Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çorba iç zeynep.hem seni ayakta tutar hem boğazlarına iyi gelir.gunaydın kızlar
maalesef kaptım sıfayı bogazlarım burnum kapalı
ıpekte hasta
uzerıne bır de adet olucaqm bugun aslında dun olmam lazımdı ama olamıorum bı turlu bugun gelmesı gerek
iştah miştah gitti sabah 1 tostu zor yedim bogazımdan yutamıyorum.
kızlar bu emzirenler için mustelanın zayıflama hapı varmış onu görmüştüm bende araştırsakmııı
kabak mücverini sen nasıl yapıyosun canım söle bakım
şu hale bakın ya 69 diye kendimi avutup zayıflayacağım derken çıktın 72 ye .Didem düzelttim kız cizelgeyi.
evet kızlar ben nerdeyse 2 öğün yiyodum artık dikkat edicem 6 öğün yemeğe yazdım astım dolaba:))
bu sabah
bi büyük bardak oda sıcaklığında su içtim
kahvaltıda:
simitim 4te birini yedim
yumurtanın sarısına yeşil soğon doğradım pul ve karabiber döktüm
biraz peynir
1 tane sosis yedim yeşil çay içtim![]()
![]()
![]()
geçmiş olsun canım ya..kendini yemek için zorlama.bogazlara ıhlamur bire bir zaten sen bilirsin tabiki.gunaydın kızlar
maalesef kaptım sıfayı bogazlarım burnum kapalı
ıpekte hasta
uzerıne bır de adet olucaqm bugun aslında dun olmam lazımdı ama olamıorum bı turlu bugun gelmesı gerek
iştah miştah gitti sabah 1 tostu zor yedim bogazımdan yutamıyorum.
kızlar bu emzirenler için mustelanın zayıflama hapı varmış onu görmüştüm bende araştırsakmııı
Masallah kizlar hepiniz azimle ilerliyosunuz bu zayiflama yolunda
Kizlar bide su lahana çorbasi kürüyle üç günde 3 kilo verebiliyosunuz
ben yapmistim 2,5 kilo vermistim sonra devam etmedim çünkü
hep çorba hep çorba bikmistim resmen
Burcu senin bu haplardan gelince bende alayim ise yariyosa
kızlar sabah tahıllı ekmege beyaz peynırle tost yaptım yanında yesıl cayla ıctım
ara ogun yemedım ıstahım yok
oglen de 1 kase yogurt corbası ıctım yanında 1 dılım ekmek 1 de mandalina
afiyet olsun zeynep
bende bi kase sütlaçı indirdim mideye![]()
masallah kizlar hepiniz azimle ilerliyosunuz bu zayiflama yolunda
kizlar bide su lahana çorbasi kürüyle üç günde 3 kilo verebiliyosunuz
ben yapmistim 2,5 kilo vermistim sonra devam etmedim çünkü
hep çorba hep çorba bikmistim resmen
burcu senin bu haplardan gelince bende alayim ise yariyosa
kız aksine kendini halsiz bırakma!!! vücudun şimdi daha çok depolamak ister.çikolata yediysen kaçak olarak say ama hastayken dengelemeye kakışma.daha zor oluyo ozaman diyet.insan enerjiistiyo.bence sen normal diyetini yapmaya devam et.ama kısma iyice hasta olursun bak.sağlık ocağından gelirken tatlı istedi canım bitter çukulata aldım yedim. çok halsizim belki iyi gelir dedim. 220 kaloriymiş. öğlen ara öğün yemedim,şimdi de ara öğün yemem,akşamada tavuk çorbası yaparım ayşegül dediğin gibi artık onlardan kısarım napiyim çok canım çekti. bugünün kaçamağı benden
özür dilerim nefsime hakim olamadığım için
hasta da olamıyorum dün olmam lazımdı şiştim iyice gerildim tef gibi![]()
he kızlar bide kabağı çiğ yemek yada rendeleyip yoğutla yemek içimizdeki kurtları döküyomuş
duyan varmı yada deneyen
DZENL OLARAK TKETNZ
emiriyorsan alma yavrum kullanamıyorsunuz.
Valla ebnde işe yaradı.öğlen çorba tavuk dedim ya üşendim çıkmaya.
1 dilim ekmek
3 tane domates
2 tane zeytın yedim
ara öğünde yarım galete yedim şimdide beşibir yerde içiyorum.canım hiçbirşey istemiyor.
Ama ilaçın özelliği bu zaten tokluk hissedeceksin ama yinede yiyeceksin.valla ben şimdilik memnunum.1 ayda 6 kilo versem süper olur ama böyle giderse vericem bence.
bende katılmak ıstıyorum lutfen benı de ekleyın :):):):)![]()