2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

burcu bazen öyle oluyo tartılma bence arada..ben hiç tartılmıyorum..saçma sapan çıkıyo moralim bozuluyo...haftada bir tartıl gereçk sonucu alırsın...

sık trartılmak harbide abuk sabuk çıkarıyo ebnde pazartesiden pazartesiye sizin gibi nasılda dayanıyom bilmiyom gel bana çık diyo ama kandıramıyo beni..ilk aldığımda sabh akşam tartılıyodum 3kg farklı oluyodu delimi ne canım sıkılıyodu bende haftada bir aslında öyle olması lazım

öğlen ne yiyosunuz kızlar...aklıma bişey gelmiyo..evde bişeyde yok aslında..yarın pazara gitcem...bi akıl verin..ne yesem..çocuklar börek yedi..kndimi frenliyom yemiym diye..

500 adım (5 dk)
virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

1 mil (21 dk)
virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

2 mil (35 dk)

3 mil (48 dk)

4 mil (67 dk)

5 mil (68 dk)

Tempo tempo tempo

fatoşcum koyu siyah olan yerlere tıkla ordan dowland var ona bak biraz bekliyosan sonra indirmeye başla canım

bende pazartesiden pazartesiye tartılıyorum kızlar sürekli tartıya çıkmak kilo veriminide düşürüyomuş çıkmayın sürekli tartıya

ben öğlen salata yoğurt ticem canım

Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler googleye böyle yaz canım ben böyle buldum o açılmıyosa banada ayşegül dedi öyle buldum ben çıkamıyorum bulamazsan sonra yardımcı olıyım yada ayşegül yarcımcı olur canım

kızlar ben çıkıyorum evi süpürüp ecrini uyuytucam sonra yemek yapıp çarşıya inmemiz lazım ecrin hanımla havada soğuk gibi ama mecburum kendinize iyi bakın görüşrüz

bende pazartesiden pazartesiye tartılıyorum kızlar sürekli tartıya çıkmak kilo veriminide düşürüyomuş çıkmayın sürekli tartıya

ben öğlen salata yoğurt ticem canım

kız salata ile yoğurt nasıl aynı anda yiyorsunuz.benim miğdem almaz yani tatları çok farklı ya hoş zaten yoğut sevmem ondan mı acaba.

Ayşegül 2 gün önce konuştuk ya pakette atıyorum 85/356 yazıyor hangısı bizim hesapladığımız kalori diye .

şimdi ben öğlen yemeğinde yarım porsiyon ıspanak yemeği yedi ekmek falanda yok.dönüştede dün konuştuk ya kelloggs k-bar aldım.üzerinde yanlızca 90 kalori diyor.arkasındaki tabloya baktım ordada bir pakette yani bu 21 gr mış 85/356 diyor.yani ilk yazan bizim kolori diye baktığımız galiba.bu durumda böyle oluyor.

Akşam yemedin , sabahtamı kahvaltı yapmadın ?

aslında meyveden vitamin alınıyor arada öğünde yemek değilde meyve yemekte bana çok matıklı geliyor.

Çiğdem sen meyve sevmiyormusun ? ben meyvesiz yaşayamayanlardanım.günde 2 kere mutlaka yemeliyim yoksa eksiklik hissediyorum.alıştır kendini sadece zayıflamak için değilki çok faydalı.

