- 4 Mart 2008
- 2.864
- 871
- 698
- 48
ben bu işi artık kıvıramıyorum kızlar durdu bırakıcam yaaa buneeee
bence bırakma rahat ol ve vücudun alışmış olabilir bu nedenle yeme ve içme düzeninde biraz değişiklik yap bana sorarsan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın bayanlar nasılsınız,
sabah tartıldım geldim 600 gr düşmüşüm bu hafta iyi sayılır geçen iki haftaya göre.
herkese günaydın ben yazamıyorum bir kaç gündür ama diyete devam bugün 1 dilim ekmekle peynir yedim birazdan da form çayımı içerim yapıyorum ama daha tartılamadım ben kaçla başladım kaç oldum bilmiyorum annemin kiracısı geçen gün soruyor sen kilo vermişsin ne yaptın diye bende düzenli beslenmeye başladım dedim bu arada
fatoş ayşegül ve fatma tebrikler azda olsa çokta olsa gitmiş biraz kilolardan
bu hf 1.100 vermişim 78.700 olmuşum.
ama adetimin 3.gunu bugun cmt hastalandım karnım cok sıs acayip şişko hissediyorum kendimi hastalıgım bitsin 1-2 gun gecsın o zaman daha net bı rakam gorurum heralde tartıda heryerim şiş
sabah: sekersız yesıl cay
tost (cavdar ekmegı ıcıne beyaz peynır ıle)
2 cevız 2 fındık
Bence iyi vermişsin çünkü fazla vermekte sağlıksızmış canım, tebrikler
afiyet olsun
günaydın canım afiyet olsun, teşekkür ediyorum
hiç üzülme verirsin, kafaya çok takınca da verilmiyor bu kilolar
güzel vermişsin canım tebrikler
tebriklerr..tickerini değiştir kız güzel dursun:)günaydın kızlar..bende 600gr vermişim bu hafta..idare eder...kaçamaklara rağmen...
off sibel moralim bozuldu çok yaaa ne yapmalıyım bilmem
ya zeynep sabitlendimya nasıl moralim bozuluyor hiç bişi yapasım gelmiyor bu listeye bakıyorum hemen bişiler yapmam lasım yaaa offff
ayşegül yeme düzenimizi değiştirelim ne yapalım
ayşegül 10 unda 1 ay bitiyor benim son 3 günüm
900 gr giderse 3 günde de totalde 6 kg gitmiş olucak 1 ayda ki ben 4.5-5 diyodum süper olucak bakalım kasıcam bu 3 gün...
bugün metabolizma çayı yapıcam 5 gündür içmiyodum başliyim tekrardan.
serap-ayşegül bence 3-4 gunluk bi şok falan uygulayın yada metabolizmanızı canlandırıcak bişeyler yapın.
diyetisyene giden yokmu yaw gülşah falan gidiyo,o ne diyo acaba böyle durumlarda...
3 gunde 900 gr gıtmez abarttım haftada 1 kılo verılıyor zaten
neyse 5.5 kloyla falan bıtırcem 1 ayı sanırım buda iyi
ama adetim aynı zamanda şişliğimde var ama o bitince ne kadar farkedicek hiçbi fikrim yok...
yok yok diğer bütün kaynaklarda bizim uyguladığımız şekilde yazıyor
sadece bu başka türlü yazmış
neyse çoğunluğa uyalım :)
allah bereket versin.senin hedefe yakınsına rtık:)
59 kiloda bitirecekmisin.
ne edeyim ffatma buna şükür diye diye gidiyoz bakalım.ama aslında iyi değil.(