Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende akşam 3 kaşık makarna birazda karnıbahar yedim okadar kaçamak falan yok
sabah 1 simit 2 tanede beyaz sürme peynir 2 bardak çay içtim
maşallah kızlar diyete devam benim diyet 3 gündür bitti kaçamaklarım çok oldu bugünde oruçlarıma başaladım ramazan gelmeden tutayım dedim borçlarımı
hoşgeldiniz kızlar
2 adet kepekli bisküvi ve 500 ml su içtim
Günaydın kızlar akşam domates çorbası ve 2 kaşıkta tavuk yahnisi yedim birde türk kahvesi suyumu içtim yattım o kadar dün benim beslenmem et ağırlıklı oldu ama denk öle gedli
sabahta bol su ilacımı içtim 1/2 simit yedim çayla bide peynir
bende çok spor yapamıyorum eksiklik var yaniii
evet bunu önce görmüştüm güzel fark etmiş dimiahh ahh..
kürlerde maşallah azımlisin devam et bacım.
allah kabul etsin bacım.kaç gün tutacaksın.ah benimde başlamam lagsım ama..artık saatlerde uzadı yaww..diyete oruç bitinremi başlayacaksın..hem sen kaç kilosun ya.heç demedin almadınmı tartı.
afiyet olsun bacı güzel güzel.
tartı aldım önceden görümcemde tartılmıştım 72 di gene 72 yim benim 50 gün falan borcum var bakalım ara vere vere bitireyim ramazana kadar dünde eşimle iddaya girdik eylüle kadar 60 olursam kuyumcuda bir set beğendim onu alacak buna benzer bişeydi bakalım nasıl olcaksa
Eki Görüntüle 169312
atayım canlar aksam ersın gelsın dosyayı sıkıştırsın gondereyım baya war cunku sıkıştırmadan gelmez.
kızlar selam
dün akşam kabak yemeği ile yeşil salata yedim hiç ekmeksiz...
kaçamak da yok, valla yatarken karnım zil çalıyodu, 1 bardak süt içsem mi içmesem mi derken unuttum kaldı, yattım sonna :18:
sabah kahvaltım klasik domates salatalık peynir zeytin 1 dilim çavdar yanında.
ay bende hiç kaçamak yapmamaıştım başladığımdan beri ama bugün sabah arasında bi küçük hobiler var ya onlan yedim büyüyüğünden değil ama parmak kadra bişi olmaz dimi
yalnız kaçamak yapanlar tekrar nasıl kaçamak ediyonuz ebn çok vicdan azabı çektim valla yemem bi daha...
zeynepçim bende istiyorum o hareketleri canım banada atarsın bide sen erişteli yeşil mercimeği nasıl ediyon tarifini yazsana bana...
ayşegülll hani bu hafta hiç kaçamak yapmıycaktın hem diyon susamlı galteye dayanamıyom neden alıyon bacım hadi alıyon barim susamsız al anacım