir dedim. 220 kaloriymiş. öğlen ara öğün yemedim,şimdi de ara öğün yemem,akşamada tavuk çorbası yaparım ayşegül dediğin gibi artık onlardan kısarım napiyim çok canım çekti. bugünün kaçamağı benden

özür dilerim nefsime hakim olamadığım için :37:
hasta da olamıyorum dün olmam lazımdı şiştim iyice gerildim tef gibi :50:

Araştırmadayım hapları emzirenler için
öğlen yürüyüş yaptım
1 dilim kepekli ekmeğe lor sürdüm yedim kesmedi bide yarım kaşarlı tost yedim
yeşil çay içiyorum şimdide

Kızlar herşey yasak değilki üzülmeyin sütlü tatlı yenilebili misal 1 bardak sütünü içmezsin pilav makarnanıda yemezsin tamamdırr

YİYECEKLER
1 ince dilim
2 dilim ekmek+ 2 meyve+3 yağ
Kek (sade)
1 dilim
2 dilim ekmek+ 1 meyve+1 yağ
Sütlaç
1 kâse
1 süt+1dilim ekmek+1 meyve
Cacık
1 kâse
½ bardak süt
Ayran
1 su bard.
½ bardak süt
Aşure
1 kâse
2 dilim ekmek+ 2 meyve+1 yağ
Kaşarlı tost(yağsız)
1 adet
2 dilim ekmek+2 et
Yaş pasta çikolatalı
1 ince dilim
2 dilim ekmek+ 3 meyve+3 yağ
Kıymalı-Pirinçli
Semizotu
1 porsiyon
1 sebze+ ½ dilim ekmek+1 et

MİKTAR
DEĞİŞİM
İmambayıldı (çiğden)
1 adet
1 sebze+2 yağ
Karnıyarık
(çiğden)
1 adet
1 sebze+ yağ+2 et
Etli kabak dolma
1 adet
Kabaktan
1 sebze+1 dilim ekmek+1 et+1 yağ
Etli biber dolma
2 adet
Etli yaprak sarma
8 adet
1 sebze+2 dilim ekmek+1 et+1 yağ
Etli lahana sarma
4 adet
Zyt. Biber dolma
2 adet
1 sebze+2 dilim ekmek+2 yağ
Zyt. Lahana sarma
4 adet
1 sebze+1 dilim ekmek+2 yağ
Zyt. Yaprak sarma
8 adet
1 sebze+2 dilim ekmek+2 yağ

Mercimek köftesi
2 adet
1 dilim ekmek+1 yağ
Peynirli Tepsi Böreği
1 dilim
2 dilim ekmek+ 1 et+1 yağ
Gözleme (Yarım yufkadan)
1 adet
4 dilim ekmek+2 et+2 yağ
Cheessburger
1 adet
3 dilim ekmek+3 et+1 yağ
Yaş pasta meyveli
1 ince dilim
2 dilim ekmek+ 2 meyve+3 yağ
Kek (sade)
1 dilim
2 dilim ekmek+ 1 meyve+1 yağ
Sütlaç
1 kâse
1 süt+1dilim ekmek+1 meyve
Cacık
1 kâse
½ bardak süt
Ayran
1 su bard.
½ bardak süt
Aşure
1 kâse
2 dilim ekmek+ 2 meyve+1 yağ
Kaşarlı tost(yağsız)
1 adet
2 dilim ekmek+2 et
Yaş pasta çikolatalı
1 ince dilim
2 dilim ekmek+ 3 meyve+3 yağ
Kıymalı-Pirinçli
Semizotu
1 porsiyon
1 sebze+ ½ dilim ekmek+1 et

vay kaçaklar var he
zeynepcim geçmiş olsun cnm bende hastalanamadım hala çok sinirlerim bozuk bu duruma tartıdada fazla çıkıyorum pofff

saat 2de yeşil salata içine peynir az yağ koydum
1 küçük kase yoğurt
azıcıksimit yedim
4te yeşil çay ve 2 tane daha fıstık yedim

masallah kizlar hepiniz azimle ilerliyosunuz bu zayiflama yolunda

kizlar bide su lahana çorbasi kürüyle üç günde 3 kilo verebiliyosunuz

burcu senin bu haplardan gelince bende alayim ise yariyosa

emiriyorsan alma yavrum kullanamıyorsunuz.

Valla ebnde işe yaradı.öğlen çorba tavuk dedim ya üşendim çıkmaya.
1 dilim ekmek
3 tane domates
2 tane zeytın yedim
ara öğünde yarım galete yedim şimdide beşibir yerde içiyorum.canım hiçbirşey istemiyor.
Ama ilaçın özelliği bu zaten tokluk hissedeceksin ama yinede yiyeceksin.valla ben şimdilik memnunum.1 ayda 6 kilo versem süper olur ama böyle giderse vericem bence.

sağlık ocağından gelirken tatlı istedi canım bitter çukulata aldım yedim. çok halsizim belki iyi gelir dedim. 220 kaloriymiş. öğlen ara öğün yemedim,şimdi de ara öğün yemem,akşamada tavuk çorbası yaparım ayşegül dediğin gibi artık onlardan kısarım napiyim çok canım çekti. bugünün kaçamağı benden

özür dilerim nefsime hakim olamadığım için :37:
hasta da olamıyorum dün olmam lazımdı şiştim iyice gerildim tef gibi :50:
kız aksine kendini halsiz bırakma!!! vücudun şimdi daha çok depolamak ister.çikolata yediysen kaçak olarak say ama hastayken dengelemeye kakışma.daha zor oluyo ozaman diyet.insan enerjiistiyo.bence sen normal diyetini yapmaya devam et.ama kısma iyice hasta olursun bak.

he kızlar bide kabağı çiğ yemek yada rendeleyip yoğutla yemek içimizdeki kurtları döküyomuş
duyan varmı yada deneyen

DZENL OLARAK TKETNZ

yok hiç duymamıştım bi okuyayam.

emiriyorsan alma yavrum kullanamıyorsunuz.

Valla ebnde işe yaradı.öğlen çorba tavuk dedim ya üşendim çıkmaya.
1 dilim ekmek
3 tane domates
2 tane zeytın yedim
ara öğünde yarım galete yedim şimdide beşibir yerde içiyorum.canım hiçbirşey istemiyor.
Ama ilaçın özelliği bu zaten tokluk hissedeceksin ama yinede yiyeceksin.valla ben şimdilik memnunum.1 ayda 6 kilo versem süper olur ama böyle giderse vericem bence.

bence verirsin burcu.iyi azımli gördüm çünkü.
serapcım teşekkürler valla iyi olacak böyle karşılaştırma..

arada kaçamak olur kızlar dert etmeyin.o kadarcık kilo alarak dönmez üzülmeyin.ama bu süürse işte kilo oluyo..

öpün bakım bacıknızı sağdan soldan oh oh geçen hafta cuma sağlık ocağında tartılmıştım bugün yine tartıldım tam 3 kilo vermişim 1 haftada nasıl süper dimi canlar...:66::66::66::62::62::62::82::81::81:

tahlil sonuçlarımı aldım pazartesi diyetisyene gitçem sonuçlarımın hepsi temiz hormonal bi bozukluk yok tiroitte sorun yok zeynep sen bilirsin şu tiroit tahlillerde ne diye byaılıyo hani kan hemogram ya one diye geçiyo

Back
X