• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

günaydın kızlar..bende 600gr vermişim bu hafta..idare eder...kaçamaklara rağmen...

ya bu sabah kabızlık sorunum var belkide onda ama o kadar etkilemez bence
akupuntura başlıycam olmazsa tekrar daha iyi olucak böylee

serap dur kız bırakma sakın...biraz verirsin biraz durursun..böyle böyle gider işte..birden hop diye gitmez..yaza kadar yolu var..

serap bencede bırakma. bence vucudun bu kıloyu sabıtledı. metabolızmanı uyar derım. araştır bakalım dıyet zamanında kılo verme durunda neler yapılıyor? belki 3-4 gunluk şok bi diyet yada kür tekrar metabolizmanı harekete geçirebilir. pes etme sakın.

sabah uyanır uyanmaz : ılık suya bir kaşık bal koyup iç
3 adet kuru kayısı veya 1 adet kuru incir ye

kahvaltı: 1 dilim beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği veya kepekli ekmek
salatalık domates biber

ara 1 kase yoğurt
1 yemek kaşığı kepek
1 çay kaşığı tarçın

öğle : 1 tabak yeşil sebze yemeği
bol salata
1/2 dilim kepek ekmek

ara : 3 adet yulaflı ligt bisküvi
1 porsiyon meyve

akşam: 1 tabak yeşil sebze yemeği
bol salata
1/2 dilim kepekli ekmek

gece: 1 adet meyve

arkadasalr bu liste kilo verildiginde yapiliyor 3 gunden fazla yapmak zararli bu liste den sonra normal kilo verirken yediklerinize geciniz
tavsiyedir alintidir

serap bı sıteden arakladım bı dene derım.

günaydın bayanlar nasılsınız,

sabah tartıldım geldim 600 gr düşmüşüm bu hafta iyi sayılır geçen iki haftaya göre.

allah bereket versin.senin hedefe yakınsına rtık:)
59 kiloda bitirecekmisin.

herkese günaydın ben yazamıyorum bir kaç gündür ama diyete devam bugün 1 dilim ekmekle peynir yedim birazdan da form çayımı içerim yapıyorum ama daha tartılamadım ben kaçla başladım kaç oldum bilmiyorum annemin kiracısı geçen gün soruyor sen kilo vermişsin ne yaptın diye bende düzenli beslenmeye başladım dedim bu arada

fatoş ayşegül ve fatma tebrikler azda olsa çokta olsa gitmiş biraz kilolardan

sağol tatlım.bi tartıl en azından şimdiki kilonu bil bari.incelmişsin diyorlarsa muhakkak veriyorsundur.

bu hf 1.100 vermişim 78.700 olmuşum.
ama adetimin 3.gunu bugun cmt hastalandım karnım cok sıs acayip şişko hissediyorum kendimi hastalıgım bitsin 1-2 gun gecsın o zaman daha net bı rakam gorurum heralde tartıda heryerim şiş :(

sabah: sekersız yesıl cay
tost (cavdar ekmegı ıcıne beyaz peynır ıle)
2 cevız 2 fındık

maşallahhh.zeynep çok iyi gidiyorsun sen..senin bir ay doluyo dimi.listeye ekleme yapıcaz.bir ay ne zaman doluyo bilin haa.

Bence iyi vermişsin çünkü fazla vermekte sağlıksızmış canım, tebrikler

afiyet olsun

günaydın canım afiyet olsun, teşekkür ediyorum

hiç üzülme verirsin, kafaya çok takınca da verilmiyor bu kilolar

güzel vermişsin canım tebrikler

ne edeyim ffatma buna şükür diye diye gidiyoz bakalım.ama aslında iyi değil.

ben bu işi artık kıvıramıyorum kızlar durdu bırakıcam yaaa buneeee

dur sarep yaaaa...bacım şimdi yeme düzeni değişmesi gerek .benimde az az gidiyo çok canım sıkkın.vucüt alışşıyo bi yerden sonra diyete.değişklik lağzım.yade daha kısıtlama lağzım.anca öyle gidevek sanırım.

günaydın kızlar..bende 600gr vermişim bu hafta..idare eder...kaçamaklara rağmen...
tebriklerr..tickerini değiştir kız güzel dursun:)

off sibel moralim bozuldu çok yaaa ne yapmalıyım bilmem

serap bende ne edecegimi bilmiyorum.çok az gidiyo bendede.bu zamana kadar aslında 60 kilo olmalıydım.bence üzgünüm.bende bakıp duruyorum diyet listelerine ne edebilirim diye.sonra dayanamam diyorum.ama böylede olmuyo:(

ya zeynep sabitlendimya nasıl moralim bozuluyor hiç bişi yapasım gelmiyor bu listeye bakıyorum hemen bişiler yapmam lasım yaaa offff
ayşegül yeme düzenimizi değiştirelim ne yapalım

ayşegül 10 unda 1 ay bitiyor benim son 3 günüm
900 gr giderse 3 günde de totalde 6 kg gitmiş olucak 1 ayda ki ben 4.5-5 diyodum süper olucak bakalım kasıcam bu 3 gün...
bugün metabolizma çayı yapıcam 5 gündür içmiyodum başliyim tekrardan.

serap-ayşegül bence 3-4 gunluk bi şok falan uygulayın yada metabolizmanızı canlandırıcak bişeyler yapın.
diyetisyene giden yokmu yaw gülşah falan gidiyo,o ne diyo acaba böyle durumlarda...

Son düzenleme:
3 gunde 900 gr gıtmez abarttım haftada 1 kılo verılıyor zaten
neyse 5.5 kloyla falan bıtırcem 1 ayı sanırım buda iyi
ama adetim aynı zamanda şişliğimde var ama o bitince ne kadar farkedicek hiçbi fikrim yok...

