Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende pazartesiden pazartesiye tartılıyorum kızlar sürekli tartıya çıkmak kilo veriminide düşürüyomuş çıkmayın sürekli tartıya
ben öğlen salata yoğurt ticem canım
Akşam yemedin , sabahtamı kahvaltı yapmadın ?
aslında meyveden vitamin alınıyor arada öğünde yemek değilde meyve yemekte bana çok matıklı geliyor.
Çiğdem sen meyve sevmiyormusun ? ben meyvesiz yaşayamayanlardanım.günde 2 kere mutlaka yemeliyim yoksa eksiklik hissediyorum.alıştır kendini sadece zayıflamak için değilki çok faydalı.
ayy öğlen ne yiym ne yiym tereyağla portakal reçeli yedim..bi dilim ekmekle...canım tatlı bişeyler istedi..bugün zaten yoldan çıktım..yarın telafi ederiz![]()
o ne be hep tereyag hem reçel.bende nutelle için deliriyorum.suat a diyorumki alsakmı sen bi oturuşta bi kavanoz yiyorsun sonra niye aldın diye bana çatıyorsun ben almam git kendin al diyor.bak reçel diyince yine aklıma geldi nutellaaa![]()
kız salata ile yoğurt nasıl aynı anda yiyorsunuz.benim miğdem almaz yani tatları çok farklı ya hoş zaten yoğut sevmem ondan mı acaba.
Ayşegül 2 gün önce konuştuk ya pakette atıyorum 85/356 yazıyor hangısı bizim hesapladığımız kalori diye .
şimdi ben öğlen yemeğinde yarım porsiyon ıspanak yemeği yedi ekmek falanda yok.dönüştede dün konuştuk ya kelloggs k-bar aldım.üzerinde yanlızca 90 kalori diyor.arkasındaki tabloya baktım ordada bir pakette yani bu 21 gr mış 85/356 diyor.yani ilk yazan bizim kolori diye baktığımız galiba.bu durumda böyle oluyor.
Bende geldim ıspanak ve salata yedim ekmeksiz şimdide su içiyorummmm