burcu senle ben bu hafta yedık durduk nasıl verdık anlamadım![]()
HEE VALLA hatta ben dün Duru yu parka götürdüm gittim kuruyemiş aldım 200 gr dedim 1 avuç yerim büyük üzümlerindende Duru'ya veririm.eve dönüşte poşete elimi bi attım ki bitmiş.kendime yuhh çektim valla.benim boğaz bi açıldımı yerim nanayı.bu hafta inşallah kaçamak yapmıycam yada az yapıcam ilaç bitti ya beni korku sardı tırtısıyorum.
500 ml suyumu bitirdim
sonra ara ögün
1 elma yedim
üzerine form plus çayımı içtim
ve maydanoz getirmiştim yanıma onu yiycem şimdi.
ben bu haftalar bizi terk ettin ya yedinde yedin tabii gel kız topiğe bak kaçmak yaramıyor . regl dönemi şiş oluyor çarşamba belli olur ama.
e iyi gitmiş burcu.valla tebrikler..ne yanlış çıkacak kız eskiden çıkmıyorduda şimdimi çıkacak..
he gördüm o stics i.kız yeme bacım.maden alıyon git leblebi bari ye.benimde 4 tane kaldı fırm.kararlıyım böle böle yiycem.
kız portalak suyundan bişiycik olmaz bee.evde çok portakal var ne olcak onlar..
ayy dimi leblebi alayım her alışımda 200 gr yiyorum sanki o konuda çok masumum.
hee ziyan olmasın sıkta iç bari ama akşamları değil kahvaltıda sıkki gün içinde eritebilesin.portakal suyu 100 kaloriymiş evet çok değilmiş.