Metabolizma hızlandırıcı çay (iştahı da kesiyor)

son 2,5 ayda yaklaşık 12 kiloyu bu çayın yardımıyla verdim. Çayın tarifi ıtalya'da yaşayan ve dört ihtisaslı bir dahiliye uzmanı olan Dr. Mehtap Pasin Gualano'ya ait.

Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su

Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır.(yarıya indiğini anlamak için önce 1,5 lt suyu malzemelere ekleyin tenceredeki seviyeye bakın -kaynatma işlemini göz kararı bu seviyede su kalıncaya kadar yapacaksınız- sonra kalan 1,5 lt.yi ekleyin) Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında- hatta ben kaynama sırasında eziyorum- iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.

Bu çay buzdolabında iki gün saklanabiliyor. Yemeklerden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde üç bardak soğuk olarak içiliyor. Ben yeni hazırladığımda bir bardak da sıcak olarak içiyorum :)

Yaklaşık üç aydır kullanıyorum. Küçük su şişesine koyup iş yerime bile getiriyorum. ılk bir iki hafta çok bir etkisini görmemiştim ama daha sonra akşam işten geldiğimde oluşan açlık krizlerimin , tatlı krizlerimin geçtiğini gördüm. Şu anda asla yemek krizine girmiyorum Tabi bunda ara öğünlerimi ve ana öğünlerimi düzene sokmuş olmamın faydası da var. ıçindeki tarçın kan şekerini düzenlemede çok etkili. Elma da bağırsakları çalıştırıyor.

baksanıza bız bu çayı yanlış mı yapıyoruz acabaaa

yok yok diğer bütün kaynaklarda bizim uyguladığımız şekilde yazıyor
sadece bu başka türlü yazmış
neyse çoğunluğa uyalım :)

ya zeynep sabitlendimya nasıl moralim bozuluyor hiç bişi yapasım gelmiyor bu listeye bakıyorum hemen bişiler yapmam lasım yaaa offff
ayşegül yeme düzenimizi değiştirelim ne yapalım

serap bende bakıp duruyorum.aceba kalori hesabımım gitsek.günde 1000 kalori felan.

ayşegül 10 unda 1 ay bitiyor benim son 3 günüm
900 gr giderse 3 günde de totalde 6 kg gitmiş olucak 1 ayda ki ben 4.5-5 diyodum süper olucak bakalım kasıcam bu 3 gün...
bugün metabolizma çayı yapıcam 5 gündür içmiyodum başliyim tekrardan.

serap-ayşegül bence 3-4 gunluk bi şok falan uygulayın yada metabolizmanızı canlandırıcak bişeyler yapın.
diyetisyene giden yokmu yaw gülşah falan gidiyo,o ne diyo acaba böyle durumlarda...

tamam o zaman olunca kilonu söylersin ekleriz.daha ne çok güzel veriyorsun maşallah.

3 gunde 900 gr gıtmez abarttım haftada 1 kılo verılıyor zaten
neyse 5.5 kloyla falan bıtırcem 1 ayı sanırım buda iyi
ama adetim aynı zamanda şişliğimde var ama o bitince ne kadar farkedicek hiçbi fikrim yok...

bacım ben zeynepte diyetisyene gittim evet bi haftalık falan şok diyetler veriyorlar kısa süreligine.

yok yok diğer bütün kaynaklarda bizim uyguladığımız şekilde yazıyor
sadece bu başka türlü yazmış
neyse çoğunluğa uyalım :)

bzimkim yaptığımaza benziyo evet.bende nerdeyse iki haftadır içmiyorum matabolizma çayından.dur bide ben edeyim.evde karanfi yokki.ben bildigimiz edeyim bari

yabilmiyorum ama çok moralim sıfır bugün yani ayşegül ben normalde yemek yemesem aklıma gelmiyor mesela hani sırf metebolizmam çalışsın aç kalmıyım diye yiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum inanki şuan mesela herşeyi yiyesim geliyor çünkü çok sinir oldummm kendime olmadı akupunutra devam edicem tekrarr

selam kızlar
bende bu hafta 600 gr vermişim 74.200 oldum
okadar kaçamağa genede süper bana göre
hepinizi tebrik ederim azda olsa çokta olsa gidiyo bi şekilde takmayın kafanıza zaten amacımız hızlı hızlı vermek değğil ki yavaş olsun da

allah bereket versin.senin hedefe yakınsına rtık:)
59 kiloda bitirecekmisin.
ne edeyim ffatma buna şükür diye diye gidiyoz bakalım.ama aslında iyi değil.(

hedefe yaklaştım canım 59 olayımda belki biraz daha düşmeye çalışırım

sende iyi veriyorsun bence önce ki gibi 1er kilo verilmiyor maalesef ben 600-700 e razıyım valla

Yine 400g. Ben iyice abarttım bu diyet bozma işini. Allah'tan burası var da yine pazartesiden pazartesiye takip edebiliyorum. Bura olmasa hepten bozmuştum. Diyetsiyene giderken o ölçecek de söylediği kilo çıkmayacak diye korkup kendimi güdülüyordum. Onu bıraktım burası başladı:))) Bu arada kızlar müfettişler gelecek bu ara diye giremyorum rahatlayım görüşürüz.

ilk aylarda 1 er kilo veriliyor sonra azalıyor canım ama artık az az vericez ama geri almıycaz inş, Ayrıca tebrik ederim sonuçta 400 gr vermişsin.

sabah hastanedeydim
kahvaltı yapamadım kan verdim
bi simit şekersiz çay yedim

Son düzenleme:
Back
X