ya sorma burcu, aslında severim ama aklıma gelmiyor yemek, onu hazırlamak falan, diyorum ya hamileyken ne yerdim meyve, ama hiç canım istemiyor, isterse de akşam evde soğuk soğuk içim yanıyosa atıyorum ağzıma ne bulursam, alıştırmam lazım kendimi haklısın :34:

ayy öğlen ne yiym ne yiym tereyağla portakal reçeli yedim..bi dilim ekmekle...canım tatlı bişeyler istedi..bugün zaten yoldan çıktım..yarın telafi ederiz:33:

ayy öğlen ne yiym ne yiym tereyağla portakal reçeli yedim..bi dilim ekmekle...canım tatlı bişeyler istedi..bugün zaten yoldan çıktım..yarın telafi ederiz:33:

o ne be hep tereyag hem reçel.bende nutelle için deliriyorum.suat a diyorumki alsakmı sen bi oturuşta bi kavanoz yiyorsun sonra niye aldın diye bana çatıyorsun ben almam git kendin al diyor.bak reçel diyince yine aklıma geldi nutellaaa :43:

o ne be hep tereyag hem reçel.bende nutelle için deliriyorum.suat a diyorumki alsakmı sen bi oturuşta bi kavanoz yiyorsun sonra niye aldın diye bana çatıyorsun ben almam git kendin al diyor.bak reçel diyince yine aklıma geldi nutellaaa :43:

kız tereyağında fazlar kalori yokmuş dr söyledi..üzerine bal sürün yiyin bişey olmaz dedi..bnm aklıma reçel geldi nedense...ayy nutellayı bende severim..kız nerden düşürdün aklıma:36:

kız salata ile yoğurt nasıl aynı anda yiyorsunuz.benim miğdem almaz yani tatları çok farklı ya hoş zaten yoğut sevmem ondan mı acaba.

Ayşegül 2 gün önce konuştuk ya pakette atıyorum 85/356 yazıyor hangısı bizim hesapladığımız kalori diye .

şimdi ben öğlen yemeğinde yarım porsiyon ıspanak yemeği yedi ekmek falanda yok.dönüştede dün konuştuk ya kelloggs k-bar aldım.üzerinde yanlızca 90 kalori diyor.arkasındaki tabloya baktım ordada bir pakette yani bu 21 gr mış 85/356 diyor.yani ilk yazan bizim kolori diye baktığımız galiba.bu durumda böyle oluyor.

ayy burcu bende sevmem yogurdu.valla zoraki yiyom.ben neyi severim biliyormusun.süzme yogurt.hımm bayılırımm..bide bidee ankarada meşhurdur koyun yogurduuu.ikisini severi işte.süzme yogurt alıyoru eve ben yiyom:1:.koyun yogurdunuda en son annemin ellirinden yemiştim.çok özledim valla o yogurdu.ahh bu yıl gidecegim ankaraya valla eve bile getirmeyi kararlıyım.off acıktım..
kızz biz senle az benziyoz haa:) bende everim nutella.evdede var eşim kahvaltıda çok eviyo.ahh inanbi sürümlük bile almıyorum aldımmı hepsin bitiririm bende.dayanamam.of
hımm kalori hesabını o zaman 177/485 se 177 yi baz alcaz dimi.neyse ozaman çok diilmiş yaa.

Bende geldim ıspanak ve salata yedim ekmeksiz şimdide su içiyorummmm

afiyet olsun.sen geçen haftadan biye bu hafta daha az yer oldun..bacı bu hafta 2 kilo vercee benziyon.

bizde parka gittik az gezdik.yürüyüş oldu baalım.ilk defa dışarda bişey yememek için direndim.şükür çantamada dayanamazsam diye elma atmıştım.onu şimdi yiyom..

ögle yemegimde 1,5 kepçe çorba
az kabak yemegi
yogurt
ekmek yedim

şimdi ara ögün elma yiyom işte.

günaydınlar nasılsınız bakalım diyet güzelleri
akşam 4 keğçe mercimek yemeği yedim 2 yk da pırasa yedim sonrada spor yaptım biraz elmamı yedim suyumu içtim yattımm
ayşegül az yiyorum ama zorla oda psikolojik bunalımdayım ondanmı neee

ünaydın dün çarşıdaydım ordan anneme geçtimm
diyet falan kalmadı poffff b yere gitmek istemiyorum kendime hiç hakim olamadım bu hafta ya

kilo veremicem ben bu hafta gibi

Back
X