2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

burcu senle ben bu hafta yedık durduk nasıl verdık anlamadım :60:

HEE VALLA hatta ben dün Duru yu parka götürdüm gittim kuruyemiş aldım 200 gr dedim 1 avuç yerim büyük üzümlerindende Duru'ya veririm.eve dönüşte poşete elimi bi attım ki bitmiş.kendime yuhh çektim valla.benim boğaz bi açıldımı yerim nanayı.bu hafta inşallah kaçamak yapmıycam yada az yapıcam ilaç bitti ya beni korku sardı tırtısıyorum.

500 ml suyumu bitirdim
sonra ara ögün
1 elma yedim
üzerine form plus çayımı içtim
ve maydanoz getirmiştim yanıma onu yiycem şimdi.

ben bu haftalar bizi terk ettin ya yedinde yedin tabii gel kız topiğe bak kaçmak yaramıyor . regl dönemi şiş oluyor çarşamba belli olur ama.

e iyi gitmiş burcu.valla tebrikler..ne yanlış çıkacak kız eskiden çıkmıyorduda şimdimi çıkacak..
he gördüm o stics i.kız yeme bacım.maden alıyon git leblebi bari ye.benimde 4 tane kaldı fırm.kararlıyım böle böle yiycem.
kız portalak suyundan bişiycik olmaz bee:59:.evde çok portakal var ne olcak onlar..

ayy dimi leblebi alayım her alışımda 200 gr yiyorum sanki o konuda çok masumum.
hee ziyan olmasın sıkta iç bari ama akşamları değil kahvaltıda sıkki gün içinde eritebilesin.portakal suyu 100 kaloriymiş evet çok değilmiş.

hepinize günaydııın kızlar okudum bugaünü hepinize kocaman maaşallah ben henüz tartılmadım birazdan tartılcam ama ben diyete ara vermiştim memleketten geldim hemen adapte olamadım ama bugün kaldığım yerden devam 3. ayıma 65 yazdırabilecekmiyim bakalım. ayşegülcüm maaşallah ayyy bizede nasip olurmu acaba 50 li rakamlar görmek düğünümde 58 kiloydum inşallah bende 58 olurum birgün tekrar:74:

kızlar ben geçen haftadan beri sabahları bir avuç kuru beyaz dut yiyorum ve çok güzel wc ye çıkıyorum, sıkıntısı olana tavsiye ederim hemde çok lezzetli.

ah canım bendede sıkıntı var ne yediysem olmuyo bide onu deneyim bakalım ben çok sevmem ama kuru meyve olsun belkim işe yarar

kızlar hadi herkez nisan hedefini secsin.ben 59.3 den bir ay sonra 55.3 olcamm.tamammııı..
sizde yazın bakiimmm...hedefimizi profilimze yazalım.hem belli olur.ne dersiniz..:34:

HEE VALLA hatta ben dün Duru yu parka götürdüm gittim kuruyemiş aldım 200 gr dedim 1 avuç yerim büyük üzümlerindende Duru'ya veririm.eve dönüşte poşete elimi bi attım ki bitmiş.kendime yuhh çektim valla.benim boğaz bi açıldımı yerim nanayı.bu hafta inşallah kaçamak yapmıycam yada az yapıcam ilaç bitti ya beni korku sardı tırtısıyorum.

ben bu haftalar bizi terk ettin ya yedinde yedin tabii gel kız topiğe bak kaçmak yaramıyor . regl dönemi şiş oluyor çarşamba belli olur ama.

ayy dimi leblebi alayım her alışımda 200 gr yiyorum sanki o konuda çok masumum.
hee ziyan olmasın sıkta iç bari ama akşamları değil kahvaltıda sıkki gün içinde eritebilesin.portakal suyu 100 kaloriymiş evet çok değilmiş.
yok burçu bende sadece sabahları içcem portakal suyunu.yeter.

hepinize günaydııın kızlar okudum bugaünü hepinize kocaman maaşallah ben henüz tartılmadım birazdan tartılcam ama ben diyete ara vermiştim memleketten geldim hemen adapte olamadım ama bugün kaldığım yerden devam 3. ayıma 65 yazdırabilecekmiyim bakalım. ayşegülcüm maaşallah ayyy bizede nasip olurmu acaba 50 li rakamlar görmek düğünümde 58 kiloydum inşallah bende 58 olurum birgün tekrar:74:

ah canım bendede sıkıntı var ne yediysem olmuyo bide onu deneyim bakalım ben çok sevmem ama kuru meyve olsun belkim işe yarar

hoşgeldin.kız git bi tartıl gel.töbee nasıl duruyon:1:..inşallah zamanla geliyo be caneylomm..

ben kaçtım bacılar....buroyu yedireyim..sonra utkuyu alcam okuldan sonra da tartılır gelirim inş...

ay kızlar yanlış yazmışım.nisan geldi dimi:1:..mayıs ayı olsun.2 mayıs hedefi olsun..2 mayıs pazertesiye geliyo.

Son düzenleme:

tadı güzel ben beğendim ama asıl önemli olan yediğim günden beri hergün hatta günde iki defa wc ye çıkıyorum, son zamanlarda 2-3 gün çıkamadığım oluyordu düşün artık.

yok burçu bende sadece sabahları içcem portakal suyunu.yeter.

hoşgeldin.kız git bi tartıl gel.töbee nasıl duruyon:1:..inşallah zamanla geliyo be caneylomm..

hoşbulduk bacım cıbıl tartılıyomya erindim gözümü açar açmaz:60: zaten diyet yapmadımya çok merak etmedim ondandır sadece tekrardan diyete başlangıç kilom olcak. tartıldım az önce 66.7 :61:

tadı güzel ben beğendim ama asıl önemli olan yediğim günden beri hergün hatta günde iki defa wc ye çıkıyorum, son zamanlarda 2-3 gün çıkamadığım oluyordu düşün artık.

bende aynı canım 3-4 günü buluyo dışarı çıktığımda alırım inşallah

öglene yemeğim var mericmek çorbası ve pırasa yemeği yiycem ekmek belki bir dilim.
250 ml su içtim

2 mayısa TAM 6 HF VAR benım hedefım deeee 68 olsun bakalım :52:
6 hf da 7 kg verırız heralde rezıl olmayız :60:

benim bu haftam berbat geçti hiç giresim bile gelmedi sabah topiğe
saldım iyice poff 600 gr almışım canım sıkıldı çok ben demiştim almışımdır diye

ben haziran diye belirlemiştim hedefimi
ama sizimi kırcam benimdemde 2 mayıs olsun madem
2 MAYISTA BENDE 67 OLURUM DİYE ÜMİT EDİYORUM HADİ HAYIRLISI

LİNK YOKmu serapcim

hepinizi tebrik ederim bu haftanın yüz karası ben oldum artık poffff çok canım sıkkın çokkkkkkkkk

öyle deme fatoş yaa senzaten verdin bayağı 600 gr mı veremicen bugün yeme az ye ama bana şöyle geliyoki kızlar şimdi kaçamak yapıyoruz yada arada işte bişiler yediğimizde hemen kilo olarak dönmesi saçma değilmi var bu işte bişeyyy

Back
X